Австралиецо на дневна определено прави триъгълник, а това значи, че ше ходи над 1.13, дано Схемата пак не се е набълбукал с къси кенгура
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеПокрай европейските хубосници,ще пропуснем другия край на света.
А може би не .Доскоро бях с нагласата,че за трети пореден месец ще свалят лихвата в Австралия,но на фона случващото се съм склонен да си променя мнението и вече преобладава настроението да няма изменение следващия вторник.
Това не предполага отваряне на позиции в полза на Австралиеца,а по-скоро на задържане,ако има вече отворени.
Бих изтъргувал опит за бърз спад в АУДУСД,само ако след заседанието лихвата бъде намалена,като водещо в сделката ще е колкото се може по-малко време да съм на пазара(в рамките на 3-4ч).При други ситуации не ми се вижда рискът да е оправдан.
Успех
Обаче остават твърде много въпросителни,които няма да успокоят пазарите,а само ще всеят повече смут ....
Пренасочването на капитали се отлага,за сега, и интригата си остава "Проблемите в Европа" и в частност индексите.
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Покрай европейските хубосници,ще пропуснем другия край на света.
А може би не .Доскоро бях с нагласата,че за трети пореден месец ще свалят лихвата в Австралия,но на фона случващото се съм склонен да си променя мнението и вече преобладава настроението да няма изменение следващия вторник.
Това не предполага отваряне на позиции в полза на Австралиеца,а по-скоро на задържане,ако има вече отворени.
Бих изтъргувал опит за бърз спад в АУДУСД,само ако след заседанието лихвата бъде намалена,като водещо в сделката ще е колкото се може по-малко време да съм на пазара(в рамките на 3-4ч).При други ситуации не ми се вижда рискът да е оправдан.
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от varbanov Разгледай мнениеСхема ти тоя австралиец го чакаш да пада от 2 години хората пари направиха от дълги позиции, обаче ми харесва твоята увереност ако изчкаш още 2 години може и наистина да почне да пада
Коментар
-
Колега katilarium,
И аз мисля, че има вероятност AUD/USD скоро да почне да се движи в рейндж...например между 0.90/0.91 до 0.96/0.97.
Успех и на теб!!!
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
...Извода:промени има,но не изменят факторите за кери трейд(за мен това е един от основните насочени потоци пари) и това ще задържи AUDUSD в рейдж.
...
УспехМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар