Това ми изглежда като партенка. Товарят данъкоплатците с 2,2 милиарда лева повече преди избори. То цялата предизборна кампания на всички които не са участвали в тази сделка ще се върти само около това.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХихих, един леб с карта ли купуваПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИстинска партийна секретарка - популистка ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от kurta007 Разгледай мнениеАко е вярно е добро решение
Сигурно 30% от големите пари са незаконни.
Друг е въпроса дали наистина ще ги проверят качествено
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеЕлена Костова: Върнах хляба, след като касиерка ми каза, че картата ми в КТБ е невалидна
[...........
Ей,Богу!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеМалката Секира,току що,каза по БНТ,че Цецо Василев е предложил да даде кеш на квесторите 206 млн лева,но те му отказали.Александров явно си говори директно с ЦВ.И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеТози.
Как 1-5% бре?Събираме се.Колективен иск.Получаваме главница+лихви+левчета за щракане заради нервите.
в държава която е в ЕС от 2007-ма т.е 7 години вече!
със стабилна банкова система!
с стабилен фискален резерв!
даже допълнителни ДЦК емитираха и разрешение от ЕК имат за да подкрепят банките!
е в тая те държава , в тая те банкова система, в тая те стабилна икономика и стабилна правна рамка…. аз не мога да си взема парите вече 1 месец някаде
би ли ме посъветвал какво би се случило до 21.09 така че да имам по-голям шанс да си ги получа? :
нещо ще се промени в ЕС ли ?
банковата система ще стане по-стабилна и ще ми платят?
фискалния резерв ще стане по-голям и ще ми платят депозита ли?
ще вземат още повече кредити и с тях ще ми платят?
ЕК ще им разреши още веднъж да подкрепят банковата система ?
..нещо друго ..?
по -скоро до 21.09 може да нямаш право на колективен иск
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнениеСлед като не е отнет лиценза на банката, а е само под надзор, БНБ не може да променя лихвите т.е. от 1 юли няма промяна на лихвата. Всъщност цифром не е и съобщено за промяна на лихвата.
Максимално банковият надзор е шест месеца след това ако не започнат да връщат парите гарантирани по закон, започват искове, дори и обезщетения за нанесени вреди и пропуснати ползи...
Коментар
-
Елена Костова: Върнах хляба, след като касиерка ми каза, че картата ми в КТБ е невалидна
http://pik.bg/%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%...ews202866.html
Ей,Богу!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнениеСлед като не е отнет лиценза на банката, а е само под надзор, БНБ не може да променя лихвите т.е. от 1 юли няма промяна на лихвата. Всъщност цифром не е и съобщено за промяна на лихвата.
Максимално банковият надзор е шест месеца след това ако не започнат да връщат парите гарантирани по закон, започват искове, дори и обезщетения за нанесени вреди и пропуснати ползи...
Коментар
Коментар