IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Алооооууу групата. ЧЕСТИТОООООО
    АВСТРАЛИЕЦО под 1.30.
    Преди година да беше едва ли бих
    повярвал обаче................
    Това като се строши за един ден ще счупи
    всички калкулатори!!!
    ДАВАЙ ДОЛАРЕ
    http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
      Колега, мисля че се бъркаш нещо....
      сумите които се начисляват са доста по-малки и то доста... на мен на ден ми начисляват около 0,20 $ на всички отверени позиции които имам... но аз имам много позиции... Злато, къси AUD/USD и от днес малко JPY ...+ акции в Европа
      Браво, поне си научил що е то суап Само, че пак послъгваш нещо, щото ако нетно от всички позиции суапа ти е 0.20$ това означава, че позициите ти се неутрализират и дори и да си спечели от AUD/USD нещо, си го загубил другаде. Ама ти си знаеш де... Кефи се тук и лъжи баламите
      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Хехе... само ти липсваше...
        напише ли SC, Йосиф и ХY... значи сме около върха...

както и да е...

ХУ... що не отвориш дълга и ти да хванеш 5-6 фигури? айде покажи ти как отиграваш някоя позиция

Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Схема думни едни 100 000 къси, че да не изпуснеш върха, а?
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Схема думни едни 100 000 къси, че да не изпуснеш върха, а?
          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• т.е. си купил на 1.0148? и на колко смяташ да продадеш? или нямаш конкретна цел?

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            ами да ти кажа ...дълъг съм в озито от там където ти си къс.. и си чакам ... нямам таргет , но от днес стопа ми е 0.998.. чакам още м/у 2 до 6 фигури растеж ( защото големите казват че е скъп , но НЕ казват да скъсяваме...ако не си забелязъл...както ти си го превеждаш )

Коментар

йосиф,

напиши една твоя позиция при AUD/USD да видим ти как ги отиграваш... на мен ще ми е доста интересно
              ами да ти кажа ...дълъг съм в озито от там където ти си къс.. и си чакам ... нямам таргет , но от днес стопа ми е 0.998.. чакам още м/у 2 до 6 фигури растеж ( защото големите казват че е скъп , но НЕ казват да скъсяваме...ако не си забелязъл...както ти си го превеждаш )

Коментар

• йосиф,

виж ако ти е интересно... следи темата и ще видиш как си отигравам позицията

А относно твоя въпрос:
                "...какво правим АКО пазара отиде на 1,080 ?"...
                ти отговарям по следния начина: "какво правим ако пазара отиде на 0,80?"

п.с. ако мислиш, че озито е евтино на текущите нива... 1.0120-1.0150... можеш да си накупиш и да държиш до 1,08... ще спечелиш около 650 пипса... което е доста добре ...
                напиши една твоя позиция при AUD/USD да видим ти как ги отиграваш... на мен ще ми е доста интересно

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                аз пак да попитам какво правим АКО пазара отиде на 1,080 например.... и колко ще добавяме...и до кога ще чакаме и накрая от чакане освен капиталова загуба да няма и лихвени загуби които да доведат до затварянето на позициите не по твое желание...Т.е. мислил ли си по в дълбочина...нищо че големите анализатори казват че озито е скъпо...

Коментар

Опа, тука съм

да нивата са добри за скъсяване...поне според мене, т.ч. се изкуших и ударих 2000 къси AUD/USD на ниво 1,0148 преди малко...+ предишните ми 4000 къси на ниво 98,48 ми се получават 6000 къси AUD/USD на средно ниво 0,9945 ... + 40$ реализирана печалба този месец
                  аз пак да попитам какво правим АКО пазара отиде на 1,080 например.... и колко ще добавяме...и до кога ще чакаме и накрая от чакане освен капиталова загуба да няма и лихвени загуби които да доведат до затварянето на позициите не по твое желание...Т.е. мислил ли си по в дълбочина...нищо че големите анализатори казват че озито е скъпо...

