някаки виждания относно NAZUSD?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеи според теб "показването" на сделките се брои за голяма смелост ..така ли .. Брех не знаех, наистина си много смел тогава...
Сутрин като се погледнеш в огледалото виждаш един супер смел човек и веднага сядаш на компа да кажеш как си спечелил "чисти" 40 $ и си купил няколко хиляди долара.... наистина е похвално показването на тези неща...
като те чета имам чувството че отсреща седи едно 10 г. момченце....
Аз те питам какво правиш АКО все пак австралиеца поскъпне до 1,08 например...
Стига, Йосифе, остави го великия инвеститор, че ше земе да избяга в други не толкова изпростели форуми и всички ние тук ще се почувстваме интелектуално обеднели. Рано или късно сам ще си научи урока И по-добре по-скоро, отколкото по-късно ... Нали е решил да става трейдърМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеSC,
мисля, че е смешно да се заяждаш. виждаш че за Септември, Октомври, Ноември съм бил винаги на печалба от AUD/USD........
+ да ти кажа нещо... което 100% и ти си забелязал... Тук сте една групичка хора, които винаги се заяждат с мене НО... кое е интересното... Аз си пиша в темата и вече в продължение на тия 3 месеца (Септември-Октомври-Ноември), почти никога ги няма "тия" хора... крият се... после в рамките на 3-4 дни когато AUD/USD скочи малко... дойдат и се заяждат с мене... и се оказва, че са купили по върха... и хоп след някой друг ден пак изчезнат и никви ги няма 20-30 дни...
Т.ч. пак ти казвам.. внимавай! да не се окаже че купуваш по върха Това вече става 3-и месеца... нашия дебат...
относно моята позиция... аз съм реализирал този месец 40$ чиста печалба... Реализирана... + имам 4000 къси AUD/USD на средно ниво 0,9843 от които още не съм излезнал... Когато излезна ще напиша....
Много бих се радвал ако някой друг наистина има смелоста като мене... да си дава сделките в реално време (т.е. казваш каква позиция отваряш с колко количество и на какво ниво... ако си написал наприимер в 15:15 часа... аз веднага мога да влезна и да видя че цената е такава, т.е. както правя аз ...).. Да го видим колко е майстор... т.к. е много лесно да се говориЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеМного бих се радвал ако някой друг наистина има смелоста като мене... да си дава сделките в реално време (т.е. казваш каква позиция отваряш с колко количество и на какво ниво... ако си написал наприимер в 15:15 часа... аз веднага мога да влезна и да видя че цената е такава, т.е. както правя аз ...).. Да го видим колко е майстор... т.к. е много лесно да се говори
и според теб "показването" на сделките се брои за голяма смелост ..така ли .. Брех не знаех, наистина си много смел тогава...
Сутрин като се погледнеш в огледалото виждаш един супер смел човек и веднага сядаш на компа да кажеш как си спечелил "чисти" 40 $ и си купил няколко хиляди долара.... наистина е похвално показването на тези неща...
като те чета имам чувството че отсреща седи едно 10 г. момченце....
Аз те питам какво правиш АКО все пак австралиеца поскъпне до 1,08 например...
Коментар
-
+ евентуално време за добавяне ще е чак след срещата на FED довечера... + ще изчакам коментарите на анализаторите... Т.к. кога ще добавя или не... следи тук в темата... Аз пиша винаги
като минимум чакам да видиим довечера какво ще изкара FED в 21:15 , т.к. аз не търгувам само AUD/USD а и много други инструменти... като USD/JPY, GBP/USD, EUR/USD... GOLD (XAU) и SILEVER (HAG) ... и заемам също и други позиции
Първоначално изпратено от SСХубаво де,ама пиши към момента колко ти е текущата загуба,че текущата котировка е почти 200 пипоня над средната ти цена,не е ли време да добавяшМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
SC,
мисля, че е смешно да се заяждаш. виждаш че за Септември, Октомври, Ноември съм бил винаги на печалба от AUD/USD........
