IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• sstoilov моята система на добавките е много подобна на Д'Аламбер.... за вход използвам болинджъра на н2
    Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Мартингейлът , освен че боли доста, е безсмислен.

прочети за Д'Аламбер (съчетан с 50 и 200МА) . същия резултат с много по-малък риск.

Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнение
      аз също стопове не слагам. използвам мартингеил.... и никога не влизам с повече от 5 % от сметката... като с тези 5 процента правя 8 добавки

Коментар

• При австралиецо с скука от доста време. нямам позиции. Имам малко къси еур/усд.

Първоначално изпратено от Разгледай мнение
        Как е Стоилов, нещо те няма напоследък, аз сложих бай-лимит на 87.00 в кенгуруйена, дано имам тоя късмет да коригира до затваряне на пазара и да направя една добавка, ще затварям всичко на 90.00, после ще мислим нова кампания...

Коментар

• Първоначално изпратено от Zelenko Разгледай мнение
          Затварям всичко от вчера на 1.0380
          "Buy AUD/USD 1.0367" + 13 pips
          "Buy AUD/USD 1.0361" + 19 pips
          "Buy AUD/USD 1.0342" + 38 pips
          Общо за днес + 70 pips
          Ашколсун... Като излезеш на печалба вземай веднага! Ако иде на загуба подобрявай и чакай хубаво да втаса загубата, пък докъдето изкара сметката.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zelenko Разгледай мнение
            Затварям всичко от вчера на 1.0380
            Общо за днес + 70 pips
            наистина си в процес на зреене , но е хубаво да помислиш в/у следния казус

Buy AUD/USD 1.0367"
            "Buy AUD/USD 1.0361"
            "Buy AUD/USD 1.0342"

следва:
            Buy AUD/USD 1.0295
            "Buy AUD/USD 1.0279
            "Buy AUD/USD 1.0245

за да не изтървем "голямото" качване респективно лапаница ..та въпроса ми е какво правим при цена aud/usd 0,9990 ....

a) стискаме бузи и се псуваме защо стигнахме до тук
            б) държим пръстчето на мишката и а да затворим всичко , но сърце юнашко не дава ...
            в) маржин кола ни застига с бясна скорост , брокито ни е забърсало кинтите а ние с тъжен поглед се сещаме , че точно предния ден бяхме с 20 долара по богати от началния ни капиталец..

с

Коментар

• Затварям всичко от вчера на 1.0380
              Общо за днес + 70 pips
              В процес на зреене!

Коментар

• да сделките за момента ми са твърде много..... след като сделката или сделките излязат на + чакам да достигне горна или долна граница на болинджъра на н2 преди да затворя

Коментар

• Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнение
                  Да така е но всеки сам преценява да слага или да не слага стопове.. при мартингеила всичко опира до правилният момент когато ще бъде направена добавката и обема с които да бъде направена..
                  При 273 сделки и толкова малка печалба (не се обиждай), това означава, че осредняваш на сериозен минус, а затваряш на много малка печалба сумарната ти позиция. Не знам дали съм прав, но по-скоро съм.
                  Наистина рискуваш при навлизане в тренд, особено ако не си добре запознат с фундамента, а разчиташ само на Мартингейл.

Добавяш ли към позиция, която ти е на плюс? Едва ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    От 2 години движенията на курсовете са в определени рамки - рийнж. Така че всички системи стават и ще ти носят печалби ако не слагаш стопове, а само подобряваш... За съжаление обаче, всеки един ден може да е началото на тренд. И ако той започне а ти си в обратната посока, има да си подобряваш до второ пришествие и да се бориш с тренда докато загубиш цялата си сметка. Система на търговия без стопове е глупост, каквито и временни успехи да ти носи.
                    Да така е но всеки сам преценява да слага или да не слага стопове.. при мартингеила всичко опира до правилният момент когато ще бъде направена добавката и обема с които да бъде направена..

Коментар

търгувам повече от 5 но с мартингеил се занимаван от около 2..
                      От 2 години движенията на курсовете са в определени рамки - рийнж. Така че всички системи стават и ще ти носят печалби ако не слагаш стопове, а само подобряваш... За съжаление обаче, всеки един ден може да е началото на тренд. И ако той започне а ти си в обратната посока, има да си подобряваш до второ пришествие и да се бориш с тренда докато загубиш цялата си сметка. Система на търговия без стопове е глупост, каквито и временни успехи да ти носи.
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Аааа, ясно. Сигурно търгуваш едва от 2-3 години и не си имал възможност да попаднеш на тренд...
                        търгувам повече от 5 но с мартингеил се занимаван от около 2..

сделките са 273

Коментар

не съм чак толкова добър... започнах годината с 13217 евро влизам с до 500 и завърших годината с 16790
                          С колко сделки си направил този резултат?

Коментар

до сега не съм имал такъв случей
                            Аааа, ясно. Сигурно търгуваш едва от 2-3 години и не си имал възможност да попаднеш на тренд...

Коментар

Страшно добър си... Залагал си между 82 евро и 660 евро, а си спечелил 3573. А какво правиш когато и след 8-ия път подобряване загубата отива над 5% от капитала? Или досега не си имал такъв случай?
                              до сега не съм имал такъв случей

Коментар

не съм чак толкова добър... започнах годината с 13217 евро влизам с до 500 и завърших годината с 16790
                                Страшно добър си... Залагал си между 82 евро и 660 евро, а си спечелил 3573. А какво правиш когато и след 8-ия път подобряване загубата отива над 5% от капитала? Или досега не си имал такъв случай?

Коментар

Working...
                                X