Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЗащото дисциплината е моят най-важен личен принцип в борсовата търговия, която ме прави успешен, въпреки, че съм не се изхранвам професионално от БФБ, а съм аматьор. Важи както при покупки, така и при продажби. 50 ст. ми беше поставена цел преди няколко месеца след като продадох шестцифрен пакет между 60 и 63 ст. Щом съм си направил анализите и съм решил да започвам да влизам от 50 ст. значи влизам на 50 ст. Не се съмнявам в себе си, дори червен сняг да вали. Едва ли това е отговорът, който те удовлетворява, но това е отговорът на въпроса ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеА защо не зареждаш всичко на 42-43, а се набутваш сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение
Иначе по каквото и да я прокараш тренда си е пробит. Това обаче не е някакво по-важно прозрение от това да прочетеш вестник от миналата седмица или даже от няколко седмици назад
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеА защо не зареждаш всичко на 42-43, а се набутваш сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеРазбира се, че съм горд с прогнозата си. При около 60-62 ст., когато всички бленуваха за левче, а телешкият ентусиазъм беше буквално безспирен да предвидиш 20%-25% спад си е направо за гордост. Иначе, да, мисля да започвам да зареждам. Разбира се, сега леко, на 42-43 ст. по-стабилно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеРазбира се, че съм горд с прогнозата си. При около 60-62 ст., когато всички бленуваха за левче, а телешкият ентусиазъм беше буквално безспирен да предвидиш 20%-25% спад си е направо за гордост. Иначе, да, мисля да започвам да зареждам. Разбира се, сега леко, на 42-43 ст. по-стабилно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнениеРешил си да зареждаш на 50 ст.,въпрос на преценка.Не мисля,че имаш основания да се гордееш със себе си.Ясно е защо....не мога да си позволя такъв оптимизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеОтново се чувствам изключително оправдан в прогнозата си. Дисциплина и търпение. Между другото си купих 10000 бр. днес. Колкото по-ниско, толкова по-добре за образуване на пакетче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеЕ, не съм казал, че ще ходи на 20 ст. Ще отиде на 50 ст.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеГрафиката не е препоръка за търговия!
Коментар
-
Тия пък,чета в прикачения файл "Материали",на ОС-то на Зърнени храни,ще обсъждат к"во да правят печалбата на „Проучване и добив на нефт и газ” АД ....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Писмени материали по т. 5 от дневния ред на насроченото за 29.06.2014 г.
редовно годишно Общо събрание на акционерите
на „ЗЪРНЕНИ ХРАНИ БЪЛГАРИЯ”АД, гр.София
Предложение за решение по т. 5 от дневния ред – Вземане на решение за разпределяне на печалбата, реализирана от „Проучване и добив на нефт и газ” АД за 2013г.
Проект за решение: ОС на акционерите приема решение за разпределение на печалбата на дружеството за 2013 г., съгласно направените на събранието предложения за решение."
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.x3news.com/?page=News&uniqid=5391bfd32fcfb
Коментар
Коментар