IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Зърнени Храни България (ZHBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако ми стигнат силичките до - 3.3лв

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
      Това правя в момента(как беше - до победата, демек до дъното)
      ...v kakava sredna cena se celi6 kao ne e taina ?

Коментар

• Това правя в момента(как беше - до победата, демек до дъното)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
          Пролетта пукна и ЗХБГ също...
          ИЛИ както казваше един национален герой -днес половинка, лятото четвъртинка...хахаха(Боже колко е бил прав)
          успехи
          ...prosto udvoi paketa i pak ste ti e polovinka

Коментар

• Пролетта пукна и ЗХБГ също...
            ИЛИ както казваше един национален герой -днес половинка, лятото четвъртинка...хахаха(Боже колко е бил прав)
            успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
              Първоначално изпратено от Пухче
              На 1.50 влизам
              Такива писания съм ги чувал. Почнаха от 3 лв. После 2,5, наскоро имаше за 2 лв. а сега за и ти за 1,5. Само че никой от предишните не написа да е купил на обявените от него нива.
              Не е написал, защото ги е срам да признаят че са избързали. Нещата вървят на под 2 лева в обозримо бъдеще
              Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
                На 1.50 влизам
                къде?
                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
                  На 1.50 влизам
                  Такива писания съм ги чувал. Почнаха от 3 лв. После 2,5, наскоро имаше за 2 лв. а сега за и ти за 1,5. Само че никой от предишните не написа да е купил на обявените от него нива.

Коментар

• 50% спад на цената от SPO-то!
                    Ами да ни е честито на инвестиралите в тази акция "ракета"! Човек като се пре....цака трябва да може и да си го признае - влизането в тази позиция на цената, която мажоритаря "сънува" беше тотална грешка, факта, че не продадох след това също... Хима този път се подигра с акционерите си! Но както е казал народа "Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава" Е бая баница изядоха! А на тези от нас, които сляпо и глупово са хвърлихме в това СПО ни остава само да преглътнем горчиво! И да се поучим от грешката!

Ама ми е смешно вече, като чета "въжделенията" на някои как есента ехе и цената хоп на 6лв... Защо просто не си признаете, че сте сгрешили, олеква.... - това е единствената ми препоръка.

Коментар

• На 1.50 влизам

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV
                        да какво да ти обеснявам,винаги ще купуваш на върха и ще продаваш на дъното.

да които играее средносрочно,ще се научи да губи,преди да спечели.

но такива краткосрочни сте губещи.Без да знам ти го казвам.
                        Отново ще излезе,че най добрата сделка, е тази която не сте направили.

не е препоръка.
                        Ти сигурно си купил на дъното.
                        Сто процента съм сигурен че си участвал на ипото. Даже съм сигурен че си презаписал подобаващо. Не е нужно да 'обесняваш'. Просто бяхте изиграни професионално. То не беше зъхъбъгъ, цъкъбъ, бенчмарк...
                        А професионалистите като теб - какво? Инвестираха, така да се каже.
                        То не е точно инвестиция това, ама хайде, нали сте специалисти...

Едно е сигурно - тези които презаписваха на ипо едва ли са добри инвестори, по-скоро е едно друго, ама няма да го кажа, че ще ме модерират. :lol: Май яко факушкане по дупетата се очертава.

Мнението ми е препоръка за покупко-продажба

Коментар

• да какво да ти обеснявам,винаги ще купуваш на върха и ще продаваш на дъното.

да които играее средносрочно,ще се научи да губи,преди да спечели.

но такива краткосрочни сте губещи.Без да знам ти го казвам.
                          Отново ще излезе,че най добрата сделка, е тази която не сте направили.

не е препоръка.

Коментар

• Искам да добавя, че тези които го оценяваха двойно и тройно, купиха на ипо, а тя каква стана?. Има и поговорка една: лаком г...ъз кръв се...ре.

Коментар

• Скромната ми личност не се сеща. какви инвестиционни проекти могат да се изпълнят.
                              Ще бъдеш ли добър да споделиш по-конкретно с нас?

Интересно е кои точно играчи ще оценят този актив двойно и тройно?
                              Според скромното ми мнение за да е оценен тройно някога след края на годината, то ще можем да купим тази хубава акция на цени 0.96 - 1.13 лв.
                              Май това е сценария който и в момента се изпълнява.

Коментар

• Факушка мога да сложа шише отлежало уиски че есента /септ-окт/ ще сме над ИПО цената. Искаш ли? /ти избираш уискито /

Коментар

Working...
                                X