IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• shema не си прав,човека ясно ти каза че играе за суап ,така че някъде към 2020 има голяма вероятност да излезе на печалба,пък ти си печели от късите,това е друг бизнес......,едното няма нищо общо с другото.....
    Last edited by primo; 05.09.2012, 13:12.

Коментар

• SC,

на 31 Юли 2012, когато AUD/USD беше на 1.053 ти написа, че очакваш AUD/USD да стигне 1.13...Още ли си вярваш на прогнозата??? Пак ли се оказа, че влезна точно на върха в дълги .

Първоначално изпратено от Разгледай мнение
      Австралиецо на дневна определено прави триъгълник, а това значи, че ше ходи над 1.13, дано Схемата пак не се е набълбукал с къси кенгура
      ...
      Last edited by Shemata; 05.09.2012, 10:12.
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• SC,

дай прогноза за USD/AUD?

Коментар

• значи валутите не са реални активи,тогава какви са,виртуални ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
            Колега SC австралиеца е типичен балон с който ще загубиш всичките си пари
            при валутите няма балони...балони има само при стоки и реални активи ....

ако aud/usd е балон , какво е тогава usd/aud

Коментар

• SC,

видя ли какво стана??? Преди една година, когато ти купуваше AUD/USD на 1,10 и очакваше 1,15-1,20 и пускаше няк'ви графики и ми обясняваше как ще фалирам с моите късе ...се оказа, че си купил на абсолютния връх (исторически връх), след което АUD се срина и ти изчезна от темата в следващите 9-10 месеца (като на всички им стана ясно че си занулил 2-3 акаунта и си се отказал от FOREX)... Тук наскоро пак се появи, когато AUD/USD стигна 1,055 -1,06 и явно пак отнякъде си намерил някой $ и си решил да си пробваш отново късмета, но се оказа, че пак се заши на Най-големия връх .

както и предните години съм ти казвал неколкоратно, че трябва да си смениш радикално стратегията, а сега ще ти го кажа в прав текст:

SC, много сериозно трябва да се замислиш дали ти трябва въобще повече в живота ти да се занимаваш с FOREX

п.с. Доходът от сделките, които показах за една година период 2010/2011 от късите ми при австралиеца беше малко над 1000 $... силно се съмнявам, че ти имаш от суап за една година 1000 $, т.к. се съмнявам, че оперираш с 200-300 0000 $.

Схема, не искам да те отчайвам, но само суапът ми от дълги австралийци за тази година сигурно е повече от общия ти профит по австралиецо, деклариран от теб тука в темата.

...
              Моята система е проста - да съм винаги дълъг в австралиецо, поне докато суапецо е достатъчно добър, засега ситуацията е чудесна, дано само не тръгнат да свалят лихвите скоро, тогава ще бъда принуден да се откажа от австралиецо, както се отказах преди време от кивито.

Коментар

• малко подраних с прогнозата но aud/usd 1.03 вече е факт

Коментар

• Първоначално изпратено от Разгледай мнение
                  Схема, не искам да те отчайвам, но само суапът ми от дълги австралийци за тази година сигурно е повече от общия ти профит по австралиецо, деклариран от теб тука в темата. Изкушавам се да постна скрийншот от платформата ми, но понеже като трейдър никога не съм плащал данъци, та не искам по такъв левашки начин да давам повод на данъчните да се самосезират

Моята система е проста - да съм винаги дълъг в австралиецо, поне докато суапецо е достатъчно добър, засега ситуацията е чудесна, дано само не тръгнат да свалят лихвите скоро, тогава ще бъда принуден да се откажа от австралиецо, както се отказах преди време от кивито.
                  Колега SC австралиеца е типичен балон с който ще загубиш всичките си пари излизай докато е време аз го скъсявам и станах трилионер от къс австралиец опомни се

Как да му обясниш че по време на покачване на сурвините логично ще се покачат най много и сурвинните валути като канадец австралиец норвежка крона донякъде в допълнение и политиката на ШНБ за закупуване на валутна кошница включваща основно тези валути

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                    SC,

А мисля, че много добре знаеш, че видяхме твоята търговия , т.ч. такива "набъбукал" мисля, че знаеш за кой са характерни. Затова по-добре си кротувай и за поне 20-30 път бих те посъветвал да си преразгледаш много добре стратегиите, които използваш при търговия.

Умната и Успех!
                    Схема, не искам да те отчайвам, но само суапът ми от дълги австралийци за тази година сигурно е повече от общия ти профит по австралиецо, деклариран от теб тука в темата. Изкушавам се да постна скрийншот от платформата ми, но понеже като трейдър никога не съм плащал данъци, та не искам по такъв левашки начин да давам повод на данъчните да се самосезират

Коментар

• SC,

аз нямам в момента никакви позиции при AUD, но се замислям утре да изчакам безработицата и има вероятност 50 % да отворя или утре или в Понеделник позиция.

Видя, че преди когато търгувах Австралиец затворих всички мои сделки винаги на печалба . А мисля, че много добре знаеш, че видяхме твоята търговия , т.ч. такива "набъбукал" мисля, че знаеш за кой са характерни. Затова по-добре си кротувай и за поне 20-30 път бих те посъветвал да си преразгледаш много добре стратегиите, които използваш при търговия.

Умната и Успех!

Австралиецо на дневна определено прави триъгълник, а това значи, че ше ходи над 1.13, дано Схемата пак не се е набълбукал с къси кенгура

...
                      Last edited by Shemata; 02.08.2012, 17:35.

Коментар

• Дивергенцията при евро-австаралиец е сериозна!!!
                        Моля да се внимава с късите!!!
                        Предстои движение на Север!
                        Успех.
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
                          По-скоро поредният тест на около 1.0000, без официално обявен QE3 или някаво системно решение на дълговата криза в еврозоната.

Много смело предвиждане за 1.13, колко ще EURUSD при такъв курс?
                          няма релатив м/у ози и евро долар...в този икономическо-финансов цикъл...Ако имаше то евро долар трябваше да е 1,40 поне ... така че не търси такава връзка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Разгледай мнение

По-скоро поредният тест на около 1.0000, без официално обявен QE3 или някаво системно решение на дълговата криза в еврозоната.

Много смело предвиждане за 1.13, колко ще EURUSD при такъв курс?

Коментар

• Ехххх,колко разбирачи тука.Аз като гледам по един процент от печалбите да дадете на Схемата и най-малко с 6 нули ще му се увеличи сметката.Но ако може да не са демо
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Ех схема осхеме ли австралиеца да купиш на 1000 евро квадрат в София може и да е скъпо, но не и безумно ама да скъсяваш австралиеца и злато без да разбираш за какво става въпрос е престъпна нехайност

Коментар

Working...
                                X