IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bondinio
    Първоначално изпратено от zlata lamia
    С купуването на собствените си акции имитират ликвидност и ....не позволяват друг да им продава...че доста от публиката им набута!
    Хехе, не виждам причина да имитират баш такава ликвидност(3 милиона) без причина. Най-вероятно това е прехвърляне, това че от 2-те страни стои Фина не значи че акциите не си сменят собственика.
    Ето ти го пак ордера за 50 хилки на 70лв.
    Абе баш имитиране на ликвидност си е е Именно защото същите акции пак се появиха

Коментар

• Първоначално изпратено от zlata lamia
      С купуването на собствените си акции имитират ликвидност и ....не позволяват друг да им продава...че доста от публиката им набута!
      Мдааа ами да вземат да си ги изкупят, на нас ни ги продадоха на 58,50 лв, а сега пикаят срещу пазара и ги купуват на по-скъпо.....това ми напомня някой

Коментар

Хехе, не виждам причина да имитират баш такава ликвидност(3 милиона) без причина. Най-вероятно това е прехвърляне, това че от 2-те страни стои Фина не значи че акциите не си сменят собственика.
        Ето ти го пак ордера за 50 хилки на 70лв.

Коментар

• Роди ме майко ..... аз сам ........

Коментар

Абе продай сега като толкова искаш ;-)
            МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• С купуването на собствените си акции имитират ликвидност и ....не позволяват друг да им продава...че доста от публиката им набута!

Коментар

• Не бе бондиньо, не е глупост - едва ли някой друг ги друсна тия 48000...

Коментар

ФИна се принудиха сами да си изкупят 47 800 акции,щото хората масово разтоварват!
                  Е такава глупост скоро не бях чувал

Коментар

• Само не разбрах тия шашматори защо трябваше да си купят собствените акции, при положение че можеше да махнат офертата просто...или искаха така да се оправдаят...

Коментар

• ВГЗ(ВъГъЗъ)! ФИна се принудиха сами да си изкупят 47 800 акции,щото хората масово разтоварват! До 40 лева има само 1800 броя-СРИВЪТ ПРЕДСТОИ!

Коментар

• Опаааа....

Коментар

• Mи сега????

Коментар

• Къде е кеша.Сега чакаме ламята да се появи:-).
                            Първоначално изпратено от INSIDER-A
                            Първоначално изпратено от stoian
                            Абе zlata lamia-колкото и да не ми харесва има право-поне докато имаше видимост се виждаше че Фина купува-ама всяко нещо си има начало и край-не премини ли бурята кеша все ще свърши и тогава ще има презимяване.
                            Само да не се окаже, че акциите свършили преди кеша :-))))) хахахаха

Че тогава следва прикосмяване ама не от окосмяване а от космос :-))))) хахахаха

Коментар

• тук става сериозно
                              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• А,Вътрешен,жалко за теб,щом не разбираш,че на теб се смеят!

Коментар

Working...
                                X