IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX архив 2.2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
    ..
    По тоя повод ми се мъдри нещо:
    Да си харесаме бъкет (на лични че всички четат тук) и да си направим състезание кой колко може да издумка ") Който първи затрие демото пИчели. Ама без а-ва-банк!...
    Алпари го имат това на демо сметките си - регни си един акаунт и те ше ти се обадят как да се регистрираш за тоя конкурс .....

Лайвфорекс също навремето организираха такива конкурси ...

Умишленото зануляване е трудно колкото и печеленето, особенно когато и за двете се постави краен срок ....

Аз преди се мъчих да занулявам всеки демо -акаунт след като вече съм го употребил , но с хиляди мъки успях да зануля само един и то след няколко месеца на паунд/лев
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
      Не бе... аз питам за лягането, щот спалнята е постелена... аз мога и на СТУДЕНИЯТ мрамор да легна... ако не те е срам де
      срам ме е как да не ме е срам ... как ще спиш на студено нали ще хванеш някоя пневмония после целия форум ще ме замеря с камъни ....а Реда ще му е най- тъжно ..щото ще преболедуваш ....
      Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

Лека и утре 2 пъти по толкоз да направиш
        Господ да те поживи , гуци
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
          ей момчета тоз памук как му е символа ? не е cotonn като на бельото нали ?
          Тихо, тихо ...

http://www.forexpros.com/commodities...advanced-chart
          Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Бааа голем съм. Рядко ми се случва да оцеля и изхода по позиция, ама петролът много арен!!! Силен ден!!! Лека вечер!
            Лека и утре 2 пъти по толкоз да направиш
            Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• ей момчета тоз памук как му е символа ? не е cotton като на бельото нали ?
              Last edited by ef4e; 18.05.2011, 23:28.
              Всичко хубаво започва с "П" -патета,праскови,пари,пиене , палачинки,партита,плажове , Порше,Прада ..

Коментар

• Не бе... аз питам за лягането, щот спалнята е постелена... аз мога и на СТУДЕНИЯТ мрамор да легна... ако не те е срам де

Коментар

• Първоначално изпратено от ef4e Разгледай мнение
                  веднага се връщам само малко шопинг ...нямаше те и ми стана скучно ...
                  Е нали затова ти дадох тази картичка

Коментар

• Бааа голем съм. Рядко ми се случва да оцеля и изхода по позиция, ама петролът много арен!!! Силен ден!!! Лека вечер!
                    Custodite sortem vestram

Коментар

Ефче, къде излизаш без да ми се обадиш притесних се знаеш ли какви гадове се навъртат по улиците
                      веднага се връщам само малко шопинг ...нямаше те и ми стана скучно ...
                      п.п.няма проблем за лягането ще се прибера ...
                      Last edited by ef4e; 18.05.2011, 23:20.

Коментар

• Ефче..... ти... към колко си лягаш

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                          Едно прасе си лежи в калта, шава с уши и си пуска мехурчета.
                          Идва друго прасе
                          - Хайде да идем в другото блато, да плашим жабите!
                          - Да бе, ей сега ще зарежа всичко и ще тръгна да се занимавам с глупости
                          Уааааааааааааааахахахахаха
                          Ше ги колекционирам вече

Наивник, не се учудвай аз другиго питах, ама той вицове ми разказва

Коментар

ИСКАМ БЪРЗО ДА РАЗБЕРА КОЛКО Е ЧАСА В БЪЛГАРИЯ
                            23:01

Коментар

• Едно прасе си лежи в калта, шава с уши и си пуска мехурчета.
                              Идва друго прасе
                              - Хайде да идем в другото блато, да плашим жабите!
                              - Да бе, ей сега ще зарежа всичко и ще тръгна да се занимавам с глупости
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• ИСКАМ БЪРЗО ДА РАЗБЕРА КОЛКО Е ЧАСА В БЪЛГАРИЯ

Коментар

Working...
                                X