IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zlata lamia
    Ало,Вътрешен,стана ли ти вътрешно?Казвах ви аз да махнете този глупав ордер купува за 50000 акции по 70 лева,ама кой да чуе! Набързо ще го запълнят!
    Пак ставаш за смях, но на теб явно ти харесва да ти се присмиват :-)
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Ало,Вътрешен,стана ли ти вътрешно?Казвах ви аз да махнете този глупав ордер купува за 50000 акции по 70 лева,ама кой да чуе! Набързо ще го запълнят!

Коментар

• Корпоративна търговска банка награди Румяна Нейкова за титлата от Пекин 2008 с олимпийски чек за 50 000 лв. на церемония в столицата.
        "Безкрайно съм щастлив да връча чека на една от най-забележителни български спортистки. Малко съм разочарован, че ще връча само един чек. Тази година българският спорт претърпя определено неуспех на олимпийските игри и трябва да си го кажем ясно. Вярвам, че поуките, които в ДАМС са си направили, са достатъчно силни, за да се промени нещо в следващите години", каза председателят на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка Цветан Василев. Той призна, че в банката са очаквали между трима и петима олимпийски шампиони за България от Пекин.
        "Искам да кажа едно голямо “Благодаря!”, защото това е подкрепа за български спорт. В момента българският спорт върви на един крак и лесно може да се спъне във всеки един момент", заяви олимпийската шампионка Румяна Нейкова, която е състезателка на варненския клуб “Черно море”.
        Банката обеща по 50 000 лв. за всеки български спортист - олимпийски шампион от Пекин 2008. По инициатива "Голям чек" досега се даваха по 10 000 лв. за световна и по 5000 лв. за европейска титла от януари 2007 г. От догодина сумите ще бъдат увеличени двойно.
        http://www.chernomore.bg/news.php?nid=35418

Ей, такива добри новини да се чуват!

Коментар

• Може и ти да си прав.Късмет и на теб и на Ламята-ще гледаме мача.
          Първоначално изпратено от INSIDER-A
          Първоначално изпратено от stoian
          Абе zlata lamia-колкото и да не ми харесва има право-поне докато имаше видимост се виждаше че Фина купува-ама всяко нещо си има начало и край-не премини ли бурята кеша все ще свърши и тогава ще има презимяване.
          Само да не се окаже, че акциите свършили преди кеша :-))))) хахахаха

Че тогава следва прикосмяване ама не от окосмяване а от космос :-))))) хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
            Абе zlata lamia-колкото и да не ми харесва има право-поне докато имаше видимост се виждаше че Фина купува-ама всяко нещо си има начало и край-не премини ли бурята кеша все ще свърши и тогава ще има презимяване.
            Само да не се окаже, че акциите свършили преди кеша :-))))) хахахаха

Че тогава следва прикосмяване ама не от окосмяване а от космос :-))))) хахахаха
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Абе zlata lamia-колкото и да не ми харесва има право-поне докато имаше видимост се виждаше че Фина купува-ама всяко нещо си има начало и край-не премини ли бурята кеша все ще свърши и тогава ще има презимяване.

Коментар

• Не позна- не съм от Левски! А сега за нормалните неща- в този диапазон на търговия днеска примерно в момента при маржа м/у купува и продава-Фина скокойно може да купи 10000 акции на 79,80лева,само дето ще си ги е продала тя! После "разбирачите" от сорта на Атила ще ревнат кански-хвърчат кифтета! Реалната търговия се изкривява-цял ден се продавало на 74 и изведнъж оп-цената на близо 80(с куха сделка-крос)! Аз казвам,че това е ненормално и подвеждащо! А за вас как е?

Коментар

• За обратно изкупуване аз лично не съм чул, така че до тук говориш глупости.

Второ - интересно е това за пакетите, които прехвърляла Фина..., не виждам ако някой заинтересован може да си го позволи къде му е лошото. А може би и точно това е една от многото причини тук да сме имунизирани от паниката и външните да не продават. В крайна сметка виждам, че си много навътре в детайлите... което звучи странно. Нека споделя какво виждам аз - Маркет Кап - само Химимпорт е пред КОРП. Ликвидност - само Химимпорт е с по-висока. От всичките БГ банки с най-висока ликвидност е именно КОРП. Кредити/депозити 55% ( виж конкурентите как са).

Между другото не знам защо имам чуството, че си от леф - ски (пере - оре - жиле)

Коментар

Купили са много напоследък, но както и преди ще се помъчат да вдигнат цената,за да се отърват от купеното и то с печалба! Дирижирана акция отвсякъде- и днеска ордерът от 50000 на 70 лева го доказва(а,забравих-сигурно е твой)!
                    Ами като си много печен възползвай се от това, че акцията се дирижира - какво само ревеш. А, забравих - за това се искат топки................
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Купили са много напоследък, но както и преди ще се помъчат да вдигнат цената,за да се отърват от купеното и то с печалба! Дирижирана акция отвсякъде- и днеска ордерът от 50000 на 70 лева го доказва(а,забравих-сигурно е твой)!

Коментар

Тоше, ша ти отговоря-доскоро се правеше следното изкуствено се поддържаха високите цени по следния начин-примерно 10000 акции Фина си ги продава....и си ги купува(голям изкуствен оборот и изкуствено високи цени)! Ако на това му викаш ликвидност-здраве да е! Сега в момента Фина изкупува на желаещите да продават-дотук добре! Обаче давам супер пресен пример-Монбат,спреха обратното изкупуване и акцията се срина! Въпросът е докога Фина ще купува,щото спре ли-СРИВ!
                        Ламя, 1) това не е обратно изкупуване подобно на Монбатби трябвало да го знаеш вместо да занасяш хората 2) Всеки има право да купува колкото си иска на каквито иска цени 3) Имаш ли си някаква представа колко акции са закупени през Фина през последните няколко месеца или само си приказваш?

Коментар

• Тоше, ша ти отговоря-доскоро се правеше следното изкуствено се поддържаха високите цени по следния начин-примерно 10000 акции Фина си ги продава....и си ги купува(голям изкуствен оборот и изкуствено високи цени)! Ако на това му викаш ликвидност-здраве да е! Сега в момента Фина изкупува на желаещите да продават-дотук добре! Обаче давам супер пресен пример-Монбат,спреха обратното изкупуване и акцията се срина! Въпросът е докога Фина ще купува,щото спре ли-СРИВ!

Коментар

Ало,Бламиран,да те еба в широкото дупе-ша ми са праиш на "народен бард" и "помирител"!

не коментирам

Коментар

• Много зееш бе ламя

Като си толкова отворен защо не си изсипеш всичките 3 акции КОРП и да напълниш офертата купува?
                              Или си останал само с химко в портфейла а?

Все пак евала тук на този купувач, че дава ликвидност на желаещите да продават акционери. И то на добри нива. Кое не те устройва пич? В коя друга компания имаш този бонус - ЦКБ, ПИБ, МИБ?

Коментар

Абе таквиз участници с по 7-8 ника не ми ги хвали-"въртигъзове" отвсякъде-с единия ник едно,с другия точно обратното-пълна шизофрения! И Вътрешен,не ми се прави на света вода ненапита-бъзиците почнаха от теб!
                                Така е, но едно е бъзик а друго е обида!

Коментар

Working...
                                X