IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Трендове много ма да не утеснее входа тука

Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
    Не знам по какви си прокарал тази линия... та вземи и прочети малко как се прави.
    Иначе по каквото и да я прокараш тренда си е пробит. Това обаче не е някакво по-важно прозрение от това да прочетеш вестник от миналата седмица или даже от няколко седмици назад

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
      Защото дисциплината е моят най-важен личен принцип в борсовата търговия, която ме прави успешен, въпреки, че съм не се изхранвам професионално от БФБ, а съм аматьор. Важи както при покупки, така и при продажби. 50 ст. ми беше поставена цел преди няколко месеца след като продадох шестцифрен пакет между 60 и 63 ст. Щом съм си направил анализите и съм решил да започвам да влизам от 50 ст. значи влизам на 50 ст. Не се съмнявам в себе си, дори червен сняг да вали. Едва ли това е отговорът, който те удовлетворява, но това е отговорът на въпроса ти.
      Защо, удовлетворява ме. Дисциплината е важно нещо, но половингодишни планове на БФБ са някак си най-малкото меко казано излишни. Всеки си има тактика.Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        А защо не зареждаш всичко на 42-43, а се набутваш сега?
        Защото дисциплината е моят най-важен личен принцип в борсовата търговия, която ме прави успешен, въпреки, че съм не се изхранвам професионално от БФБ, а съм аматьор. Важи както при покупки, така и при продажби. 50 ст. ми беше поставена цел преди няколко месеца след като продадох шестцифрен пакет между 60 и 63 ст. Щом съм си направил анализите и съм решил да започвам да влизам от 50 ст. значи влизам на 50 ст. Не се съмнявам в себе си, дори червен сняг да вали. Едва ли това е отговорът, който те удовлетворява, но това е отговорът на въпроса ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение
          Не знам по какви си прокарал тази линия... та вземи и прочети малко как се прави.
          Иначе по каквото и да я прокараш тренда си е пробит. Това обаче не е някакво по-важно прозрение от това да прочетеш вестник от миналата седмица или даже от няколко седмици назад

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
            Правилен въпрос какъвто много пъти съм задавал насам-натам.

Коментар

Разбира се, че съм горд с прогнозата си. При около 60-62 ст., когато всички бленуваха за левче, а телешкият ентусиазъм беше буквално безспирен да предвидиш 20%-25% спад си е направо за гордост. Иначе, да, мисля да започвам да зареждам. Разбира се, сега леко, на 42-43 ст. по-стабилно.

Коментар

Разбира се, че съм горд с прогнозата си. При около 60-62 ст., когато всички бленуваха за левче, а телешкият ентусиазъм беше буквално безспирен да предвидиш 20%-25% спад си е направо за гордост. Иначе, да, мисля да започвам да зареждам. Разбира се, сега леко, на 42-43 ст. по-стабилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                  Решил си да зареждаш на 50 ст.,въпрос на преценка.Не мисля,че имаш основания да се гордееш със себе си.Ясно е защо....не мога да си позволя такъв оптимизъм.

Коментар

Отново се чувствам изключително оправдан в прогнозата си. Дисциплина и търпение. Между другото си купих 10000 бр. днес. Колкото по-ниско, толкова по-добре за образуване на пакетче.
                    Решил си да зареждаш на 50 ст.,въпрос на преценка.Не мисля,че имаш основания да се гордееш със себе си.Ясно е защо....не мога да си позволя такъв оптимизъм.

Коментар

Е, не съм казал, че ще ходи на 20 ст. Ще отиде на 50 ст.
                      Отново се чувствам изключително оправдан в прогнозата си. Дисциплина и търпение. Между другото си купих 10000 бр. днес. Колкото по-ниско, толкова по-добре за образуване на пакетче.

Коментар

• http://profit.bg/news/Druzhestvo-na-...id-124231.html

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Графиката не е препоръка за търговия!

Сиреч какво да очакваме?

Коментар

• Графиката не е препоръка за търговия!

Attached Files

Коментар

• Тия пък,чета в прикачения файл "Материали",на ОС-то на Зърнени храни,ще обсъждат к"во да правят печалбата на „Проучване и добив на нефт и газ” АД ....
                                -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Писмени материали по т. 5 от дневния ред на насроченото за 29.06.2014 г.
                                редовно годишно Общо събрание на акционерите
                                на „ЗЪРНЕНИ ХРАНИ БЪЛГАРИЯ”АД, гр.София

Предложение за решение по т. 5 от дневния ред – Вземане на решение за разпределяне на печалбата, реализирана от „Проучване и добив на нефт и газ” АД за 2013г.

Проект за решение: ОС на акционерите приема решение за разпределение на печалбата на дружеството за 2013 г., съгласно направените на събранието предложения за решение."
                                ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                http://www.x3news.com/?page=News&uniqid=5391bfd32fcfb

Коментар

Working...
                                X