"Акцента пада върху "лихви"
Макар,че много други твърдят,че лихвите вече не играят важна роля ....то за моято рабиране не е така.
Погледнато през призмата на керитрейда,доскоро беше еурусд-флат(рейдж),а аудусд - уптренд.Уж има промяна,но се запазват предпоставки за кери трейд ....еурусд - даунтренд,аудусд -флат(рейдж).Но този очакван рейдж при аудусд дали ще е вярно предположение,въпреки че свалените лихви би трябвало да казват обратното,т.е доунтренд.Та тук набърквам и безработицата ....свалят лихви за да запазят темпа на икономиката(т.е да поддържат бизнеса),и ето че се оказва,че безработицата не е чак толкова изтървана(дори пренебрежимо променена),т.е май се презастраховаха с толкова голямо сваляне на лихви и едва ли ще има и друго.Извода:промени има,но не изменят факторите за кери трейд(за мен това е един от основните насочени потоци пари) и това ще задържи AUDUSD в рейдж.
Тъй като нямам икономическо образование,е твърде вероятно да имам пробойна в мисленето си,а такава пробойна няма да е на добре и затова търся и друго мнение и акъл .....Пък аз дали ще си хвана рибка,че да се нахраня си зависи само от мен"
Това бях написал като друго обяснение

Успех
Коментар