IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Австралиецо - aud/usd , aud/jpy , eur/aud

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Ти си за Гинес в такъв случай. Правиш 540% печалба върху марджина! Браво на теб...

Ако си вкарал 10 000 лева в брокера то ти използваш максимум 500 като марджин. Щом максимума на подобрения на средния курс ти е 8 пъти то ти влизаш първоначално с марджин максимум от 62 лева всеки път... Правилни ли ми са сметките?
    не съм чак толкова добър... започнах годината с 13217 евро влизам с до 500 и завърших годината с 16790
    Аз съм българче обичам, руси каки да .........

Коментар

• Първоначално изпратено от triniti Разгледай мнение
      с 5 процента от капитала влизам най много в поредица от сделки.... говоря за 27% чиста печалба накрая на годината върхо началният капитал...
      Ти си за Гинес в такъв случай. Правиш 540% печалба върху марджина! Браво на теб...

Ако си вкарал 10 000 лева в брокера то ти използваш максимум 500 като марджин. Щом максимума на подобрения на средния курс ти е 8 пъти то ти влизаш първоначално с марджин максимум от 62 лева всеки път... Правилни ли ми са сметките?
      Last edited by Forex Master; 19.04.2012, 19:50.
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

27% върху заложения капитал като марджин /от 5%/ прави 1,35% от целия ти капитатал внесен по сметка при брокера... Аз като дам депозит в банката ми дават 6%! Какъв е смисъл да рискувам, да клеча през монитора и да се нервя за възвращаемост от 1,35% когато дадени на депозит ми носят 6,00%?
        с 5 процента от капитала влизам най много в поредица от сделки.... говоря за 27% чиста печалба накрая на годината върхо началният капитал...

Коментар

миналата година бе 27%
          27% върху заложения капитал като марджин /от 5%/ прави 1,35% от целия ти капитатал внесен по сметка при брокера... Аз като дам депозит в банката ми дават 6%! Какъв е смисъл да рискувам, да клеча през монитора и да се нервя за възвращаемост от 1,35% когато дадени на депозит ми носят 6,00%?
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Колко % ти е печалбата средно за месец или за годината като цяло?
            миналата година бе 27%

Коментар

.. и никога не влизам с повече от 5 % от сметката...
              Колко % ти е печалбата средно за месец или за годината като цяло?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zelenko Разгледай мнение
                Buy AUD/USD 1.0372
                аз също стопове не слагам. използвам мартингеил.... и никога не влизам с повече от 5 % от сметката... като с тези 5 процента правя 8 добавки

Коментар

Купих отново "Buy AUD/USD 1.0342"
                  Няма съ пуашиш... Огън, докато имаш патрони... Кат изгърмиш всичко, почваш да разнасяш пици. Кво толкова?!

Коментар

• Купих отново "Buy AUD/USD 1.0342"
                    В процес на зреене!

Коментар

Отново "Buy AUD/USD 1.0361"
                      Явно държиш много да счупиш не само стомничката, но и ръка, крак или направо глава?!

Коментар

• Отново "Buy AUD/USD 1.0361"
                        В процес на зреене!

Коментар

Ново "Buy AUD/USD 1.0367"
                          "Веднъж Ежко за водица, втори път Ежко за водица, на третия път счупил стомничката"...

Коментар

• Ново "Buy AUD/USD 1.0367"
                            В процес на зреене!

Коментар

• Затварям "Buy AUD/USD 1.0372" на 1.0381 +9 pips
                              Печалба за деня + 18 pips
                              В процес на зреене!

Коментар

• Buy AUD/USD 1.0372
                                В процес на зреене!

Коментар

Working...