If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Benchmark dali shte napraviat nov research note na ZHBG predvid otkrivaneto na zavoda v Provadia? Interesno dali shte revizirat cenata s 60%-70%, che predi se biaha izhvurlili s 6.40/akcia.
Колега офертите са с код 129 а не кобоси
За клоновете си прав и съм казал какво мисля по-въпроса в последното си изречение.
Хубавото е, че се появиха купувачи :-))
Офертите купува са повече от продава все хубави неща :-P
Хайде със здраве !
И квооо ... сите клиенти на едно ИП само през кобОса ли търгуват? И не мое да дават поръчки на брокерите? Или като отидат у клона в Каспичан, там ги чека един кобОс?
Колега, не може да правиш обобщения за "логиката в поведението" на ИП с много клиенти по офертите. Пощата е ориентирана към ритейл клиенти и съответно всеки прави каквото си иска. Бих се съгласил, че ако едно ИП има 10-тина клиента, брокерът може да ги озАпти, ама при 180 кобОса ....
Няма логика в поведението им според мен за 129 говоря
1) ако искат да натискат цената за да купуват на евтино, защо са наредили оферти купува по-добре да подплашат пазара първо и тогава да се включат
2)ако искат да продават, защо така брутално натискат пазара според мен ако го оставят малко ще успее да се възстанови и тогава ще могат да продадът на по-високи цени за клиентите си
Единственото обяснение за мен е да имат два или повече различни клиенти с различни интереси.
Бате, ква логика те гони в ИП с 200 кобоса и клонова мрежа в цяла България бе? Всички клиенти в една посока ли действат според теб? Айде намери "логика в поведението" на 143
Първоначално изпратено от Daddy Yankee
Първоначално изпратено от BENCHA
ai stiga tia 129 syvsem izperkaha gorkichkite
i tova mi bilo profesionalisti.
Добре, че на бенча сите клиенти са кобОси, та повечето хора не ги виждат какво правят Иначе тия 1000 техни кобОса са сите в една посока, ша знайш.
Абе едни анали...затори са се навъдили мила моя майно, ле - юнак до юнака
Колега офертите са с код 129 а не кобоси
За клоновете си прав и съм казал какво мисля по-въпроса в последното си изречение.
Хубавото е, че се появиха купувачи :-))
Офертите купува са повече от продава все хубави неща :-P
Хайде със здраве !
Няма логика в поведението им според мен за 129 говоря
1) ако искат да натискат цената за да купуват на евтино, защо са наредили оферти купува по-добре да подплашат пазара първо и тогава да се включат
2)ако искат да продават, защо така брутално натискат пазара според мен ако го оставят малко ще успее да се възстанови и тогава ще могат да продадът на по-високи цени за клиентите си
Единственото обяснение за мен е да имат два или повече различни клиенти с различни интереси.
Бате, ква логика те гони в ИП с 200 кобоса и клонова мрежа в цяла България бе? Всички клиенти в една посока ли действат според теб? Айде намери "логика в поведението" на 143
Коментар