Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениекакво мислите за от4ета за 2-ро тримесе4ие дали ще е добьр
Коментар
-
Първоначално изпратено от brokerandtrader111 Разгледай мнениеКакво ще стане с цената на акцията, като вземат дивидента от ГАЗ. За какво ще ползват този кеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеПоне нещо весело да има във форума аххахаахах
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеМи където има нищо не бива
Напомня на ПЕПИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеЩо го питаш?
Напомня на ПЕПИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеРазбира се, че съм горд с прогнозата си. При около 60-62 ст., когато всички бленуваха за левче, а телешкият ентусиазъм беше буквално безспирен да предвидиш 20%-25% спад си е направо за гордост. Иначе, да, мисля да започвам да зареждам. Разбира се, сега леко, на 42-43 ст. по-стабилно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗащото дисциплината е моят най-важен личен принцип в борсовата търговия, която ме прави успешен, въпреки, че съм не се изхранвам професионално от БФБ, а съм аматьор. Важи както при покупки, така и при продажби. 50 ст. ми беше поставена цел преди няколко месеца след като продадох шестцифрен пакет между 60 и 63 ст. Щом съм си направил анализите и съм решил да започвам да влизам от 50 ст. значи влизам на 50 ст. Не се съмнявам в себе си, дори червен сняг да вали. Едва ли това е отговорът, който те удовлетворява, но това е отговорът на въпроса ти.
Браво колегаУспех
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеСамо аз ли ще ви правя търговията тук днес бе Хайрсъзи такива.(За нищо разбира се не е препотъка ама вие си знаете.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЗащо, удовлетворява ме. Дисциплината е важно нещо, но половингодишни планове на БФБ са някак си най-малкото меко казано излишни. Всеки си има тактика.Успех.(За нищо разбира се не е препотъка ама вие си знаете.)
Коментар
Коментар