IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
    SC,

мисля, че се заиграваш пак на върха с дълги... сам си преценяш
    ти кажи сега бодна ли още 2000 или взе да пари под дупето.... "Купуването на върхове" е мръсна дума за теб.. но я кажи как звучи ПРОДАВАНЕТО НА ДЪНА според теб...

Коментар

• Времето за прибиране на дълги при озито настъпи. Ако не сме фиксирали връх сме много близо до него и корекция до 0.96/0.95 е доста вероятна.

Коментар

• SC,

мисля, че се заиграваш пак на върха с дълги... сам си преценяш

Първоначално изпратено от
        Горе-доле те по тая схемация искам да се развие,но ако падне надолу ше го мъча некак си,там поне сме в зоната на Схемата и той ше обади некоя спасителна схема

http://prikachi.com/images/670/2822670l.gif
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от
          Горе-доле те по тая схемация искам да се развие,но ако падне надолу ше го мъча некак си,там поне сме в зоната на Схемата и той ше обади некоя спасителна схема

http://prikachi.com/images/670/2822670l.gif
          Абе не че не вярвам на техниката,ама си мисля формирахме връх тука. Тъй като не го търгувам аудито в момента....се надявам да не съм прав,поне да спечелиш ти
          Но Китай продължават да оставят юана да поскъпва,а и последните данни за Австралия не бяха кой знае колко оптимистични като преди - затова мисля,че ще започне да пада австр. долар,но да видим...

Коментар

Пичове,купих малко австралиец на 1.0190,дали е евтинко,как мислите
            Аз си мисля,че аудито вече се "наигра"...Аз лично ще го гледам само отстрани засега,много надценено ми се вижда към момента. Не ми се мисли докъде ще иде ако започнат да го разпродават "големите" в началото на 2011..

Коментар

Пичове,купих малко австралиец на 1.0190,дали е евтинко,как мислите
              Времето (стопа) ще покаже. Иначе на мен ми се струва добър вход за 1.0290 и 1.0330

Коментар

• Last edited by ingivo1; 29.12.2010, 22:30.
                Анализи EUR/USD

Коментар

• Схема, добавяй, че ше вземем да пробием стария връх
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

хехехе... е то това е ясно, че сега като AUD/USD е на ниво 1.01 всички са "купили" още отдавна и държат... даже сигурно сте "купили" още на 0.81 и сега сте на печалба по 3000 пипса ... После като курса стане 0,80-0,90 ще се окаже, че всички са "продали" на 1,01 и пак държат къси и са на печалба по около 2000-3000 пипса. Това е ясно. Тук във форума всички "печелят". Няма спор.
                    .Пропускаш,че са влезнали минимум с по 100000
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Току що скъсих отновно 2000 AUD/USD на ниво 1.0146 ... т.е. отново ставам с 6000 къси AUD/USD на средно ниво 0,9944 + 50,20$ реализирана печалба от началото на месеца.

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

28.12.2010

Tоку що излезнах от 2000 къси АUD/USD на ниво 1,0097, които скъсих днес на ниво 1,0148...или през 51 пипса... което прави печалба от 10,20$...НО... по този начин предишните 4000 къси AUD/USD си остават на ниво 0,9843, а не на средно ниво 0,9945...т.е.

имам 4000 къси АUD/USD на ниво 0,9843 и 50,20$ рализирана печалба

Успех!

Коментар

• За мен важното е да съм на печалба и да могда да се издържам от FOREX. За сега съм доволен аз при AUD/USD от септември си показвам всички сделки. Ако тук някой друг също печелише, щеше и той да обяви някоя друга сделка .

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                        то и твоята "дългосрочност" се вижда...Дългосрочен си само и единствено когато позицията ти е на минус.....

продължавай да се радваш...10 долара са си 10 долара

Коментар

хехехе... е то това е ясно, че сега като AUD/USD е на ниво 1.01 всички са "купили" още отдавна и държат... даже сигурно сте "купили" още на 0.81 и сега сте на печалба по 3000 пипса ... После като курса стане 0,80-0,90 ще се окаже, че всички са "продали" на 1,01 и пак държат къси и са на печалба по около 2000-3000 пипса. Това е ясно. Тук във форума всички "печелят". Няма спор.
                          то и твоята "дългосрочност" се вижда...Дългосрочен си само и единствено когато позицията ти е на минус.....

продължавай да се радваш...10 долара са си 10 долара

Коментар

• хехехе... е то това е ясно, че сега като AUD/USD е на ниво 1.01 всички са "купили" още отдавна и държат... даже сигурно сте "купили" още на 0.81 и сега сте на печалба по 3000 пипса ... После като курса стане 0,80-0,90 ще се окаже, че всички са "продали" на 1,01 и пак държат къси и са на печалба по около 2000-3000 пипса. Това е ясно. Тук във форума всички "печелят". Няма спор.

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                            не колега ...на 0.985 ми е позицията...

Коментар

т.е. си купил на 1.0148? и на колко смяташ да продадеш? или нямаш конкретна цел?
                              не колега ...на 0.985 ми е позицията...

Коментар

• Tоку що излезнах от 2000 къси АUD/USD на ниво 1,0097, които скъсих днес на ниво 1,0148...или през 51 пипса... което прави печалба от 10,20$...НО... по този начин предишните 4000 къси AUD/USD си остават на ниво 0,9843, а не на средно ниво 0,9945...т.е.

имам 4000 къси АUD/USD на ниво 0,9843 и 50,20$ рализирана печалба

Успех!

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                                Опа, тука съм

да нивата са добри за скъсяване...поне според мене, т.ч. се изкуших и ударих 2000 къси AUD/USD на ниво 1,0148 преди малко...+ предишните ми 4000 къси на ниво 98,48 ми се получават 6000 къси AUD/USD на средно ниво 0,9945 ... + 40$ реализирана печалба този месец
                                Last edited by Shemata; 28.12.2010, 23:16.

Коментар

Working...
                                X