IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Wiser Technology/Бианор АД (5BI / BIANOR)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
    Много ми е интересно дали когато акцията поскъпне рибаря ще ни поздрави за добрите покупки
    Помисли малко логично.
    Как може да се похвали покупка която веднага тръгва надолу и пада 25% за месец?
    Как може да се похвали покупка,която веднага тръгва надолу и в момента е -21% за месец ?
    Даже и на нула да идеш(а това няма как да стане),пак няма да е за хвалене,защото явно имаш проблем с входа,след който си едни бързи -25% в киреча
    Last edited by danetha; 12.12.2024, 18:13.

Коментар

Много ми е интересно дали когато акцията поскъпне рибаря ще ни поздрави за добрите покупки
      Да не си бил на събранието днес - нещо интересно?

Коментар

от костенурка вълна...Хахаа,- следва команда потапяне и "Ребрандиране" на лодкаря

Коментар

• Много ми е интересно дали когато акцията поскъпне рибаря ще ни поздрави за добрите покупки

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlov.dimitar Разгледай мнение

Аз ще подкрепя момчетата също, но от 4 лв.
            МОМИЧЕТАТА, а не момчетата

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Купувайте момичета,нали трябва някой да държи следващите 5 год

Аз ще подкрепя момчетата също, но от 4 лв.

Коментар

• Бианор холдинг АД
                Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                16:10
                На 11.12.2024 г. е получено Уведомление по реда на чл.19 от Регламент (ЕС) №596/2014 от Костадин Йорданов - Изпълнителен директор на "Бианор Холдинг" АД за покупка на 2000 броя акции от емисия BG1100007076 издадени от „Бианор Холдинг” АД на цена 5.15 лева всяка. Сделката е извършена на 11.12.2024 г. на регулиран пазар БФБ София.
                Прикачени файлове: Уведомление

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                  Втора зверски бича прогноза от теб, след първата - че тук било същата елха като Шелли, сега пък, че това било само началото на елхата. Най-големия оптимист си за позицията явно.
                  Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                  Ти си в начална фаза в момента "Отричане"
                  Ако 25% с мокрия парцал не са те събудили,нищо добро не те чака близките месеци
                  Last edited by danetha; 11.12.2024, 07:25.

Коментар

И това е само началото на елхата..
                    Втора зверски бича прогноза от теб, след първата - че тук било същата елха като Шелли, сега пък, че това било само началото на елхата. Най-големия оптимист си за позицията явно.

Коментар

5-и номер го дърпа Бори се,но няма как

A ,тук съм го заковал до стотинката,днешния LOW e 5.00лв

15% спад за 2 седмици и то на БФБ.Обещано -->изпълнено
                      И това е само началото на елхата..

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                        Много готини и много умни момчета са от Black Peak (ама едва ли могат да стигнат нивото на Данета със снимките на елхи, друго си е
                        https://cdn1.focus.bg/bazar/c5/origi...da5df3c8a9.jpg

Книга мога да напиша по темата "Психология на губещия БФБ пишман инвеститор"
                        Ти си в начална фаза в момента "Отричане".Колкото по-бързо я преминеш,толкова ще са ти по-малки загубите

Коментар

• https://forbesbulgaria.com/2024/12/1...itor-na-varha/

Много готини и много умни момчета са от Black Peak (ама едва ли могат да стигнат нивото на Данета със снимките на елхи, друго си е)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Свърших кеша - 7% от портфейла стана(64% е Шелли - това е онази компания, в чиято тема взе да не влизаш )
                            Доста хора така правят. От увеличението насам - 31.10 инвеститорите са нарастнали - от 610 до 632. Фрий флоут-а не е мръднал. Не е ясно кой си ликвидира позициите, но това натиска цената надолу здраво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
                              Който има кинти купува, който си ги е изхарчил... само гледа.

Ами никой не купува акция,която пада 26% от върха,което значи мечи пазар
                              Ай,това да кажем един лаик не го знае,но в комбинация и с падане под 200 дневната и ти да купуваш ,говори вече за сериозна некомпетентност която царува в БФБ фауната и десетки пъти съм ви го показвал с примери и факти.

https://www.tradingview.com/x/Qc7u8THM

Last edited by aleks262; 10.12.2024, 10:35.

Коментар

???
                                От 3 дена не съм писал и бивам обвиняван за това.Като пиша,.що си писал.А ся де
                                Е ти си накичи дрънкулките по дървото в Агрия и тя увехна. Там ти свършиха кинтите, та нема сега как да си вземеш билет за бързите коне.

Коментар

Working...
                                X