Първоначално изпратено от SoKoLoV
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
SoKoLoV
е ето едно напълно замъглено мнение.
Нали се сещате със 670 мил. лв какви инвестиционни проекти могат да се изпълнят или не се сещате.Или всяка депресия ще я изливате в форума.
Тука играта на борсата не е за изпадащи в крайности спекуланти или такива лабилни хора.Щяла да стане толкова не нямала да стане.
Основното е,че сега заплатен този актив ще бъде оценен поне двойно или тройно от останалите играчи.Ето това е.Говорете си каквото искате.
Коментар
-
nevermind
pod 2 kato stane shte sse zamislim za pove4e
Коментар
-
Negramoten
При 2.28, дали не си променихте решението или вече купувате полека
Коментар
-
Първоначално изпратено от rushТука на 2,20 влизам якоИ аз така бях решил но колкото повече време минава толкова повече си мисля, че ще можем и по-тънко да се класираме. Аз лично ще действам по-внимателно и около 2.20 ще купя по-малко от първоначално замисленото за да имам възможност евентуално по-късно да добия нова, по-добра средна цена. Все пак ми се иска и ще гледам последната добавка, която правя да е при възходящ тренд.
Сега ми е интересно да видя тримесечните отчети. При този сезонен бизнес не очаквам нещо много оптимистично и както и да го гледам напоследък прогнозните печалби и развитието, които дават в проспекта ми се струват недостатъчни за да отговорят на настоящите цени на фона на глобалния, локалният] и вътрешния риск, който носи тази акция.
Отделно SOFIX за момента се търгува под 1300, което според мен може и най-вероятно ще задейства нова вълна от продажби до достигане на по-апетитни нива за покупка.
Много се спекулира напоследък, че акциите са достигнали апетитни, много апетитни и изключително апетитни нива за покупка. Една акция винаги е струвала толкова, колкото някой друг е готов да плати за нея. Съгласете се с мен обаче, че падащата цена на една печеливша компания би предизвикала по-голям интерес от страна на желаещите купувачи. Този интерес ще притегли в един момент и най-желаният партньор - умните пари. Тогава по съответните позиции фундаментът ще е срещнал цената и ще е ограничил спада.
Въпросът е там, че наскоро ревизирах прогнозите си и се убеждавам, че този момент още не е дошъл.
Ще поживеем, ще видим ...
Бъдете здрави и успех!Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidovПървоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от rushПървоначално изпратено от EquityPrivateTo kakto e trugnalo moje i do pod 2lv da stigne.
НЕ Е ПРЕПОРЪКАA zashto izbra tochno 6lv, a ne 10lv ili 20lv?
Аз нямам акции тук, но ако цената падне под левче ще се замисля.
Коментар
Коментар