Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Wiser Technology/Бианор АД (5BI / BIANOR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеМного ми е интересно дали когато акцията поскъпне рибаря ще ни поздрави за добрите покупки
Как може да се похвали покупка която веднага тръгва надолу и пада 25% за месец?
Как може да се похвали покупка,която веднага тръгва надолу и в момента е -21% за месец ?
Даже и на нула да идеш(а това няма как да стане),пак няма да е за хвалене,защото явно имаш проблем с входа,след който си едни бързи -25% в киречаLast edited by danetha; 12.12.2024, 18:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеМного ми е интересно дали когато акцията поскъпне рибаря ще ни поздрави за добрите покупки
Коментар
-
от костенурка вълна...Хахаа,- следва команда потапяне и "Ребрандиране" на лодкаря
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlov.dimitar Разгледай мнение
Аз ще подкрепя момчетата също, но от 4 лв.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Купувайте момичета,нали трябва някой да държи следващите 5 год
Коментар
-
Бианор холдинг АД
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
16:10
На 11.12.2024 г. е получено Уведомление по реда на чл.19 от Регламент (ЕС) №596/2014 от Костадин Йорданов - Изпълнителен директор на "Бианор Холдинг" АД за покупка на 2000 броя акции от емисия BG1100007076 издадени от „Бианор Холдинг” АД на цена 5.15 лева всяка. Сделката е извършена на 11.12.2024 г. на регулиран пазар БФБ София.
Прикачени файлове: Уведомление
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеВтора зверски бича прогноза от теб, след първата - че тук било същата елха като Шелли, сега пък, че това било само началото на елхата. Най-големия оптимист си за позицията явно.Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеТи си в начална фаза в момента "Отричане"Last edited by danetha; 11.12.2024, 07:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеИ това е само началото на елхата..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение5-и номер го дърпа Бори се,но няма как
15% спад за 2 седмици и то на БФБ.Обещано -->изпълнено
И това е само началото на елхата..
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеМного готини и много умни момчета са от Black Peak (ама едва ли могат да стигнат нивото на Данета със снимките на елхи, друго си е
Книга мога да напиша по темата "Психология на губещия БФБ пишман инвеститор"
Ти си в начална фаза в момента "Отричане".Колкото по-бързо я преминеш,толкова ще са ти по-малки загубите
- 1 like
Коментар
-
https://forbesbulgaria.com/2024/12/1...itor-na-varha/
Много готини и много умни момчета са от Black Peak (ама едва ли могат да стигнат нивото на Данета със снимките на елхи, друго си е)
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Свърших кеша - 7% от портфейла стана(64% е Шелли - това е онази компания, в чиято тема взе да не влизаш )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеКойто има кинти купува, който си ги е изхарчил... само гледа.
Ами никой не купува акция,която пада 26% от върха,което значи мечи пазар
Ай,това да кажем един лаик не го знае,но в комбинация и с падане под 200 дневната и ти да купуваш ,говори вече за сериозна некомпетентност която царува в БФБ фауната и десетки пъти съм ви го показвал с примери и факти.
https://www.tradingview.com/x/Qc7u8THM
Last edited by aleks262; 10.12.2024, 10:35.
Коментар
Коментар