Първоначално изпратено от DidoDinev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свърши ли "Ралито на избушеняците"?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
П.С. Очаквах да споменеш, че са били официален доставчик на чорапи за Българския национален отбор за Олимпиадата в Сидни 2000, но ти явно предпочиташ да сложиш акцент на традициите в производството.
П.П.С. Преди няколко години си купих чорапи Фазан и досега ме напушва смях. Съответно акции нямам, а и нищо не намеквам или препоръчвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеШа ма извиняваш братле, ама какво е фазанчето ако не избушеняк ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеша ма извиняваш, брато, ама фазанчето не е избушеняк
Коментар
-
И днес, се очертава още един възходящ ден за големите избушеняци. Не знам на какво се дължи, но на бфб само избушеняците са на първите места по ръст вече няколко дни.
към момента топ 4 на най-ръстовите хартии са
1. Фазан - 130%
2. КДН - 15%
3. Ктекс - 14%
4. Енемона (привилегировни) 3%
....
Евалата на най-яките Избушеняци! - като че ли, само избупеняци растат на бфб, ебаси бичия цикъл, ебси бичата борса
купете си избушеняци !!!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеБертраме, колко трябва да купиш, че да ти тежи. Един килограм струва 80 бона. Честно казано по-добре да наблъскам джобовите си със злато отколкото с еквивалетното по стойност количество банкноти.
На златото му трябва физическо съхранение, което за суми над 10-20К е несериозно да се случва в домашни условия. Даже ако те надушат, че имаш за 20К злато бандюгите ще те думнат преди да си се усетил и ще го направят без проблем. СОТ и блиндирани врати спират само аджемиите. Съхранението в сейф трябва да е в читав такъв, а не в масовия обществен трезор (дето и тях ги думкат). Не знам дали знаете, но сейфовете особено в стабилни институции (примерно този в мазето на Булбанк централата) имат строги изисквания за това до колко може да се съхранява и декларира... въпреки, че можеш да си сложиш каквото искаш...на своя отговорност.
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
макарена
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМисля че избързваш с около 4-5 годинки
Коментар
-
Първоначално изпратено от макарена Разгледай мнениеКато автор на темата обявявам
Ралито на избушеняците свърши.
Амин
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепросто питам, щото може да е през посредник и тн
физическото не тежи ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепросто питам, щото може да е през посредник и тн
физическото не тежи лиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
макарена
Като автор на темата обявявам
Ралито на избушеняците свърши.
Амин
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебатка, пиша това, което виждам, завист няма, няма и как да има. Излязяъл съм май 2008 и оттогава досега имам 150% печалба на парите, които извадих оттук и сложих в злато. Ще се радвам не по-малко от другите когато борсата тръгне (което е неизбежно, както каза Хъмпи: при буря и магаретата летят) и ще се включа, а дотогава ви пожелавам успех.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар