IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Беше , колега , беше ....

Скъсих почти на върка - около 1.33 - 1.34 , и вече затварям . Останали са ми още 2-3К долара за продаване. половината от позицията беше врътната през банка , въпреки спреда от 2-3 стотинки .

Иначе очаквам 1.28 - 1.29 да е зона за корекция, която може би почна още днес. Така, че вече може би австралиецо е по-добрия избор за късо , еур/ауд падна на нечувани нива. АКо не беше толко голяма лихвената разлика бих удължил еур/ауд в момента. Ама не смея....

Коментар

• Колега SStoilov,

не ми беше много ясен Eвро/$... не съм ги пипал от лятото Eврo/$... ти какво очакваш там? Как мислиш, че ще се развие Евро/$ и защо мислиш, че е по-добре от AUD/USD?

Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
      Ами австралиецо беше на исторически върхове и разни хора се нахвъриха да го купуват.

Схемата добре си го изигра, въпреки, че моето мнение беше, че е много по добре да се скъсява евро/долар , а не австралиец/долар
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Здрасти колега kritelin,

ако не е тайна, би ли споделил какво очакваш от Китай.

мерси предварително

Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
        Стоилов много скоро ще е по-изгодно да се скъсява озито от евро/долар Чакаме от Китай още едно две потвърждения и действаме

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнение
          Ами австралиецо беше на исторически върхове и разни хора се нахвъриха да го купуват.

Схемата добре си го изигра, въпреки, че моето мнение беше, че е много по добре да се скъсява евро/долар , а не австралиец/долар
          Стоилов много скоро ще е по-изгодно да се скъсява озито от евро/долар Чакаме от Китай още едно две потвърждения и действаме

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
            Шляп,шляп. Този път схемата се оказа прав май
            дрън - дрън че пляс ... схемата е ВИНАГИ прав , не само сега ..но неговия начин на игра е такъв че само ЕДИН_ЕДИСТВЕН път няма да е прав и ще гризне дръвцето ( ако не си коригира начина на търговия разбира се ) ... а това рано или късно ще се случи ... Но до тогава да са му честити печалбите и "познаванките"

Коментар

• Ами австралиецо беше на исторически върхове и разни хора се нахвъриха да го купуват.

Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin Разгледай мнение
                Времето за прибиране на дълги при озито настъпи. Ако не сме фиксирали връх сме много близо до него и корекция до 0.96/0.95 е доста вероятна.

Коментар

• Айде... давай по-бързо към 0.97!

Коментар

• доста добри данни излезнаха в САЩ за набирането на работници... $ се засили

Коментар

• Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• какво именно те притеснява златото?

Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                        Да ама е ся ги затворих на +1 щото тва злато ме претеснява нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                          Купи 2000 дълги АUD/USD на ниво 1.0064?
                          Да ама е ся ги затворих на +1 щото тва злато ме претеснява нещо
                          Анализи EUR/USD

Коментар

• Купи 2000 дълги АUD/USD на ниво 1.0064?

Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                            Айде и аз да се набутам у шамарите с нещо дребничко

Коментар

• Айде и аз да се набутам у шамарите с нещо дребничко

Анализи EUR/USD

Коментар

• Здрасти Йосиф,

аз съм си обявил всички позиции. т.ч. можеш да видиш кога съм скъсявал на какви цени и какво държа.

Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                                ти кажи сега бодна ли още 2000 или взе да пари под дупето.... "Купуването на върхове" е мръсна дума за теб.. но я кажи как звучи ПРОДАВАНЕТО НА ДЪНА според теб...

Коментар

Working...
                                X