Коментар

• Колега, мисля че се бъркаш нещо....
                    сумите които се начисляват са доста по-малки и то доста... на мен на ден ми начисляват около 0,20 $ на всички отверени позиции които имам... но аз имам много позиции... Злато, къси AUD/USD и от днес малко JPY ...+ акции в Европа

Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнение
                    колега как е смяташ тази средна цена незнам но на мен нещо не ми излиза твоята сметка. Позицията ти е повече от 2 седмици при което отрицателният суап е 0,28/0,30 евро цента на ден за 2000 позиция. Което добавя към текущата ти загуба около 15 евро които са ти близо половината месечна печалба до сега. Заслужава ли си риска и толкова чакане?
                    Last edited by Shemata; 28.12.2010, 15:43.

Коментар

Опа, тука съм

да нивата са добри за скъсяване...поне според мене, т.ч. се изкуших и ударих 2000 къси AUD/USD на ниво 1,0148 преди малко...+ предишните ми 4000 къси на ниво 98,48 ми се получават 6000 къси AUD/USD на средно ниво 0,9945 ... + 40$ реализирана печалба този месец
                      колега как е смяташ тази средна цена незнам но на мен нещо не ми излиза твоята сметка. Позицията ти е повече от 2 седмици при което отрицателният суап е 0,28/0,30 евро цента на ден за 2000 позиция. Което добавя към текущата ти загуба около 15 евро които са ти близо половината месечна печалба до сега. Заслужава ли си риска и толкова чакане?
                      Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Опа, тука съм

Коментар

• Първоначално изпратено от
                          Схема,що става бе пич,нещо те няма последно време,скъсяваш ли,виж какви готини нива имаме за къси?
                          с Борко са някъде на ски и харчи онези 42 $ долара печалба ...нали помниш

Коментар

Една много добра статия за хората търгуващи АUD, NZD, CAD :

"
                            Пич за теб всички статии в които се говори , че тези валути са "надценени" са много ХУБАВИ ...статия в която пише че има още къде да растат ти просто я игнорираш , съмнявам се да я четеш даже.... но както и да е...

обаче забелязваш ли тънкия момент , вникнали в посланието на статията.... а то е доста съществено..особенно за теб.

Коментар

• Една много добра статия за хората търгуващи АUD, NZD, CAD :

Aussie Leads `Extreme' Currencies Deutsche Says Avoid

http://www.bloomberg.com/news/2010-1...ays-avoid.html

" In the last two years there has been no better place for foreign-exchange investors than in nations whose economies are tied to commodities. Now the rally has left those currencies at least 9.5 percent overvalued based on the relative costs of goods and services as measured by the Organization for Economic Cooperation and Development.

Exchange-rates for Australia, Canada and New Zealand have appreciated at least 20 percent since the start of 2009 as their central banks boosted interest rates to curb inflation from rising prices of their raw-materials exports, according to data compiled by Bloomberg.

Surveys of strategists and economists by Bloomberg News show none of the so-called commodity currencies are likely to strengthen next year....

...
                              The commodity currencies are at extremes,” said Dickson, who helps oversee $240 billion in Edinburgh. “The Aussie dollar is fully valued. The upside is limited and we would not be advocating long positions.”
                              ...

...That helped send the Aussie soaring 41 percent since the end of 2008, leaving it 31 percent overvalued, according to the relative price measure of the Paris-based OECD, which advises its 33 member governments on policy.

Canada’s dollar is 15 percent overvalued, with the New Zealand currency at 9.5 percent, the data show.
                              ...
                              ‘Not Recommending’

“While the Australian dollar has good fundamentals in terms of interest rates, its valuation means we’re not recommending buying it at the moment,” said Bilal Hafeez, head of currency strategy at Deutsche Bank AG in London. “The same goes for the New Zealand dollar.”
                              ...
                              "

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka76 Разгледай мнение
                                Сценарият с ритхик към паритета от 9630 нивата се отменя ...:
                                Да, прав си ! Преди малко ми се затвори на стоп + 1 и нещата вървят пак занадолу ...засега !

Успех и на тебе !
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X