IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Понеже имаше долу линк за сайт на Фонда, гледам създаден 2006, а помня го виждах от 80-те, та ето малко инфо и всеки да преценява оманци, доганци и т.н. ли са.

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=BH...kcCwFyv1985766

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Че кой ще го пусне?
      Нали ще го арестуват още на аерогарата.
      Зависи... кой се е качил с него в самолета от Виена ...
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        +1

Стоян Александров знае, че спасяването на банката е по-добро и по-евтино решение за държавата.....
        Хареса ми предложението му за обществен съвет за спасяване на банката....

Цветан Василев трябва да се върне и да тресне по банките в 2-3 телевизии ...
        Че кой ще го пусне?
        Нали ще го арестуват още на аерогарата.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Само в "24 часа": Гарантират и едрите депозити в КТБ, но след данъчна ревизия http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4193661
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
            Ако е вярно е добро решение
            Да е измислица ли!? Изглежда достоверно,ще разберем скоро..http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4193661

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              Малката Секира,току що,каза по БНТ,че Цецо Василев е предложил да даде кеш на квесторите 206 млн лева,но те му отказали.Александров явно си говори директно с ЦВ.
              "Малката секира" съвсем почва да говори лаланици...
              Впрочем, още ли е шеф на надзора в Демир банк?

Да вземат и да кажат кога е искал Василев да спасява банката с 206 млн....преди да поиска от БНБ специален надзор Или след това???
              http://www.standartnews.com/biznes-f...nb-242829.html

Съвсем се оплетоха в постановки...

Коментар

Не знам какво е вашето мнение,но Вучева разби всички.За мен тя е уникален капацитет и експерт.Малката секира се изложи и пролича много ясно как брани личния си интерес.
                Богданов и Дацов слабички.
                +1

Стоян Александров знае, че спасяването на банката е по-добро и по-евтино решение за държавата.....
                Хареса ми предложението му за обществен съвет за спасяване на банката....

Цветан Василев трябва да се върне и да тресне по банките в 2-3 телевизии ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
                  +1
                  Много приятно впечатление ми направи тая жена.
                  Оня тъпак секирата си пролича 10 000% че има пари в банката
                  Да не забравяме все пак че тя нама пари в КТБ.Да и аз я харесвам и наистина беше най добра.

Коментар

• Театърът продължава

Ексклузивно! Собственик на КТБ искал да възстанови 205 млн. лева, квесторите отказват
                    http://pik.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%...ews202882.html

Коментар

Не знам какво е вашето мнение,но Вучева разби всички.За мен тя е уникален капацитет и експерт.Малката секира се изложи и пролича много ясно как брани личния си интерес.
                      +1
                      Много приятно впечатление ми направи тая жена.
                      А оня тъпак секирата си пролича на 10 000% че има пари в банката

Същия пламък в очите тая сутрин имаше и Командира по Босфор ТВ
                      Даже си личеше че си изпуска нервите.
                      Явно и двамата не са спали добре последните няколко дни
                      Last edited by kurta007; 15.07.2014, 22:09.

Коментар

• Не знам какво е вашето мнение,но Вучева разби всички.За мен тя е уникален капацитет и експерт.Малката секира се изложи и пролича много ясно как брани личния си интерес.

Коментар

• Роднини на ТАТО ке съдят БГ в Страсбург ако в понеделник както бе обещано нема достъп до сметката си моята роднина. Става въпрос за животоспасяваща операция в чужбина за която требе да се платят 40000 еврака ,които са блокирани в КТБ
                          От чужбина клиниката отказва животоспасяващата операция докато не се внесат парите по сметка на клиниката
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Хихих, един леб с карта ли купува
                            За толкова имала горката.....
                            И добре , че ваньо освен теменужки, гледал и моркови, лук, тиквички ...та да имат какво да вечерят.....

Да псувам или да се хиля......Май и двете.....

Коментар

Елена Костова: Върнах хляба, след като касиерка ми каза, че картата ми в КТБ е невалидна

http://pik.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%...ews202866.html
                              Ей,Богу!
                              Горкичката тя .Предлагам тук всички да вземем да пуснем по един СМС -DMS ELENA HLIAB.
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Няма лошо, въпросът е чисто практически, как ще стане работата
                                Доста трябва да си поиграят юристите
                                Чака се по достоверен източник

Коментар

Working...
                                X