Първоначално изпратено от zlata lamia
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Корпоративна търговска банка награди Румяна Нейкова за титлата от Пекин 2008 с олимпийски чек за 50 000 лв. на церемония в столицата.
"Безкрайно съм щастлив да връча чека на една от най-забележителни български спортистки. Малко съм разочарован, че ще връча само един чек. Тази година българският спорт претърпя определено неуспех на олимпийските игри и трябва да си го кажем ясно. Вярвам, че поуките, които в ДАМС са си направили, са достатъчно силни, за да се промени нещо в следващите години", каза председателят на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка Цветан Василев. Той призна, че в банката са очаквали между трима и петима олимпийски шампиони за България от Пекин.
"Искам да кажа едно голямо “Благодаря!”, защото това е подкрепа за български спорт. В момента българският спорт върви на един крак и лесно може да се спъне във всеки един момент", заяви олимпийската шампионка Румяна Нейкова, която е състезателка на варненския клуб “Черно море”.
Банката обеща по 50 000 лв. за всеки български спортист - олимпийски шампион от Пекин 2008. По инициатива "Голям чек" досега се даваха по 10 000 лв. за световна и по 5000 лв. за европейска титла от януари 2007 г. От догодина сумите ще бъдат увеличени двойно.
http://www.chernomore.bg/news.php?nid=35418
Ей, такива добри новини да се чуват!
Коментар
-
Може и ти да си прав.Късмет и на теб и на Ламята-ще гледаме мача.Първоначално изпратено от INSIDER-AПървоначално изпратено от stoianАбе zlata lamia-колкото и да не ми харесва има право-поне докато имаше видимост се виждаше че Фина купува-ама всяко нещо си има начало и край-не премини ли бурята кеша все ще свърши и тогава ще има презимяване.
Че тогава следва прикосмяване ама не от окосмяване а от космос :-))))) хахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от stoianАбе zlata lamia-колкото и да не ми харесва има право-поне докато имаше видимост се виждаше че Фина купува-ама всяко нещо си има начало и край-не премини ли бурята кеша все ще свърши и тогава ще има презимяване.
Че тогава следва прикосмяване ама не от окосмяване а от космос :-))))) хахахахаМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Не позна- не съм от Левски! А сега за нормалните неща- в този диапазон на търговия днеска примерно в момента при маржа м/у купува и продава-Фина скокойно може да купи 10000 акции на 79,80лева,само дето ще си ги е продала тя! После "разбирачите" от сорта на Атила ще ревнат кански-хвърчат кифтета! Реалната търговия се изкривява-цял ден се продавало на 74 и изведнъж оп-цената на близо 80(с куха сделка-крос)! Аз казвам,че това е ненормално и подвеждащо! А за вас как е?
Коментар
-
За обратно изкупуване аз лично не съм чул, така че до тук говориш глупости.
Второ - интересно е това за пакетите, които прехвърляла Фина..., не виждам ако някой заинтересован може да си го позволи къде му е лошото. А може би и точно това е една от многото причини тук да сме имунизирани от паниката и външните да не продават. В крайна сметка виждам, че си много навътре в детайлите... което звучи странно. Нека споделя какво виждам аз - Маркет Кап - само Химимпорт е пред КОРП. Ликвидност - само Химимпорт е с по-висока. От всичките БГ банки с най-висока ликвидност е именно КОРП. Кредити/депозити 55% ( виж конкурентите как са).
Между другото не знам защо имам чуството, че си от леф - ски (пере - оре - жиле)
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaКупили са много напоследък, но както и преди ще се помъчат да вдигнат цената,за да се отърват от купеното и то с печалба! Дирижирана акция отвсякъде- и днеска ордерът от 50000 на 70 лева го доказва(а,забравих-сигурно е твой)!Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaТоше, ша ти отговоря-доскоро се правеше следното изкуствено се поддържаха високите цени по следния начин-примерно 10000 акции Фина си ги продава....и си ги купува(голям изкуствен оборот и изкуствено високи цени)! Ако на това му викаш ликвидност-здраве да е! Сега в момента Фина изкупува на желаещите да продават-дотук добре! Обаче давам супер пресен пример-Монбат,спреха обратното изкупуване и акцията се срина! Въпросът е докога Фина ще купува,щото спре ли-СРИВ!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Тоше, ша ти отговоря-доскоро се правеше следното изкуствено се поддържаха високите цени по следния начин-примерно 10000 акции Фина си ги продава....и си ги купува(голям изкуствен оборот и изкуствено високи цени)! Ако на това му викаш ликвидност-здраве да е! Сега в момента Фина изкупува на желаещите да продават-дотук добре! Обаче давам супер пресен пример-Монбат,спреха обратното изкупуване и акцията се срина! Въпросът е докога Фина ще купува,щото спре ли-СРИВ!
Коментар
-
Много зееш бе ламя
Като си толкова отворен защо не си изсипеш всичките 3 акции КОРП и да напълниш офертата купува?
Или си останал само с химко в портфейла а?
Все пак евала тук на този купувач, че дава ликвидност на желаещите да продават акционери. И то на добри нива. Кое не те устройва пич? В коя друга компания имаш този бонус - ЦКБ, ПИБ, МИБ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от zlata lamiaАбе таквиз участници с по 7-8 ника не ми ги хвали-"въртигъзове" отвсякъде-с единия ник едно,с другия точно обратното-пълна шизофрения! И Вътрешен,не ми се прави на света вода ненапита-бъзиците почнаха от теб!МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
Коментар