IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoKoLoV

Тука играта на борсата не е за изпадащи в крайности спекуланти или такива лабилни хора.Щяла да стане толкова не нямала да стане.

Това май е за теб Факушка

Коментар

• е ето едно напълно замъглено мнение.

Нали се сещате със 670 мил. лв какви инвестиционни проекти могат да се изпълнят или не се сещате.Или всяка депресия ще я изливате в форума.

Тука играта на борсата не е за изпадащи в крайности спекуланти или такива лабилни хора.Щяла да стане толкова не нямала да стане.

Основното е,че сега заплатен този актив ще бъде оценен поне двойно или тройно от останалите играчи.Ето това е.Говорете си каквото искате.

Коментар

• Първоначално изпратено от fatvili
        Ще си говорим пак на есен /с песен/
        Съгласен съм. Ако се запази тенденцията, на есен тази акция ще може да се купи и доста под левче.

Мнението ми е препоръка за покупко-продажба
        Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от worldwide
          по- добре играйте тото имате по-голям шанс да спе4елите отколкото от Дървени храни, все пак 2,00 лв. наближава.
          Отивай и играй тото, защо се занимаваш с БФБ. Стига съвети, всеки сам да си решава какво да прави!

Коментар

• Ще си говорим пак на есен /с песен/

Коментар

• по- добре играйте тото имате по-голям шанс да спе4елите отколкото от Дървени храни, все пак 2,00 лв. наближава.

Коментар

• Аз лично нищо не съм променил още. Има такива нива, които временно задържат спада. Мисля си, че и това ще падне.

Успех!
                Keep going ...

Коментар

• pod 2 kato stane shte sse zamislim za pove4e

Коментар

• При 2.28, дали не си променихте решението или вече купувате полека

Коментар

• На 2лв продавам всичко дълговременно и купувам!!!
                      НЕ Е ПРЕПОРЪКА!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от rush
                        Тука на 2,20 влизам яко
                        И аз така бях решил но колкото повече време минава толкова повече си мисля, че ще можем и по-тънко да се класираме. Аз лично ще действам по-внимателно и около 2.20 ще купя по-малко от първоначално замисленото за да имам възможност евентуално по-късно да добия нова, по-добра средна цена. Все пак ми се иска и ще гледам последната добавка, която правя да е при възходящ тренд.

Сега ми е интересно да видя тримесечните отчети. При този сезонен бизнес не очаквам нещо много оптимистично и както и да го гледам напоследък прогнозните печалби и развитието, които дават в проспекта ми се струват недостатъчни за да отговорят на настоящите цени на фона на глобалния, локалният] и вътрешния риск, който носи тази акция.

Отделно SOFIX за момента се търгува под 1300, което според мен може и най-вероятно ще задейства нова вълна от продажби до достигане на по-апетитни нива за покупка.

Много се спекулира напоследък, че акциите са достигнали апетитни, много апетитни и изключително апетитни нива за покупка. Една акция винаги е струвала толкова, колкото някой друг е готов да плати за нея. Съгласете се с мен обаче, че падащата цена на една печеливша компания би предизвикала по-голям интерес от страна на желаещите купувачи. Този интерес ще притегли в един момент и най-желаният партньор - умните пари. Тогава по съответните позиции фундаментът ще е срещнал цената и ще е ограничил спада.

Въпросът е там, че наскоро ревизирах прогнозите си и се убеждавам, че този момент още не е дошъл.

Ще поживеем, ще видим ...

Бъдете здрави и успех!
                        Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                          Освен ЗХБГ има ли други компании от аграрния сектор на БФБ?
                          На луд ли се правиш?

Според мен, да се сравнява ЗХБГ с Агрията, е все едно да се сравняват ХДПАТ с Трейса.

Личи си, на пръв поглед, кой е лидера в сектора.

Коментар

• Освен ЗХБГ има ли други компании от аграрния сектор на БФБ?
                            Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov
                              Първоначално изпратено от EquityPrivate
                              Първоначално изпратено от rush
                              Първоначално изпратено от EquityPrivate
                              To kakto e trugnalo moje i do pod 2lv da stigne.
                              Абе не за дълго, до есента си мисля че ще мине 6 лева ...

НЕ Е ПРЕПОРЪКА
                              Da, da A zashto izbra tochno 6lv, a ne 10lv ili 20lv?
                              Сигурно защото 6 е по-реалистичен вариант от 10 или 20!

Аз нямам акции тук, но ако цената падне под левче ще се замисля.
                              Ami az ne mislia che ima pokazateli, koito da davat indikacia za cena nad 3.00 - 3.50lv kogato i da bilo prez 2008. Za tova i pitah zashto ne 10 ili 20. Prosto sa ednakvo realistichni, ili po-skoro nerealistichni varianti, kolkoto i 6.

Коментар

• Дружеството, оперира, в добър сектор - много перспективен и сигурен. Не знам, защо му е да навлиза в бизнеса с производство на биодизел - това не го разбирам. Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X