sstoilov моята система на добавките е много подобна на Д'Аламбер.... за вход използвам болинджъра на н2
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud
Collapse
X
-
Мартингейлът , освен че боли доста, е безсмислен.
прочети за Д'Аламбер (съчетан с 50 и 200МА) . същия резултат с много по-малък риск.
Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнениеаз също стопове не слагам. използвам мартингеил.... и никога не влизам с повече от 5 % от сметката... като с тези 5 процента правя 8 добавки
Коментар
-
При австралиецо с скука от доста време. нямам позиции. Имам малко къси еур/усд.
Първоначално изпратено от SС Разгледай мнениеКак е Стоилов, нещо те няма напоследък, аз сложих бай-лимит на 87.00 в кенгуруйена, дано имам тоя късмет да коригира до затваряне на пазара и да направя една добавка, ще затварям всичко на 90.00, после ще мислим нова кампания...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zelenko Разгледай мнениеЗатварям всичко от вчера на 1.0380
"Buy AUD/USD 1.0367" + 13 pips
"Buy AUD/USD 1.0361" + 19 pips
"Buy AUD/USD 1.0342" + 38 pips
Общо за днес + 70 pipsСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zelenko Разгледай мнениеЗатварям всичко от вчера на 1.0380
"Buy AUD/USD 1.0367" + 13 pips
"Buy AUD/USD 1.0361" + 19 pips
"Buy AUD/USD 1.0342" + 38 pips
Общо за днес + 70 pips
Buy AUD/USD 1.0367"
"Buy AUD/USD 1.0361"
"Buy AUD/USD 1.0342"
следва:
Buy AUD/USD 1.0295
"Buy AUD/USD 1.0279
"Buy AUD/USD 1.0245
за да не изтървем "голямото" качване респективно лапаница ..та въпроса ми е какво правим при цена aud/usd 0,9990 ....
a) стискаме бузи и се псуваме защо стигнахме до тук
б) държим пръстчето на мишката и а да затворим всичко , но сърце юнашко не дава ...
в) маржин кола ни застига с бясна скорост , брокито ни е забърсало кинтите а ние с тъжен поглед се сещаме , че точно предния ден бяхме с 20 долара по богати от началния ни капиталец..
с
Коментар
-
Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнениеДа така е но всеки сам преценява да слага или да не слага стопове.. при мартингеила всичко опира до правилният момент когато ще бъде направена добавката и обема с които да бъде направена..
Наистина рискуваш при навлизане в тренд, особено ако не си добре запознат с фундамента, а разчиташ само на Мартингейл.
Добавяш ли към позиция, която ти е на плюс? Едва ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеОт 2 години движенията на курсовете са в определени рамки - рийнж. Така че всички системи стават и ще ти носят печалби ако не слагаш стопове, а само подобряваш... За съжаление обаче, всеки един ден може да е началото на тренд. И ако той започне а ти си в обратната посока, има да си подобряваш до второ пришествие и да се бориш с тренда докато загубиш цялата си сметка. Система на търговия без стопове е глупост, каквито и временни успехи да ти носи.Аз съм българче обичам, руси каки да .........
Коментар
-
Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнениетъргувам повече от 5 но с мартингеил се занимаван от около 2..Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАааа, ясно. Сигурно търгуваш едва от 2-3 години и не си имал възможност да попаднеш на тренд...
сделките са 273Аз съм българче обичам, руси каки да .........
Коментар
-
Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнениене съм чак толкова добър... започнах годината с 13217 евро влизам с до 500 и завърших годината с 16790
Коментар
-
Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнениедо сега не съм имал такъв случейСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСтрашно добър си... Залагал си между 82 евро и 660 евро, а си спечелил 3573. А какво правиш когато и след 8-ия път подобряване загубата отива над 5% от капитала? Или досега не си имал такъв случай?Аз съм българче обичам, руси каки да .........
Коментар
-
Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнениене съм чак толкова добър... започнах годината с 13217 евро влизам с до 500 и завърших годината с 16790Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар