If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти пък сега искаш да го довършиш 5% чика. Виж само какви анализи."Долара ще полети" Накъде ще полети бре Аланкоолу? Нагоре би трябвало да полети. Надолу е приземяване! Ами винаги познава това момче. Накъдето и да лети все е в неговата посока!
Не знам за какъв фундамент говорите при положение че вече 60 - 70% от движенията на пазара са резултат от високоскоростна автоматизирана търговия.
Фундамента отдавна не е това което БЕШЕ. За сметка на това техниката работи по добре от всякога (за тези които знаят какво да гледат).
и ти ли не разбра. желев скочи с бутоните на анон, целенасочено, правейки се че не разбира поста му, което е грозно. чети надолу в темата
Спокойно бе човек, тъкмо започнахме да си говорим, защо ще спираш да пишеш.
Моите загуби съществуват само в твоите предположения.
Излагаш се само ти. Аз не те обиждам, ти защо обиждаш мен?
Нека да ти обясня за non-event. Non-event е очаквано или високо разгласено събитие, което не се случва или се оказва маловажно и скучно. Обратното на event, нали се сещаш
При това положениe няма как Бернанке да е важен и да е non event. Но пък като ги напишеш и двете, все едно се оказва вярно, нали
Но нека да се върнем на поста, за който се самопохвали. Там освен баналното предположение, че ако Бернанке не обяви QE3, доларът ще поскъпне, друго не виждам. Ти не прогнозираш, а разсъждаваш какво би станало. За сделка естествено изобщо не се говори.
Защо тогава сочиш поста си като образец за "търговия по фундамент"?
Ти пък сега искаш да го довършиш 5% чика. Виж само какви анализи."Долара ще полети" Накъде ще полети бре Аланкоолу? Нагоре би трябвало да полети. Надолу е приземяване! Ами винаги познава това момче. Накъдето и да лети все е в неговата посока!
Не знам за какъв фундамент говорите при положение че вече 60 - 70% от движенията на пазара са резултат от високоскоростна автоматизирана търговия.
Фундамента отдавна не е това което БЕШЕ. За сметка на това техниката работи по добре от всякога (за тези които знаят какво да гледат).
Значи няма да затваряме ритейл форекса, а ще ни изместят МАШИНИТЕ.
Ти си СУПЕРТРЕЙДЪРА в тази тема.
Очакваш ли нефт над 500$?
Драченето идва от това, че аз съм "предвидил" движението, отиграл съм го за 20 минути и съм ухилен. Сега е последвало ново движение и мижитурките напъплиха.
Какво толкова има за неразбиране?!?!
Коментар