Абе таквиз участници с по 7-8 ника не ми ги хвали-"въртигъзове" отвсякъде-с единия ник едно,с другия точно обратното-пълна шизофрения! И Вътрешен,не ми се прави на света вода ненапита-бъзиците почнаха от теб!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaАло,Бламиран,да те еба в широкото дупе-ша ми са праиш на "народен бард" и "помирител"!
Нямам нищо против да се гъбаркам с теб, но ако обиждаш останалите участници е по-добре да де баннат ;-)МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaВъпросът е- кат сте толкоз "умни", що изкупихте хиляди акции над 80, като беше ясно,че цената ще пада? Вие единствени отървахте масовия инвеститор от загуби-трябва да ви се даде приз на благотворително дружество!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaВътрешен,нещо в черепната ти кутия не работи-вика му се мозък! Кат сте толкоз отворени що не купите тез 1354 акции по 78 лева,ами кълвете по 4 броя и по 6 броя! Даже вие не вярвате,че банката ви струва толкова-да ва еба в кълвачите!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaВътрешен,да не се целуваш с мустакатия уста в уста,а? Много хъс вкарваш в защита на позицията!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар