Намалиха лихвата .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud
Collapse
X
-
Да видим каква лихва ще сложат .
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеАйде на лихвите .Надоло с 0.25.
Проба сел за 100+ пипсаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Затворих късите eur/usd и започвам да се ослушвам за покупки на aud/jpy
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеПри австралиецо с скука от доста време. нямам позиции. Имам малко къси еур/усд.
Коментар
-
Определено AUD ще пада .
Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнениеотрязаха е с 0,50% до - 3,75%Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
И аз мисля, че ще запазят лихвата непроменена.
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеПрогнозите са намаляне с 25 пункта.Но ми се прокрадва съмнението,че нема да я променят ....може и на мен така да ми се иска де
...
УспехМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Прогнозите са намаляне с 25 пункта.Но ми се прокрадва съмнението,че нема да я променят ....може и на мен така да ми се иска де По-важно за мен е дали,ако сега се намали,това ще е тенденция и занапред или просто финна настройка и за бъдещ дълъг период повече няма да я пипат Мнението ми е,че няма признаци за обрат на цикъл откъм лихви=>това е финна настройка=>двойките,включващи АУД ще си продължат по досегашната посока ...а и без това много се застоя в тъп рейндж
А не сменят ли лихвата ми се привижда доооста добра вола в полза на АУД
А дано!
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
за това говорех
Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнениеsstoilov моята система на добавките е много подобна на Д'Аламбер.... за вход използвам болинджъра на н2
Коментар
Коментар