IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Че има ли значение?
    За трето ще е хубав, като влезе дивидентчето от газчицата след няколко седмици

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнение
      какво мислите за от4ета за 2-ро тримесе4ие дали ще е добьр
      Че има ли значение?

Коментар

• какво мислите за от4ета за 2-ро тримесе4ие дали ще е добьр

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнение
          Какво ще стане с цената на акцията, като вземат дивидента от ГАЗ. За какво ще ползват този кеш?
          За джоб - пара на мажо....

Коментар

• Какво ще стане с цената на акцията, като вземат дивидента от ГАЗ. За какво ще ползват този кеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
              Поне нещо весело да има във форума аххахаахах
              То кат пада кое е смешното

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Ми където има нищо не бива
                Напомня на ПЕПИ
                Поне нещо весело да има във форума аххахаахах

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Що го питаш?
                  Ми където има нищо не бива
                  Напомня на ПЕПИ

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    Ти тук имаш ли ?
                    Що го питаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                      Разбира се, че съм горд с прогнозата си. При около 60-62 ст., когато всички бленуваха за левче, а телешкият ентусиазъм беше буквално безспирен да предвидиш 20%-25% спад си е направо за гордост. Иначе, да, мисля да започвам да зареждам. Разбира се, сега леко, на 42-43 ст. по-стабилно.
                      Това е,ghettoff,имаш зелена светлина пред себе си.Действай!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
                        Браво колега Успех
                        Ти тук имаш ли ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                          Защото дисциплината е моят най-важен личен принцип в борсовата търговия, която ме прави успешен, въпреки, че съм не се изхранвам професионално от БФБ, а съм аматьор. Важи както при покупки, така и при продажби. 50 ст. ми беше поставена цел преди няколко месеца след като продадох шестцифрен пакет между 60 и 63 ст. Щом съм си направил анализите и съм решил да започвам да влизам от 50 ст. значи влизам на 50 ст. Не се съмнявам в себе си, дори червен сняг да вали. Едва ли това е отговорът, който те удовлетворява, но това е отговорът на въпроса ти.

Браво колега Успех

Коментар

• Маслото тече ли тече .....

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                              Само аз ли ще ви правя търговията тук днес бе Хайрсъзи такива.(За нищо разбира се не е препотъка ама вие си знаете.)
                              Вчера купих оптимистично, днес вече продадох песимистично. Парите се въртят, дет се вика...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                                Защо, удовлетворява ме. Дисциплината е важно нещо, но половингодишни планове на БФБ са някак си най-малкото меко казано излишни. Всеки си има тактика.Успех.
                                Само аз ли ще ви правя търговията тук днес бе Хайрсъзи такива.(За нищо разбира се не е препотъка ама вие си знаете.)

Коментар

Working...
                                X