If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ревизията под очакваното на БВП на САЩ създаде предпоставки за сериозен риск-авършън. 5 минути преди Бен ще имаме Мичигън. Ако това също излезе лошо и Бен не намекне за QE3, смятайте, че доларът ще полети. Все пак - Бен е решаващ. Макар, че аз очаквам да е non-event изказването му и днес ще си го караме по фундамента.
15:19. USD-JPY (76.64). Долар-йена спадна до 76,34 от продажби според пазарните слухове на английска клирингова банка(AF)
Тези акули защо се освобождават от доларите преди изказването на Бен???
Тва по кой канал бре По БТВ-ту няма таквози нещо. Аз чакам да се закача на 76,50 бъкето не дава
15:19. USD-JPY (76.64). Долар-йена спадна до 76,34 от продажби според пазарните слухове на английска клирингова банка(AF)
Тези акули защо се освобождават от доларите???
Аз по-скоро смятам, че движението в долар/йена дойде от продажбите в гепито.
Имам едни опции one-touch за 78 на долар/йена и затова леко се изнервих.
Смятам, че движенията в йената са по-скоро избиване на стопове, а не реални покупки на йени. Но само го предполагам......
Ако Бен не обяви нещо за QE3, късите BAC ще "дават" и днес.
Тези акули защо се освобождават от доларите преди изказването на Бен???
Ревизията под очакваното на БВП на САЩ създаде предпоставки за сериозен риск-авършън. 5 минути преди Бен ще имаме Мичигън. Ако това също излезе лошо и Бен не намекне за QE3, смятайте, че доларът ще полети. Все пак - Бен е решаващ. Макар, че аз очаквам да е non-event изказването му и днес ще си го караме по фундамента.
мисля има още 40 мин до час за дъна /върхове /
Бенито тва му е работата да блябляка и пазара ще си поеме в същата посока ИЛИ ще обере в противоположна посока някой друг стоп и пак тази която е
успех на всички
Коментар