IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
    Първоначално изпратено от rush
    Първоначално изпратено от EquityPrivate
    To kakto e trugnalo moje i do pod 2lv da stigne.
    Абе не за дълго, до есента си мисля че ще мине 6 лева ...

НЕ Е ПРЕПОРЪКА
    Da, da A zashto izbra tochno 6lv, a ne 10lv ili 20lv?
    Сигурно защото 6 е по-реалистичен вариант от 10 или 20!

Аз нямам акции тук, но ако цената падне под левче ще се замисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от rush

НЕ Е ПРЕПОРЪКА
      Da, da A zashto izbra tochno 6lv, a ne 10lv ili 20lv?

Коментар

• Първоначално изпратено от rush

НЕ Е ПРЕПОРЪКА
        бързай бавно
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate

НЕ Е ПРЕПОРЪКА

Коментар

• To kakto e trugnalo moje i do pod 2lv da stigne.

Коментар

• Тука на 2,20 влизам яко

Коментар

• Първоначално изпратено от Mutra
                Първоначално изпратено от BENCHA
                ai stiga tia 129 syvsem izperkaha gorkichkite

i tova mi bilo profesionalisti
                Чекай да съм по-вежлив, че инвестора ми затри посто. Та викам, нема да ми закачаш брокерчетата! Треа се уважаваме, иначе ... лошо
                a аз съм във фенклуба на 130
                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• да,я сравни с агрия груп цената. ?????!!!!!!!!.

Коментар

• Benchmark dali shte napraviat nov research note na ZHBG predvid otkrivaneto na zavoda v Provadia? Interesno dali shte revizirat cenata s 60%-70%, che predi se biaha izhvurlili s 6.40/akcia.

Коментар

• Първоначално изпратено от BENCHA

Чекай да съм по-вежлив, че инвестора ми затри посто. Та викам, нема да ми закачаш брокерчетата! Треа се уважаваме, иначе ... лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от DD
                        Колега офертите са с код 129 а не кобоси
                        За клоновете си прав и съм казал какво мисля по-въпроса в последното си изречение.
                        Хубавото е, че се появиха купувачи :-))
                        Офертите купува са повече от продава все хубави неща :-P
                        Хайде със здраве !
                        И квооо ... сите клиенти на едно ИП само през кобОса ли търгуват? И не мое да дават поръчки на брокерите? Или като отидат у клона в Каспичан, там ги чека един кобОс?

Колега, не може да правиш обобщения за "логиката в поведението" на ИП с много клиенти по офертите. Пощата е ориентирана към ритейл клиенти и съответно всеки прави каквото си иска. Бих се съгласил, че ако едно ИП има 10-тина клиента, брокерът може да ги озАпти, ама при 180 кобОса ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Daddy Yankee
                          Първоначално изпратено от DD
                          Няма логика в поведението им според мен за 129 говоря
                          1) ако искат да натискат цената за да купуват на евтино, защо са наредили оферти купува по-добре да подплашат пазара първо и тогава да се включат
                          2)ако искат да продават, защо така брутално натискат пазара според мен ако го оставят малко ще успее да се възстанови и тогава ще могат да продадът на по-високи цени за клиентите си
                          Единственото обяснение за мен е да имат два или повече различни клиенти с различни интереси.
                          Бате, ква логика те гони в ИП с 200 кобоса и клонова мрежа в цяла България бе? Всички клиенти в една посока ли действат според теб? Айде намери "логика в поведението" на 143
                          Първоначално изпратено от Daddy Yankee
                          Първоначално изпратено от BENCHA

i tova mi bilo profesionalisti.

Добре, че на бенча сите клиенти са кобОси, та повечето хора не ги виждат какво правят Иначе тия 1000 техни кобОса са сите в една посока, ша знайш.
                          Абе едни анали...затори са се навъдили мила моя майно, ле - юнак до юнака

Коментар

• Колега офертите са с код 129 а не кобоси
                            За клоновете си прав и съм казал какво мисля по-въпроса в последното си изречение.
                            Хубавото е, че се появиха купувачи :-))
                            Офертите купува са повече от продава все хубави неща :-P
                            Хайде със здраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от BENCHA

Добре, че на бенча сите клиенти са кобОси, та повечето хора не ги виждат какво правят Иначе тия 1000 техни кобОса са сите в една посока, ша знайш

Коментар

• Първоначално изпратено от DD
                                Няма логика в поведението им според мен за 129 говоря
                                1) ако искат да натискат цената за да купуват на евтино, защо са наредили оферти купува по-добре да подплашат пазара първо и тогава да се включат
                                2)ако искат да продават, защо така брутално натискат пазара според мен ако го оставят малко ще успее да се възстанови и тогава ще могат да продадът на по-високи цени за клиентите си
                                Единственото обяснение за мен е да имат два или повече различни клиенти с различни интереси.
                                Бате, ква логика те гони в ИП с 200 кобоса и клонова мрежа в цяла България бе? Всички клиенти в една посока ли действат според теб? Айде намери "логика в поведението" на 143

Коментар

Working...
                                X