+ да ти кажа нещо... което 100% и ти си забелязал... Тук сте една групичка хора, които винаги се заяждат с мене НО... кое е интересното... Аз си пиша в темата и вече в продължение на тия 3 месеца (Септември-Октомври-Ноември), почти никога ги няма "тия" хора... крият се... после в рамките на 3-4 дни когато AUD/USD скочи малко... дойдат и се заяждат с мене... и се оказва, че са купили по върха... и хоп след някой друг ден пак изчезнат и никви ги няма 20-30 дни...
Т.ч. пак ти казвам.. внимавай! да не се окаже че купуваш по върха Това вече става 3-и месеца... нашия дебат...
относно моята позиция... аз съм реализирал този месец 40$ чиста печалба... Реализирана... + имам 4000 къси AUD/USD на средно ниво 0,9843 от които още не съм излезнал... Когато излезна ще напиша....
Много бих се радвал ако някой друг наистина има смелоста като мене... да си дава сделките в реално време (т.е. казваш каква позиция отваряш с колко количество и на какво ниво... ако си написал наприимер в 15:15 часа... аз веднага мога да влезна и да видя че цената е такава, т.е. както правя аз ...).. Да го видим колко е майстор... т.к. е много лесно да се говори
Първоначално изпратено от SСХубаво де,ама пиши към момента колко ти е текущата загуба,че текущата котировка е почти 200 пипоня над средната ти цена,не е ли време да добавяшМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
хехехех
здрасти.. аз съм си написал всички сделки при AUD/USD от края на Септември... ... т.ч. всичко го има черно на бяло ...
В момента имам 4000 къси AUD/USD на средно ниво 0,9843 + 40 $ чиста печалба от началото на месеца.
Винаги пиша тук... т.ч. ако добавям или излизам от къси винаги и ги оповестявам.
Първоначално изпратено от SССхемата,скъсяваш ли
Аз днеска удължавам на няколко пъти,малко късно се усетих,но смятам да затварям всичко на 1.0100Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Заформя се формация "обърнати глава и рамене" при AUD/USD и май ще имаме пробив:
http://sobstvenbiznes.net/photogallery.php?photo_id=30Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SССхемата,скъсяваш ли
Аз днеска удължавам на няколко пъти,малко късно се усетих,но смятам да затварям всичко на 1.0100
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеTоку що скъсих още 2000 АUD/USD на ниво 0,9866... т.е. ставам с 4000 къси AUD/USD(т.к. имах 2000 скъсени на ниво 0.9820) на средно ниво 0,9843 ... + 40$ чиста печалба от началото на месеца от къси AUD/USD
п.с. мисля, че добрите данни за Търговския Баланс на САЩ ще засилят курса на $ към Азиатските валути
Коментар
-
Tоку що скъсих още 2000 АUD/USD на ниво 0,9866... т.е. ставам с 4000 къси AUD/USD(т.к. имах 2000 скъсени на ниво 0.9820) на средно ниво 0,9843 ... + 40$ чиста печалба от началото на месеца от къси AUD/USD
п.с. мисля, че добрите данни за Търговския Баланс на САЩ ще засилят курса на $ към Азиатските валути
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
08.12.2010
Току що скъсих 2000 AUD/USD на ниво 0.9820... т.е. отварям позиция и имам 2000 къси АUD/USD + 40$ печалба от началото на месеца от къси AUD/USDМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Току що скъсих 2000 AUD/USD на ниво 0.9820... т.е. отварям позиция и имам 2000 къси АUD/USD + 40$ печалба от началото на месеца от къси AUD/USD
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
08.12.2010 09:33
хехехе... Оказва се, че поръчката ми е минала в около 8:30 сутринта... т.е. преди 1 час. Излезнал съм от 4000-те къси AUD/USD на ниво 0,9778 или през 100 пипса...което прави 40$ чиста печалба . Т.е. съм си затворил позицията и имам 40$ чиста печалбаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
хехехе... Оказва се, че поръчката ми е минала в около 8:30 сутринта... т.е. преди 1 час. Излезнал съм от 4000-те къси AUD/USD на ниво 0,9778 или през 100 пипса...което прави 40$ чиста печалба . Т.е. съм си затворил позицията и имам 40$ чиста печалба
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеСлагам поръчка за затваряне на 4000 къси АUD/USD на ниво 0,9778 ... или през 100 пипса... а пък ако мини довечераМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар