IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това ми изглежда като партенка. Товарят данъкоплатците с 2,2 милиарда лева повече преди избори. То цялата предизборна кампания на всички които не са участвали в тази сделка ще се върти само около това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      Хихих, един леб с карта ли купува
      Тия с картите 5лв. на цяло не сме виждали.
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Истинска партийна секретарка - популистка ......
        Хихих, един леб с карта ли купува

Коментар

• Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнение
          Ако е вярно е добро решение
          да, хитро решение
          Сигурно 30% от големите пари са незаконни.
          Друг е въпроса дали наистина ще ги проверят качествено

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Елена Костова: Върнах хляба, след като касиерка ми каза, че картата ми в КТБ е невалидна

[...........
            Ей,Богу!
            Истинска партийна секретарка - популистка ......

Коментар

• Като гледам телевизора и секирката ми мерише на мастика. Що тъй ве?
              А дъртата маймуна-професор" освен Корега поглъща и редбул.

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
                Ако е вярно е добро решение

Коментар

Малката Секира,току що,каза по БНТ,че Цецо Василев е предложил да даде кеш на квесторите 206 млн лева,но те му отказали.Александров явно си говори директно с ЦВ.
                  Цецо го каза преди 10 дена. А иначе - Добър вечер
                  И това ще мине ...

Коментар

• Ново ...http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4193661

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/279420

Коментар

Този.

Как 1-5% бре?Събираме се.Колективен иск.Получаваме главница+лихви+левчета за щракане заради нервите.
                        виж сега:
                        в държава която е в ЕС от 2007-ма т.е 7 години вече!
                        със стабилна банкова система!
                        с стабилен фискален резерв!
                        даже допълнителни ДЦК емитираха и разрешение от ЕК имат за да подкрепят банките!

е в тая те държава , в тая те банкова система, в тая те стабилна икономика и стабилна правна рамка…. аз не мога да си взема парите вече 1 месец някаде

би ли ме посъветвал какво би се случило до 21.09 така че да имам по-голям шанс да си ги получа? :

нещо ще се промени в ЕС ли ?
                        банковата система ще стане по-стабилна и ще ми платят?
                        фискалния резерв ще стане по-голям и ще ми платят депозита ли?
                        ще вземат още повече кредити и с тях ще ми платят?
                        ЕК ще им разреши още веднъж да подкрепят банковата система ?
                        ..нещо друго ..?

по -скоро до 21.09 може да нямаш право на колективен иск

Коментар

• Малката Секира,току що,каза по БНТ,че Цецо Василев е предложил да даде кеш на квесторите 206 млн лева,но те му отказали.Александров явно си говори директно с ЦВ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнение
                            След като не е отнет лиценза на банката, а е само под надзор, БНБ не може да променя лихвите т.е. от 1 юли няма промяна на лихвата. Всъщност цифром не е и съобщено за промяна на лихвата.
                            Максимално банковият надзор е шест месеца след това ако не започнат да връщат парите гарантирани по закон, започват искове, дори и обезщетения за нанесени вреди и пропуснати ползи...
                            Може 116 ЗКИ

Коментар

• Елена Костова: Върнах хляба, след като касиерка ми каза, че картата ми в КТБ е невалидна

http://pik.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%...ews202866.html
                              Ей,Богу!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнение
                                След като не е отнет лиценза на банката, а е само под надзор, БНБ не може да променя лихвите т.е. от 1 юли няма промяна на лихвата. Всъщност цифром не е и съобщено за промяна на лихвата.
                                Максимално банковият надзор е шест месеца след това ако не започнат да връщат парите гарантирани по закон, започват искове, дори и обезщетения за нанесени вреди и пропуснати ползи...
                                Щом има квестори значи могат да променят лихвите.

Коментар

Working...
                                X