Как да развием военна индустрия с парите за отбрана от ЕС?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Wiser Technology/Бианор АД (5BI / BIANOR)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеТук хубаво брутна печалба 2,58 млн евро, но какво ли е включено в "Разходи за външни услуги" ??
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Ми толкова е средната заплата в София, според статистиката. Пхаха много смешно но даже е нищоdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеда правят 21 лв на час? пхахаха това е 3,300 на месец
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Да ти е жив и здрав! Колкото - толкова, в Уайзър ли е накупил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Какво му е трудното да хванеш един калкулатор за да разбереш че тези цифри не са достоверни. Сигурно някакви от съпорт или кол центрове ги броят за ИТ-та за да са толкова ниски числата, средната заплата в София е толкова бе човек
Коментар
-
Добро утро и честит празник!
Виждам, че от сутринта сте се изказал вече в 3-4 теми - аз нямам самочувствието да съм специалист по всичко, ето защо реших само да споделя статистика, която ми попадна.
Интересно ми стана, че нашите ИТ инженери все още са доста конкурентен като цена ресурс, а до колкото съм чувал дават добър продукт. @mathematician в една друга тема разказа за проблеми с индийските ИТ, което показва че у нас има добро качество на достъпна цена. А че продукта е качествен ми подсказват спечелените проекти на Европейския фонд за отбрана и Европейската космическа агенция - там без препоръки/референции, сертификати, НАТО сикрет и т.н. не можеш да се включиш и не е за всеки.
Стискам им палци да завършат интеграцията и бързо да покажат резултати, а скоро бих се радвал да чуя и очакванията на Коста за 2027 и 2028г. Държа си мойте 100бр и им желая успех!
п.п. дано Сирма са се подготвили и да не съсипят създаденото от Шелли доверие/впечатление на Ксетра.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fil67 Разгледай мнение
Тони , да не си забравил някоя нула в бройките то сина ми е на 17г. И вече има три пъти повече от теб.Last edited by RUBLA; 24.05.2025, 12:06.
Коментар
-
Добро утро и честит празник!
Виждам, че от сутринта сте се изказал вече в 3-4 теми - аз нямам самочувствието да съм специалист по всичко, ето защо реших само да споделя статистика, която ми попадна.
Интересно ми стана, че нашите ИТ инженери все още са доста конкурентен като цена ресурс, а до колкото съм чувал дават добър продукт. @mathematician в една друга тема разказа за проблеми с индийските ИТ, което показва че у нас има добро качество на достъпна цена. А че продукта е качествен ми подсказват спечелените проекти на Европейския фонд за отбрана и Европейската космическа агенция - там без препоръки/референции, сертификати, НАТО сикрет и т.н. не можеш да се включиш и не е за всеки.
Стискам им палци да завършат интеграцията и бързо да покажат резултати, а скоро бих се радвал да чуя и очакванията на Коста за 2027 и 2028г. Държа си мойте 100бр и им желая успех!
п.п. дано Сирма са се подготвили и да не съсипят създаденото от Шелли доверие/впечатление на Ксетра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеда правят 21 лв на час? пхахаха това е 3,300 на месец
п.п. дано Сирма са се подготвили и да не съсипят създаденото от Шелли доверие/впечатление на Ксетра.Last edited by tony1975; 24.05.2025, 11:20.
- 7 Харесвания
Коментар
-
да правят 21 лв на час? пхахаха това е 3,300 на месецLast edited by Black and white cat-foot; 24.05.2025, 08:44.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар