Ако ми стигнат силичките до - 3.3лв
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зърнени Храни България (ZHBG)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NegramotenПървоначално изпратено от ПухчеНа 1.50 влизамМнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
-
Negramoten
Първоначално изпратено от ПухчеНа 1.50 влизам
Коментар
-
50% спад на цената от SPO-то!
Ами да ни е честито на инвестиралите в тази акция "ракета"! Човек като се пре....цака трябва да може и да си го признае - влизането в тази позиция на цената, която мажоритаря "сънува" беше тотална грешка, факта, че не продадох след това също... Хима този път се подигра с акционерите си! Но както е казал народа "Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава" Е бая баница изядоха! А на тези от нас, които сляпо и глупово са хвърлихме в това СПО ни остава само да преглътнем горчиво! И да се поучим от грешката!
Ама ми е смешно вече, като чета "въжделенията" на някои как есента ехе и цената хоп на 6лв... Защо просто не си признаете, че сте сгрешили, олеква.... - това е единствената ми препоръка.
Коментар
-
Пухче
На 1.50 влизам
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoVда какво да ти обеснявам,винаги ще купуваш на върха и ще продаваш на дъното.
да които играее средносрочно,ще се научи да губи,преди да спечели.
но такива краткосрочни сте губещи.Без да знам ти го казвам.
Отново ще излезе,че най добрата сделка, е тази която не сте направили.
не е препоръка.
Сто процента съм сигурен че си участвал на ипото. Даже съм сигурен че си презаписал подобаващо. Не е нужно да 'обесняваш'. Просто бяхте изиграни професионално. То не беше зъхъбъгъ, цъкъбъ, бенчмарк...
А професионалистите като теб - какво?Инвестираха, така да се каже.
То не е точно инвестиция това, ама хайде, нали сте специалисти...
Едно е сигурно - тези които презаписваха на ипо едва ли са добри инвестори, по-скоро е едно друго, ама няма да го кажа, че ще ме модерират. :lol: Май яко факушкане по дупетата се очертава.
Мнението ми е препоръка за покупко-продажбаМнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
-
SoKoLoV
да какво да ти обеснявам,винаги ще купуваш на върха и ще продаваш на дъното.
да които играее средносрочно,ще се научи да губи,преди да спечели.
но такива краткосрочни сте губещи.Без да знам ти го казвам.
Отново ще излезе,че най добрата сделка, е тази която не сте направили.
не е препоръка.
Коментар
-
Скромната ми личност не се сеща. какви инвестиционни проекти могат да се изпълнят.
Ще бъдеш ли добър да споделиш по-конкретно с нас?
Интересно е кои точно играчи ще оценят този актив двойно и тройно?
Според скромното ми мнение за да е оценен тройно някога след края на годината, то ще можем да купим тази хубава акция на цени 0.96 - 1.13 лв.
Май това е сценария който и в момента се изпълнява.
Мнението ми е препоръка за покупко-продажбаМнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
Коментар