IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivan_will
    Спокойно инвеститори, скоро ще имаме погребение N% 2 !!!
    Ти си разпродаде акциите с другите мишоци на 22-23 лв. и сега се чудиш как да вземеш пак на близка цена Няма как да стане, сори

Коментар

• Спокойно инвеститори, скоро ще имаме погребение N% 2 !!!

Коментар

• Какво става тука - с едни 200 ли ще се разминем днес
        Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Хихихиих -страшен си-направо ме кефиш.Такваз глупост отдавна не бях чувал.
          Първоначално изпратено от Forex Master
          Първоначално изпратено от Lee
          Как мислите вие?
          Всички чужди инвестиции от държави признали Косово ще бъдат национализирани!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lee
            Как мислите вие?
            Всички чужди инвестиции от държави признали Косово ще бъдат национализирани!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lee
              Евентуалното признаване на Косово, как би се отразило на Монбат?
              От интервюто на Бобоков, ми се стори притеснен,въпреки че се опитваше да не го показва.

Как мислите вие?

Не е препоръка!
              Поне според мене, ако е притеснен, то е най-вече от евентуални по-директни действия на Сърбия към Косово, които пък от своя страна предполагам, че биха довели до намеса(дори военна) от страна на жоро храста и сие. Засега поне, ми се струва, че такива изгледи няма.
              А иначе-то е нормално да си малко или много притеснен за стабилността на страната, в която си инвестирал немалки средства...

Коментар

• Евентуалното признаване на Косово, как би се отразило на Монбат?
                От интервюто на Бобоков, ми се стори притеснен,въпреки че се опитваше да не го показва.

Как мислите вие?

Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan_will
                  Ако ще да наближава 25-то число, да наближава оповестяване на инвестиционната програма - ефекта ще е НУЛЕВ!!! По-скоро цената да наближи 25
                  Не е препоръка, а лично мое мнение!
                  Сори пич, няма как да си купиш по-тънко...

Коментар

• Ако ще да наближава 25-то число, да наближава оповестяване на инвестиционната програма - ефекта ще е НУЛЕВ!!! По-скоро цената да наближи 25
                    Не е препоръка, а лично мое мнение!

Коментар

• Nabligava 25 chislo na meseca...

Коментар

• Долната графика на Jay е правена при преди доста време при много по-различна пазарна конюнктура.

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                          графиката заприлича на кардиограма от 23 на 29
                          Прилича на кардиограма на мъртвец , който за секунда е получил пулс от електрошок.

Коментар

• Преди 3 месеца щяха да публично да те анатемосат за подобно изказване
                            Възклицанието ми е конюнктурно!

Иначе Елана и Булбанк са двете финансиови учреждения които най-силно презирам и ненавиждам!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                              Браво Елана!
                              Преди 3 месеца щяха да публично да те анатемосат за подобно изказване

Коментар

• Газовият анализ не е препоръка. Нито оловния.

Коментар

X