Първоначално изпратено от snaky
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свърши ли "Ралито на избушеняците"?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАбе к'ви хора има на това БФБ просто не е истина. Вчера някой е купил/продал 6 акции на ОЦК по 3,4 стотинки.И глупак да си няма да го направиш това. Трябва да си напълно ЛУД.
...................... сега ще дойде мисирката да ти обясни какви големи врътки прави при ОЦК-то
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bobys Разгледай мнениеИ аз съм на това мнение OTZK - 42%Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеМай и днес избушеняците са най-растежните...)))
И аз съм на това мнение OTZK - 42%
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
А пък тези с фундамент,надолу...Абе БФБ стори,к'во да праиш...Важното е да си в правилната посока ...
Няма страшно, има и други избушеняци, а ралито им е запазена марка. И утре някой от тях ще е първи. Избушеняци да искаш
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениехм, като че ли някой избушеняци пак взеха да надигат глави...
май ще има пак бой за избушеняци
А пък тези с фундамент,надолу...Абе БФБ стори,к'во да праиш...Важното е да си в правилната посока ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениетука вече 10-15% спад
Кво ша праим?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Чърчил Разгледай мнениенякакви проблеми ли имаше с чорапите ?
Аре, че ми стана прекалено чорапено за това време на денонощието...
Коментар
�
Коментар