If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз очаквах бичи цикъл, ама малко рано-рано почва.
Защо очаквам такъв ли? Заради няколко работи:
- Напролет са сборищата, на които някои компании ще снесат рекордни дивиднти.
- Малко по малко хората се усещат, че на БФБ се печели нелошо - дори пасивната.
- Крадецът дянков измисли данък депозит.
- На последно място най-важното - наближават избори, когато, надяваме се, Българинът ще нарита под куйрукът изродът бойкоборисов, а който и да дойде на негово място, ще е по-добре.
Но чаках бичите работи да почнат към март....
Импе нещата ще са много тежки на изборите. Мутрите са измислили план - хората които отдавна са напуснали България, които са страшно много ще бъдат вкарани в избирателните списъци и ще вкарат фалшиви списъци накрая - с гласували фантоми, които ще бъдат страшно много!!! ГЕРБ-ерите се готвят с всички сили за тия избори за това трябва да излезнем да гласуваме срещу тях колкото се може повече хора. Иначе ни чака ГРОБско ИГО!!!!
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
НЕма лошо, дай офиса ,промоциите и себе си. Где сте? Идвам до 3 работни дни, по нашите корпоративни правила. Все нещо като сделка ще сключим. Дай ми ги на лични разбира се.
Не можеш да дойдеш в офиса да си купиш нещичко на промоцийка.
НЕма лошо, дай офиса ,промоциите и себе си. Где сте? Идвам до 3 работни дни, по нашите корпоративни правила. Все нещо като сделка ще сключим. Дай ми ги на лични разбира се.
- На последно място най-важното - наближават избори, когато, надяваме се, Българинът ще нарита под куйрукът изродът бойкоборисов, а който и да дойде на негово място, ще е по-добре.
До към март ще са най-мътни водите и най много риби ще се хванат и то тлъстички шаранчета и морунки.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Монти, нали я помниш оная графика
Началото на нов бичи цикъл започва с недоверие, а когато всички вярват в ралито, както казваш, е края
Ами я си представи, че някой голям тръгне да влиза, къде ще закара цените? а фондовете започнат ли да им влизат пари, какво ще купуват? То смятай сега с 10 хил. лева дигаш пазара, а ако някой фонд трябва да вкара 1 милион?
Какъв бичи цикъл ни гони? Бе хората нямат пари в скъсаните джобове, какъв бичи цикъл ? Какъв фонд освен нашенски ще си вложи парите, те нашите фондове се чусят къде на сигурно да си пласират кеша, че всички са се напарили на бфб, ти говориш за бичи цикъл
За мене избушени акции няма.
Само мажовци такива. Това ми е критерий при селекция номер 1. Специално за бФБ.
Чак след това гледам фундамент, дълг, дивиденти, коефициенти и прочие.
Общо взето се стремя да не минавам макс. от 15-20% в акции с ненадеждни мажовци дори и когато ми е изострен риск апетита както е сега.
Има си и специална тема за мажовци-гадняри.. Форума се е изказал много правилно и компетентно по въпроса. Според мен тази тема ( и списъка в нея) трябва да седи на десктопа на всеки уважаващ себе си ( и парите си) играч на БФБ.
Коментар