If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Някакво последно инфо, как вървят цесиите? Това е единствен верен измерител на настроението на големите пари. Аз до сега нямам инфо за цесия под 80%. 20% дискаунт демек.
И всички, които смятате че е по-добре банката да бъде хвърлена на кучетата, как виждате банковия сектор година след това?
Сигурно лхвите по кредити ще станат от 4 на 1%
Абсолютно вярно.....май повечето от Проповедниците на фалита са привърженици и на принципа - че дай сега да я фалираме, пък после да му мислим ....повечето са на хонорар към "Икономедия"
Някакво последно инфо, как вървят цесиите? Това е единствен верен измерител на настроението на големите пари. Аз до сега нямам инфо за цесия под 80%. 20% дискаунт демек.
Тия 80% за гарантирани или негарантирани депозити са? За негарантирани ми се вижда оферта. Ако бях един Вежди, веднага се мятам
Което ще рече малко под 5 млн/месечно за 2012, малко на 5 млн/месец за 2013 (от линка в статията пише че административните разходи за 2013 са 63 млн) Не вярвам да са се УЧТВОРИЛИ, та на надминат 20 млн' месечно, както твърдеше mnz
Може някакъв софтуер за изнасяне на чували с пари да са внедрили през 2013г.
Персонал - 17 млн
Материали,наем и услуги - 14 млн
Амортизации - 4 млн
Административни, маркетинг и други - 21 млн
Общо - 56 млн
Което ще рече малко под 5 млн/месечно за 2012, малко на 5 млн/месец за 2013 (от линка в статията пише че административните разходи за 2013 са 63 млн) Не вярвам да са се УЧТВОРИЛИ, та на надминат 20 млн' месечно, както твърдеше mnz
Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Писал си само за влизане, ...влизане и нищо за излизане:: Къде го има това
".. ПАК влизат 20 млн' месечно ЛИХВИ. С главниците (при среден кредитен период 3 г'), влизат и 55-60 млн' месечно от главниците.."
Писал съм, писал съм, ама чукча не читатель, чукча писатель!!!
ТЕЗИ 80 млн' месечно биха могли да изплащат, с някакви лимити, НА ВСИЧКИ с пари в банката. Без да влошават положението и.
Цитата е от моя коментар от 06;15 по Гринич, някъде към края
Jesus saves! Moses invests!!! (This is not a recommendation, just an old NYC graffiti)
Не съм написал подобно нещо:излиза, че само влизат пари без да излизат.
Влизат пари от лихви и главници от обслужвани кредити, излизат пари от теглене на влогове. Не се раздават пари на нови кредитополучатели, не влизат пари от нови депозити. Разбра ли разликата, или да продължавам да обяснявам?!?
Писал си само за влизане, ...влизане и нищо за излизане:: Къде го има това
".. ПАК влизат 20 млн' месечно ЛИХВИ. С главниците (при среден кредитен период 3 г'), влизат и 55-60 млн' месечно от главниците.."
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Имаш ли идея какво са броили в "Административни разходи"?
Може да са само заплатите и осигуровките, а може да са само някакви други по управлението. Най-вероятно обаче вътре ги няма наемите на клоновете на банката, както и една камара други по-дребни разходи които си вървят постоянно докато я има банката, като външна охрана, поддръжка на техниката, на автомобилния парк, и т.н.
Що не видите отчетите вместо да хвърляте боб,леща и други пеещи растения
Така ли? Пък аз мислех че тези разходи не надвишават 20 млн' месечно, а са някъде около 5-6 млнВсъщност не го мислех, току що го прочетох: Административните разходи (на КТБ) се увеличават с 12,6 млн. лв. до 63 млн. лв. за 2013 г.
Имаш ли идея какво са броили в "Административни разходи"?
Може да са само заплатите и осигуровките, а може да са само някакви други по управлението. Най-вероятно обаче вътре ги няма наемите на клоновете на банката, както и една камара други по-дребни разходи които си вървят постоянно докато я има банката, като външна охрана, поддръжка на техниката, на автомобилния парк, и т.н.
Освен в случаите по ал. 3 срокът, през който банката се управлява от квестори, не може да надхвърля общо 6 месеца. Ако в този срок не е отнет лицензът на банката, с изтичането на срока правомощията на квесторите се прекратяват и правата на всички органи на банката се възстановяват.
Това странен вид мазохизъм ли е, постоянно да си измисляте как ще ви пре**ат по-гадно или по-мазно?
Хахаха, искаш да кажеш,че при отваряне на КТБ след 6-те месеца, ако има пак проблем след една година няма да може да се използва специален надзор?
Сега ще кажеш - ми то след една година, ми то нищо не пише в закона за срокове!
Не съм написал подобно нещо:излиза, че само влизат пари без да излизат.
Влизат пари от лихви и главници от обслужвани кредити, излизат пари от теглене на влогове. Не се раздават пари на нови кредитополучатели, не влизат пари от нови депозити. Разбра ли разликата, или да продължавам да обяснявам?!?
Не е точна сметката. В банката може да влизат по 20 млн.лв. месечно лихви, обаче хич не броиш никакви оператични разходи, като разходи за заплати и осигуровки на персонала, наеми на сградите на банковите клонове, охрана, поддръжка на техниката, и т.н. Сигурен съм че само сумата на тези разходи надвишава с много тези мизерни 20млн.лв. на които се каниш.
Така ли? Пък аз мислех че тези разходи не надвишават 20 млн' месечно, а са някъде около 5-6 млнВсъщност не го мислех, току що го прочетох: Административните разходи (на КТБ) се увеличават с 12,6 млн. лв. до 63 млн. лв. за 2013 г.
Коментар