IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Австралиецо на дневна определено прави триъгълник, а това значи, че ше ходи над 1.13, дано Схемата пак не се е набълбукал с къси кенгура

Коментар

• aud/usd 1.030 до края на следващата седмица

Коментар

• курса е на дясно какво стана с късата идея?
        Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Някой да даде прогноза за AUD???

за АUD спрямо $, Евро, Паунд

Мерси предварително.
          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• С тоя ръст на Безработицата на 5.2% май AUD се засилва надолу .

Коментар

• Някой има ли позиции при AUD/USD или EUR/AUD??? дайте съвет ако имате .

Коментар

• АЗ турската лира си я понакупих на 43.40 и сега чакам + 100 пипоня да прибера
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                  Покрай европейските хубосници,ще пропуснем другия край на света.
                  А може би не .Доскоро бях с нагласата,че за трети пореден месец ще свалят лихвата в Австралия,но на фона случващото се съм склонен да си променя мнението и вече преобладава настроението да няма изменение следващия вторник.
                  Това не предполага отваряне на позиции в полза на Австралиеца,а по-скоро на задържане,ако има вече отворени.
                  Бих изтъргувал опит за бърз спад в АУДУСД,само ако след заседанието лихвата бъде намалена,като водещо в сделката ще е колкото се може по-малко време да съм на пазара(в рамките на 3-4ч).При други ситуации не ми се вижда рискът да е оправдан.

Успех
                  Мдаааммм.Явно се е знаело доста напред,щом и аз го се усетих и го забелязах толкова рано.Това обяснява и цялостното поведение на пазара (булиш).
                  Обаче остават твърде много въпросителни,които няма да успокоят пазарите,а само ще всеят повече смут ....
                  Пренасочването на капитали се отлага,за сега, и интригата си остава "Проблемите в Европа" и в частност индексите.

Успех
                  Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Покрай европейските хубосници,ще пропуснем другия край на света.
                    А може би не .Доскоро бях с нагласата,че за трети пореден месец ще свалят лихвата в Австралия,но на фона случващото се съм склонен да си променя мнението и вече преобладава настроението да няма изменение следващия вторник.
                    Това не предполага отваряне на позиции в полза на Австралиеца,а по-скоро на задържане,ако има вече отворени.
                    Бих изтъргувал опит за бърз спад в АУДУСД,само ако след заседанието лихвата бъде намалена,като водещо в сделката ще е колкото се може по-малко време да съм на пазара(в рамките на 3-4ч).При други ситуации не ми се вижда рискът да е оправдан.

Успех
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от varbanov Разгледай мнение
                      Схема ти тоя австралиец го чакаш да пада от 2 години хората пари направиха от дълги позиции, обаче ми харесва твоята увереност ако изчкаш още 2 години може и наистина да почне да пада
                      Все е паднал

Коментар

• Схема ти тоя австралиец го чакаш да пада от 2 години хората пари направиха от дълги позиции, обаче ми харесва твоята увереност ако изчкаш още 2 години може и наистина да почне да пада

Коментар

• AUD май почва да пада .

Коментар

• Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• AUD/USD 1.0150 ??? . С едни добри данни днес за безработицата е време за къс австралиец .

Коментар

• Колега katilarium,

И аз мисля, че има вероятност AUD/USD скоро да почне да се движи в рейндж...например между 0.90/0.91 до 0.96/0.97.

Успех и на теб!!!

Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение

...Извода:промени има,но не изменят факторите за кери трейд(за мен това е един от основните насочени потоци пари) и това ще задържи AUDUSD в рейдж.
                                ...

Успех

Коментар

Working...
                                X