Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнениес 5 процента от капитала влизам най много в поредица от сделки.... говоря за 27% чиста печалба накрая на годината върхо началният капитал...
Ако си вкарал 10 000 лева в брокера то ти използваш максимум 500 като марджин. Щом максимума на подобрения на средния курс ти е 8 пъти то ти влизаш първоначално с марджин максимум от 62 лева всеки път... Правилни ли ми са сметките?Last edited by Forex Master; 19.04.2012, 19:50.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение27% върху заложения капитал като марджин /от 5%/ прави 1,35% от целия ти капитатал внесен по сметка при брокера... Аз като дам депозит в банката ми дават 6%! Какъв е смисъл да рискувам, да клеча през монитора и да се нервя за възвращаемост от 1,35% когато дадени на депозит ми носят 6,00%?Аз съм българче обичам, руси каки да .........
Коментар
-
Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнениеминалата година бе 27%Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКолко % ти е печалбата средно за месец или за годината като цяло?Аз съм българче обичам, руси каки да .........
Коментар
-
Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнение.. и никога не влизам с повече от 5 % от сметката...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zelenko Разгледай мнениеBuy AUD/USD 1.0372Аз съм българче обичам, руси каки да .........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zelenko Разгледай мнениеКупих отново "Buy AUD/USD 1.0342"Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zelenko Разгледай мнениеОтново "Buy AUD/USD 1.0361"Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zelenko Разгледай мнениеНово "Buy AUD/USD 1.0367"Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар