IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    ШЕБЕКНЮЗ
    РЕДЕ, пускай негрята и до ходиме към ЛЕГЕНДАРНОТО !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      По радио Ереван
      ШЕБЕКНЮЗ
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Тва по кой канал бре По БТВ-ту няма таквози нещо. Аз чакам да се закача на 76,50 бъкето не дава
        По радио Ереван

Коментар

• ....

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Ревизията под очакваното на БВП на САЩ създаде предпоставки за сериозен риск-авършън. 5 минути преди Бен ще имаме Мичигън. Ако това също излезе лошо и Бен не намекне за QE3, смятайте, че доларът ще полети. Все пак - Бен е решаващ. Макар, че аз очаквам да е non-event изказването му и днес ще си го караме по фундамента.
          ...
          Last edited by zloblivi_podritvaniq; 26.08.2011, 16:38.

Коментар

15:19. USD-JPY (76.64).....
            Слагай дълъг стопЪ на 75.90 и като ти го вземе почвай шортове за 70.00
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

15:19. USD-JPY (76.64). Долар-йена спадна до 76,34 от продажби според пазарните слухове на английска клирингова банка(AF)
              Тези акули защо се освобождават от доларите преди изказването на Бен???
              Тва по кой канал бре По БТВ-ту няма таквози нещо. Аз чакам да се закача на 76,50 бъкето не дава

Коментар

15:19. USD-JPY (76.64). Долар-йена спадна до 76,34 от продажби според пазарните слухове на английска клирингова банка(AF)
                Тези акули защо се освобождават от доларите???
                Аз по-скоро смятам, че движението в долар/йена дойде от продажбите в гепито.
                Имам едни опции one-touch за 78 на долар/йена и затова леко се изнервих.
                Смятам, че движенията в йената са по-скоро избиване на стопове, а не реални покупки на йени. Но само го предполагам......

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Ако Бен не обяви нещо за QE3, късите BAC ще "дават" и днес.
                  Тези акули защо се освобождават от доларите преди изказването на Бен???

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Дреме ни на шлифера на нас с Дедо

Коментар

• Ревизията под очакваното на БВП на САЩ създаде предпоставки за сериозен риск-авършън. 5 минути преди Бен ще имаме Мичигън. Ако това също излезе лошо и Бен не намекне за QE3, смятайте, че доларът ще полети. Все пак - Бен е решаващ. Макар, че аз очаквам да е non-event изказването му и днес ще си го караме по фундамента.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Ако Бен не обяви нещо за QE3, късите BAC ще "дават" и днес.
                        Дреме ни на шлифера на нас с Дедо А инак ако не обяви, намери си нещо с по-висока цена GS ще ти свършат добра работа

Коментар

• Ако Бен не обяви нещо за QE3, късите BAC ще "дават" и днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от EpicFailure Разгледай мнение
                            То ще ми избоде очите. Няколко пъти минах през тази страница, най-логично беше тук да е. Е то си е тук де. Благодаря ти много.

Коментар

• мисля има още 40 мин до час за дъна /върхове /
                              Бенито тва му е работата да блябляка и пазара ще си поеме в същата посока ИЛИ ще обере в противоположна посока някой друг стоп и пак тази която е
                              успех на всички

Коментар

• Здравейте!Аз мисля,че ново QE няма да има и ако в ЕЗ не се случат фатални неща,може да си го люлеем Е/Д в рейндж 1.40-1.50 чак до Нова година.
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

X