IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Wiser Technology/Бианор АД (5BI / BIANOR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dimitrakis Разгледай мнение
    айсберг отдясно!
    И тук май шета същия продавач, както и по другите по-големи и ликвидни позиции.

Коментар

• айсберг отдясно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
        Нищо не си познал и няма причина да се хвалиш. Ти си човека дал най-много грешни прогнози във форума. Помниш ли колко грешни прогнози даде за NVDA? А за американските индекси? За българските акции да не говорим, че там нямаш точна прогноза.
        Пълни лъжи и измислици от 1001 нощ Вместо хейт от злоба,да беше дал някое доказателство.
        Знам,че тук си вътрешна гума 20% откакто излезе от Агрия,но не съм ти аз виновен.
        И от четирите на които им посочих върха ти имаш акции в 3.Е,как няма да хейтиш

Отделно.една най-обикновена тренд линия не може да разбереш как се чертае,пробива на Софикс 6 месеца не можа да сгрееш ,че го има,но дава "оценки"......

Аз друго искам да те питам,защо от 3 години не си дал и една прогноза? Страх ли те е,срам ли те е хаха
        Last edited by danetha; 04.12.2024, 17:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Да не си в строителството,че си толкова добър с гредоредите

А тук поредна ТОП прогноза на рибаря.4-ти голям връх казвам за 4-5 седмици,МСН,ФИБ,ИМПУЛС,БИАНОР

Не знам дали някой осъзнава колко е трудно даже 1 да познаеш,а тук говорим за 4 и то в такъв кратък срок

Нищо не си познал и няма причина да се хвалиш. Ти си човека дал най-много грешни прогнози във форума. Помниш ли колко грешни прогнози даде за NVDA? А за американските индекси? За българските акции да не говорим, че там нямаш точна прогноза.

Коментар

•  

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Помня при Шели на 25-26 лв. как същия художник рисуваше красива коледна елха. Ако и сега творението му е така "успешно", можем да очакваме Бианор на около 15 лв. до 12-18 месеца
              Да не си в строителството,че си толкова добър с гредоредите

А тук поредна ТОП прогноза на рибаря.4-ти голям връх казвам за 4-5 седмици,МСН,ФИБ,ИМПУЛС,БИАНОР

Не знам дали някой осъзнава колко е трудно даже 1 да познаеш,а тук говорим за 4 и то в такъв кратък срок

Last edited by danetha; 02.12.2024, 18:29.

Коментар

• Коста Йорданов, съосновател и изп. директор на "Бианор Холдинг", в "Светът е бизнес", 14.11.2024

Коментар

• Новите акции от последното увеличение на капитала на компанията ще започнат да се търгуват на БФБ от 11 ноември 2024 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                    Продадох всичко на последното увеличение на капитала(не че беше много) и очаквам спад.Забелязал съм в началото пазара винаги дава кредит на доверие и когато излязат на печалба следва отрезвяване.Така че ще чакам да видя печалбата и тогава може и пак да вляза.Ако дружеството си върви добре ще се окаже че съм изтървал малко от движението,но би ми дало някакво относително спокойсвие за бъдещето.
                    Според мен доста хора направиха така и затова имаше този спад. Просто разликата между предишното увеличение на капитала и това беше прекалено голяма и някой хора са преценили, че искат да приберат част от печалбите. И аз го обмислях, но ме спря, че всичко удари спирачка на 6 лв. Следим мача с интерес. Още повече, че Канада принудително затвориха офисите на Тик-Ток там. Не е ясно какво ще направи Рижавия съвсем скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                      Разбирам
                      Щом си доволен, дано така добре си я познал, като на Шелли елховата структура!
                      Проблема е,че нищо не разбираш,но първата реакция винаги е отрицание.

Коментар

Не гледай тик по тик.Снимката е примерна.Важна е елховата структура.
                        Разбирам

Щом си доволен, дано така добре си я познал, като на Шелли елховата структура!

Коментар

И все пак е върпоса какво предвиждаш ти, на нарисуваната тук елха си дал очакванията си за 2 лв за акция на Бианор през 2030, ако тогава сме някаква цена в доста пъти отгоре - добра прогноза ли си дал?

И при Шелли беше така, не ми се търси елхите каква цена са показвали за 2024, ама нещо към емисионната от 3лв ми се върти (а ние сме 70лв) , но ти пак казваш, че си бил дал точно прогноза.
                          С най-добри чувства, но на мен ми идва най-малкото ... леко нелепо.
                          Не гледай тик по тик.Снимката е примерна.Важна е елховата структура.

Коментар

Така беше ,но не споменаваш(защо ли ? ),че акцията падна близо 50% до 14лв ....и то без къси продажби !!!
                            Е така от нищо бам и -50%
                            Учудващо или не,тогава пак същите приказки разправяше.И за мен и за цената
                            Ествествено нито един не го очакваше това ходене до 14лв,както и сега има песимисти за елхова структура в Шменти и Бианор
                            И все пак е върпоса какво предвиждаш ти, на нарисуваната тук елха си дал очакванията си за 2 лв за акция на Бианор през 2030, ако тогава сме някаква цена в доста пъти отгоре - добра прогноза ли си дал?

И при Шелли беше така, не ми се търси елхите каква цена са показвали за 2024, ама нещо към емисионната от 3лв ми се върти (а ние сме 70лв) , но ти пак казваш, че си бил дал точно прогноза.
                            С най-добри чувства, но на мен ми идва най-малкото ... леко нелепо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Помня при Шели на 25-26 лв. как същия художник рисуваше красива коледна елха. Ако и сега творението му е така "успешно", можем да очакваме Бианор на около 15 лв. до 12-18 месеца
                              Така беше ,но не споменаваш(защо ли ? ),че акцията падна близо 50% до 14лв ....и то без къси продажби !!!
                              Е така от нищо бам и -50%
                              Учудващо или не,тогава пак същите приказки разправяше.И за мен и за цената
                              Ествествено нито един не го очакваше това ходене до 14лв,както и сега има песимисти за елхова структура в Шменти и Бианор
                              Last edited by danetha; 08.11.2024, 12:21.

Коментар

Поздрави, danetha

За пореден път демонстрираш впечатляващи способности да рисуваш.

Коментар

Working...
                                X