IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - архив до 21.10.11

Collapse
Заключена.
X
This is a sticky topic.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И за да приключа за тази седмица - Едни големи пари се прибраха, предстои втора вълна. Моля Чунчо и Желев да разбират "вълна" като окосмяване.

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Да ти припомня ,че днес е петък.
      Ми петък, ама няма с кой да пия бира. Ся си седя и си продавам тихо и напоително

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        и ти ли не разбра. желев скочи с бутоните на анон, целенасочено, правейки се че не разбира поста му, което е грозно. чети надолу в темата
        Ай стига! И на теб ника ти е като неговите анализи. мечо ли си или биков?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Ти пък сега искаш да го довършиш 5% чика. Виж само какви анализи."Долара ще полети" Накъде ще полети бре Аланкоолу? Нагоре би трябвало да полети. Надолу е приземяване! Ами винаги познава това момче. Накъдето и да лети все е в неговата посока!
          Страхотна логика!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Я вместо да се карате, кажете да продължавам ли да продавам паяци ябълков индекс и Дакс че вече почвам да се изнервям и аз
            Да ти припомня ,че днес е петък.

Коментар

Аноне, давай да си стискаме ръцете в 7.85 на BAC
              Докато пиша утекоха на 7.90. Сега само дедо ги стиска

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                Не знам за какъв фундамент говорите при положение че вече 60 - 70% от движенията на пазара са резултат от високоскоростна автоматизирана търговия.
                Фундамента отдавна не е това което БЕШЕ. За сметка на това техниката работи по добре от всякога (за тези които знаят какво да гледат).
                и ти ли не разбра. желев скочи с бутоните на анон, целенасочено, правейки се че не разбира поста му, което е грозно. чети надолу в темата
                Баба ме научи на много неща.
                tnm

Коментар

• Аноне, давай да си стискаме ръцете в 7.85 на BAC

Коментар

• Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнение
                    Спокойно бе човек, тъкмо започнахме да си говорим, защо ще спираш да пишеш.

Моите загуби съществуват само в твоите предположения.

Излагаш се само ти. Аз не те обиждам, ти защо обиждаш мен?

Нека да ти обясня за non-event. Non-event е очаквано или високо разгласено събитие, което не се случва или се оказва маловажно и скучно. Обратното на event, нали се сещаш

При това положениe няма как Бернанке да е важен и да е non event. Но пък като ги напишеш и двете, все едно се оказва вярно, нали

Но нека да се върнем на поста, за който се самопохвали. Там освен баналното предположение, че ако Бернанке не обяви QE3, доларът ще поскъпне, друго не виждам. Ти не прогнозираш, а разсъждаваш какво би станало. За сделка естествено изобщо не се говори.

Защо тогава сочиш поста си като образец за "търговия по фундамент"?
                    Ти пък сега искаш да го довършиш 5% чика. Виж само какви анализи."Долара ще полети" Накъде ще полети бре Аланкоолу? Нагоре би трябвало да полети. Надолу е приземяване! Ами винаги познава това момче. Накъдето и да лети все е в неговата посока!

Коментар

• Я вместо да се карате, кажете да продължавам ли да продавам паяци ябълков индекс и Дакс че вече почвам да се изнервям и аз

Коментар

Не знам за какъв фундамент говорите при положение че вече 60 - 70% от движенията на пазара са резултат от високоскоростна автоматизирана търговия.
                        Фундамента отдавна не е това което БЕШЕ. За сметка на това техниката работи по добре от всякога (за тези които знаят какво да гледат).
                        Значи няма да затваряме ритейл форекса, а ще ни изместят МАШИНИТЕ.
                        Ти си СУПЕРТРЕЙДЪРА в тази тема.
                        Очакваш ли нефт над 500$?

Коментар

+1025

Коментар

• Първоначално изпратено от S.Zhelev Разгледай мнение
                            Там освен баналното предположение, че ако Бернанке не обяви QE3, доларът ще поскъпне, друго не виждам.
                            Очакваш, освен евентуално поскъпване на долара, Бернанке да ми дойде гости ли да предположа?!

П.П. Съжалявам за въпроса от ниво 5-ти клас, но ми намирисваш на 4-ти.

Коментар

Аз пък не мога да разбера за какво се драчите
                              Драченето идва от това, че аз съм "предвидил" движението, отиграл съм го за 20 минути и съм ухилен. Сега е последвало ново движение и мижитурките напъплиха.
                              Какво толкова има за неразбиране?!?!

Коментар

+1024

Коментар

Working...
                                X