IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    9870 ! Сори ,че съм пропуснал да спомена
    Сценарият с ритхик към паритета от 9630 нивата се отменя ... според мен за след 20-ти януари макс до края на януари. Искат да гърбят още .... , явно докато и последните луди-млади не удължат няма да се тръгне натам следващ съпорт на прицел са 9360-90 нивата, кат има и вариант за 92++ стопове на лонг позиции под 9145 цел 1.1960-1.1980 нивото ... пак според Новака.

Успех !
    ТЪРГУВАМ ПО ГЕОРГИ ВЕЛЕВ !
    ФАЛОУ МИ [url]http://www.zulutrade.com/TradeHistoryIndividual.aspx?pid=5

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      На каква цена ги купи?
      9870 ! Сори ,че съм пропуснал да спомена
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Браво, Борко!

Това е един смел последовател на схемата !

горе долу по едно и също време ще фалират +/- 20 пипа
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Браво, Борко!

Това е един смел последовател на схемата !

Първоначално изпратено от borkooo_pz Разгледай мнение
          Shemata,

отдавна чета твойте мнения и позициите ти. дори си ги сверявам с твойте ,защото почти винаги са ни еднакви.разлика има от по 20 - пипса мойте позиции също са без стопве .

успех
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• На каква цена ги купи?

Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Натоварих ози -- стоп 9770 ; цел -- над паритета
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Натоварих ози -- стоп 9770 ; цел -- над паритета
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Shemata,

отдавна чета твойте мнения и позициите ти. дори си ги сверявам с твойте ,защото почти винаги са ни еднакви.разлика има от по 20 - пипса мойте позиции също са без стопве .

успех

Коментар

• Всеки човек има различна стратегия и в това няма нищо лошо Нито пък е казано коя е по-добра от дугата или по-лоша... но аз лично за мене си никога не използвам стопове, т.к. аз съм фундаменталист .. не съм по спекули, скалпирания, day-trading и т.н., + това, че за моята сметка която имам заемам достатъчно ниски позиции и едва ли марджина някога ми е минавал 20-25% от активите които имам... в повечето случаи ми е около 4 до 8% от сметката...т.ч. не ми се налага въобще да използвам стопове ... Когато бях начинаещ забелязах, че за моята стратегия, която използвам... СТОП-овете ми правят лоша шега и винга са ме прецаквали... затова още в самото начало реших да не ги използвам... Но пак да повторя... позициите които отварям са доста ниски спрямо сметката ми която имам

Успех на всеки! и дано всеки си намери печалившата за него стратегия!

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение

Борко да ти каже бате Йоско .. за една позиция е важен СТОПА ...набий си го в главицата .. и всички останали..

Всяко влизане на пазара се съобразява с това къде е стопа и дали този стоп ( като пипсове ) е рентабилен към очакваната печалба... Това което прави схемата е супер погрешно , не зависимо от временните успехи..В дългосрочен план той е убут ( не му го пожелавам ) ..

Трудния въпрос който всеки си задава е ... е да де ама къде е този СТОП ....
                  отговора на този въпрос не е труден , но се искат някои предварителни условия за да се стигне до този отговор .... И това са ОПИТА и ЗНАНИЯТА за съответния пазар.....
                  дерзай....

Коментар

• Shemata

ами аз имам къси 4000 AUD/USD на средно ниво 0,9843... т.ч. в момента нивата са по-добри за скъсяване ... Но разбира се ако смяташ да скъсиш... да не скочиш с някво голямо количество и да се окаже, че си хвърлил всички средства тази позиция...+ 0,98 не знам за кога искаш да стане... днес или т.н.
                    Моята стратегия е следната... Аз си преценям кога едно ниво ме устройва и влизам... и мисля, че ще мога да излезна от него на печалба... даже ако трябва да чакам и 1 месец... Т.ч. аз не съм day-trader или т.н.... Аз мисля че на ниво 0,9870 както е в момента ако скъсиш скромно... ще можеш да излезеш от тази позиция на печалба... Но ако се интересуваш от day-trading... не съм аз човека, който да питаш., не е в моите компетенции... + в момента аз имам късо Злато... предпочетох след срещата на FED да отделя ресурс за късо Злато, вместо късо AUD/USD.... т.ч. виж и какви други алтернативи имаш...как можеш да направиш хедж и т.н.

имам къси от 0.9848 от 13.12 и още ги изчаквам.и аз така ги чакам отворените позиций,като се съобразявам с оставащия марджин.

Коментар

• Първоначално изпратено от borkooo_pz Разгледай мнение
                      Shemata,

защо изобщо им обръщаш внимание,те само се чудят с кой да се "ядят".

как мислиш дали AUD/USD ще слезне под 0.98
                      разбира се че ще слезе и 100 % гарантирано ...особенно щом схемата го казва ... Ти не знаеш ли че пазара прави това което схемата нареди...

Борко да ти каже бате Йоско .. за една позиция е важен СТОПА ...набий си го в главицата .. и всички останали..

Всяко влизане на пазара се съобразява с това къде е стопа и дали този стоп ( като пипсове ) е рентабилен към очакваната печалба... Това което прави схемата е супер погрешно , не зависимо от временните успехи..В дългосрочен план той е убут ( не му го пожелавам ) ..

Трудния въпрос който всеки си задава е ... е да де ама къде е този СТОП ....
                      отговора на този въпрос не е труден , но се искат някои предварителни условия за да се стигне до този отговор .... И това са ОПИТА и ЗНАНИЯТА за съответния пазар.....
                      дерзай....

Коментар

• ами аз имам къси 4000 AUD/USD на средно ниво 0,9843... т.ч. в момента нивата са по-добри за скъсяване ... Но разбира се ако смяташ да скъсиш... да не скочиш с някво голямо количество и да се окаже, че си хвърлил всички средства тази позиция...+ 0,98 не знам за кога искаш да стане... днес или т.н.
                        Моята стратегия е следната... Аз си преценям кога едно ниво ме устройва и влизам... и мисля, че ще мога да излезна от него на печалба... даже ако трябва да чакам и 1 месец... Т.ч. аз не съм day-trader или т.н.... Аз мисля че на ниво 0,9870 както е в момента ако скъсиш скромно... ще можеш да излезеш от тази позиция на печалба... Но ако се интересуваш от day-trading... не съм аз човека, който да питаш., не е в моите компетенции... + в момента аз имам късо Злато... предпочетох след срещата на FED да отделя ресурс за късо Злато, вместо късо AUD/USD.... т.ч. виж и какви други алтернативи имаш...как можеш да направиш хедж и т.н.

Първоначално изпратено от borkooo_pz Разгледай мнение
                        Shemata,

Коментар

• Shemata,

Коментар

• ок чакам за къса, благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от toni.n Разгледай мнение
                              някаки виждания относно NAZUSD?
                              педполагам говориш за nzD ..... вижданията ми на този етап са ..под 0.74 сме къси ..на дневна е пробита тренд линията...т.е. ако си къс стоиш и чакаш ..ако си дълъг по добре затваряш и чакаш ..ако не си в позиция на 0,7410-20 къс със стоп 0.7455 и таргет неопределен...за сега

Коментар

• SC,

какво стана? Май и този път купи на върха. ... Не забелязваш ли, че неприкъснато купуваш на върха . Трябва да преосмислиш стратегията си.
                                Успех!

Коментар

Working...
                                X