If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...Пък и други имаше сабахлен дето казваха, че срещу вятъра пи,,,,,шшшшш
Има , има ....не като да не е ...да няма ...Петъчният бар ти е 272 пипса , дотук са 176 .....значи може да се добавят поне още 70-ина до клоуза довечера ...и тогаз "Микрофона е наш "
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Ехххх ПРАСЧО ПРАСЧО
още що пумия требе да излочиш,
за да натрупаш подобаваща сланина!!!!!!
Пък и други имаше сабахлен дето казваха, че срещу вятъра пи,,,,,шшшшш
Аааааа бъркаш, аз дългосрочни прогнози сабахленка не давах. Тогава имаше възможност за къси. Вленах и изленах После видях възможност за длга. Вленах и изленах. Пенчев нъл са чуди що ги хвърлям кат мекици.
Смерт не страшна, с ней не раз мъй встречалис с тебе !
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Нямам къси бря)) Там отдавна ги закрих. Стопът си седи обаче 1,6050)) Дългите са онези петъчни от 42, 4175 и 4150 дет ме разкулачихте. Още си ги стискам, а сега са в парите
ААаааааа, тва са онез инвеститорските Хай дано ти вържат до @4370 барем. Чи от там и за мен заделяй по малко
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Ехххх ПРАСЧО ПРАСЧО
още що пумия требе да излочиш,
за да натрупаш подобаваща сланина!!!!!!
Пък и други имаше сабахлен дето казваха, че срещу вятъра пи,,,,,шшшшш
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Нямам къси бря)) Там отдавна ги закрих. Стопът си седи обаче 1,6050)) Дългите са онези петъчни от 42, 4175 и 4150 дет ме разкулачихте. Още си ги стискам, а сега са в парите
Гръцките банки държат гръцки ДЦК за 60 млрд. евро. ЕЦБ държи 80 млрд..
Останалите 180 млрд. евро гръцки дълг се предполага, че е основно в немски и френски банки.
Това поне е моята информация.
Не знам Чунчо откъде е постнал мнението на Муудис. Може ли да прати линк?
Коментар