IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе таквиз участници с по 7-8 ника не ми ги хвали-"въртигъзове" отвсякъде-с единия ник едно,с другия точно обратното-пълна шизофрения! И Вътрешен,не ми се прави на света вода ненапита-бъзиците почнаха от теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
      Ало,Бламиран,да те еба в широкото дупе-ша ми са праиш на "народен бард" и "помирител"!

Нямам нищо против да се гъбаркам с теб, но ако обиждаш останалите участници е по-добре да де баннат ;-)
      МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Ало,Бламиран,да те еба в широкото дупе-ша ми са праиш на "народен бард" и "помирител"!

Коментар

• здравейте,

малко народно творчество

в гората грозно гарван грачи
          оглозган млад глиган се влачи
          а нейде в шумата трънлива
          живееше ламя еб..ва

припев

ой ламьо, ой ламьо, ламьо ти
          къде се скри

хайде стига сте се дърляли

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
            Insider-a виждаш ли колко е гадно да се гаврят с инвестициите ти
            Ти на тази глупотевица гавра ли му викаш? И без друго само спамим по темата :-)
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Кат паднат на 35 лева-ша викаш все ми е вътрешно,нали съм Вътрешен! Гледайте да я продадете тая дървена банка на некой балама,че после на него да му е вътрешно-иначе твойто дупе все ще е пълно!

Коментар

• Insider-a виждаш ли колко е гадно да се гаврят с инвестициите ти
                Life won't wait for you.

Коментар

Въпросът е- кат сте толкоз "умни", що изкупихте хиляди акции над 80, като беше ясно,че цената ще пада? Вие единствени отървахте масовия инвеститор от загуби-трябва да ви се даде приз на благотворително дружество!
                  Ти не бери толкова грижа ;-) Като ти ги продадем на теб по 150 лв. и се радваш колко изгходна сделка си направил пак ще си смениш ника ;-) Може би на "добрата ламя" или "пре_баната ламя" :-))))

Коментар

• Въпросът е- кат сте толкоз "умни", що изкупихте хиляди акции над 80, като беше ясно,че цената ще пада? Вие единствени отървахте масовия инвеститор от загуби-трябва да ви се даде приз на благотворително дружество!

Коментар

За кво да ме е яд-теб трябва да те е яд-твойта банка се спука по урвата! Реторичен отговор!
                      И къде е въпроса?

Коментар

• За кво да ме е яд-теб трябва да те е яд-твойта банка се спука по урвата! Реторичен отговор!

Коментар

Вътрешен,нещо в черепната ти кутия не работи-вика му се мозък! Кат сте толкоз отворени що не купите тез 1354 акции по 78 лева,ами кълвете по 4 броя и по 6 броя! Даже вие не вярвате,че банката ви струва толкова-да ва еба в кълвачите!
                          Много ли те е яд? Реторичен въпрос :-))))

Коментар

• Вътрешен,нещо в черепната ти кутия не работи-вика му се мозък! Кат сте толкоз отворени що не купите тез 1354 акции по 78 лева,ами кълвете по 4 броя и по 6 броя! Даже вие не вярвате,че банката ви струва толкова-да ва еба в кълвачите!

Коментар

Вътрешен,да не се целуваш с мустакатия уста в уста,а? Много хъс вкарваш в защита на позицията!
                              По-скоро за темата "Защо след като съм ламя обърнах резбата неосетно почти" или "Има ли хомосексуални лами и защо са зли?" :-)))))))))

Коментар

• Вътрешен,да не се целуваш с мустакатия уста в уста,а? Много хъс вкарваш в защита на позицията!

Коментар

Working...
                                X