If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Покрай европейските хубосници,ще пропуснем другия край на света.
А може би не .Доскоро бях с нагласата,че за трети пореден месец ще свалят лихвата в Австралия,но на фона случващото се съм склонен да си променя мнението и вече преобладава настроението да няма изменение следващия вторник.
Това не предполага отваряне на позиции в полза на Австралиеца,а по-скоро на задържане,ако има вече отворени.
Бих изтъргувал опит за бърз спад в АУДУСД,само ако след заседанието лихвата бъде намалена,като водещо в сделката ще е колкото се може по-малко време да съм на пазара(в рамките на 3-4ч).При други ситуации не ми се вижда рискът да е оправдан.
Успех
Мдаааммм.Явно се е знаело доста напред,щом и аз го се усетих и го забелязах толкова рано.Това обяснява и цялостното поведение на пазара (булиш).
Обаче остават твърде много въпросителни,които няма да успокоят пазарите,а само ще всеят повече смут ....
Пренасочването на капитали се отлага,за сега, и интригата си остава "Проблемите в Европа" и в частност индексите.
Покрай европейските хубосници,ще пропуснем другия край на света.
А може би не .Доскоро бях с нагласата,че за трети пореден месец ще свалят лихвата в Австралия,но на фона случващото се съм склонен да си променя мнението и вече преобладава настроението да няма изменение следващия вторник.
Това не предполага отваряне на позиции в полза на Австралиеца,а по-скоро на задържане,ако има вече отворени.
Бих изтъргувал опит за бърз спад в АУДУСД,само ако след заседанието лихвата бъде намалена,като водещо в сделката ще е колкото се може по-малко време да съм на пазара(в рамките на 3-4ч).При други ситуации не ми се вижда рискът да е оправдан.
Схема ти тоя австралиец го чакаш да пада от 2 години хората пари направиха от дълги позиции, обаче ми харесва твоята увереност ако изчкаш още 2 години може и наистина да почне да пада
Схема ти тоя австралиец го чакаш да пада от 2 години хората пари направиха от дълги позиции, обаче ми харесва твоята увереност ако изчкаш още 2 години може и наистина да почне да пада
...Извода:промени има,но не изменят факторите за кери трейд(за мен това е един от основните насочени потоци пари) и това ще задържи AUDUSD в рейдж.
...
Коментар