IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от чичо Скрудж
    А след толкова много приказки, успя ли да си купиш или още се каниш?
    Ako na borsata po-malko hora obiaviavaha kakvi sa im pokupkite, moje bi shtiahme da sme na drugo deredje. Sega malko i v Evropa go pretzakaha pazara kato zaduljiha da obiaviavash koga si short na banki, no aide tam e zakonovo iziskvane. Tuk ne moga da razbera zashto bez boi niakoi shte kazva kakvoto i da bilo. Stoi si krotko i kupuvai i prodavai bez da obiaviavash.

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
      Първоначално изпратено от Forex Master
      Първоначално изпратено от EquityPrivate
      Ne sluchaino misliat, che na tazi cena si zaslujava da si izkupiat akciite.
      Абе те и на 12 лева "неслучайно" си мислеха че си заслужава да се изкупуват акции... Нале?!
      Ami te imat nai-dobrata vutreshna informacia. Siguren sam che sa si napravili smetkata.
      A cenata mislia beshe max 11lv, a ne 12lv.

Izliza im mnogo evtino na 4lv, tova e sas sigurnost. Moje bi iskat da pusnat sled vreme convertiruema obligacia (primerno s cena na convertirane 10-11lv) i tezi akcii shte gi paziat za convertiraneto. Nai-nakraia shte sa se finansirali za bez pari.
      Ne znaesh kakva e rabotata.
      А след толкова много приказки, успя ли да си купиш или още се каниш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata
        ей тия не спряха да зи изкупуват акциите...

Браво на БОБОКОВ!!! Този мениджмънт/ тази акция заслужава уважение!!!
        При един положителен тренд бих винаги станал инвеститор тук, понеже ще знам, че мажоритаря се грижи за миноритарите!!!

п.с. мнението ми не е препоръка за покупко-продажба
        Разбира се , че Мажоритара се грижи - обгрижва ги (миноритарите) като ги оножда(да не използвам друга дума) с обратни изкупувания в следствие на кото цените падат за сметка на корпоративните печалби,съкращава работни места и разработва ноия продукт за масоа употреба "МонОйл" който балъците миноритари да използват масово преди онождане.

Коментар

Ne si me razbral. Imah predvid, che vutreshnia analiz na Monbat im e dal niakakva cena na akcia i momentnata pazarna im e izgodna za obratno izkupuvane.
          Ами да де... А з какво казвам?!... И на 11 лева vutreshnia analiz na Monbat im e dal niakakva cena na akcia i momentnata pazarna im e izgodna za obratno izkupuvane... Ама каква излезе?!... Че вътрешният им анализ пет пари не струва!!!

A moje i da go praviat tochno zaradi takav finansov instrument kato convertiruemata obligacia.
          А може и да е за конвертируема облигация с вграден опционен купон... Така де... Колкото повече се замажи счетоводството толкова по-добре...

Tova niama nishto obshto s usiliata na firmata da sabere poveche akcii na niska za tiah cena.
          Чудесно! Щом 11 лева е ниска за тях цена да им продам 100000 акции на ДВОЙНО по-изгодна цена от 6,50! А?
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• А бе вие с каменните стълбове от стоунхедж спорели ли сте .А пък той признава само 2 неща да продаде на връх върха и да купи на дън дъното Доказал го много пъти

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master

Ami te imat nai-dobrata vutreshna informacia. Siguren sam che sa si napravili smetkata.
              Нали това ти казвам... И на 11 лева беше сигурен че са си направили сметката, пък тя ква излезе?!... Излезе че тези които им продадаха акциите си на 10 лева са имали още по-добра вътрешна информация и са си направили по-добре сметката от тях!!![/quote]

Ne si me razbral. Imah predvid, che vutreshnia analiz na Monbat im e dal niakakva cena na akcia i momentnata pazarna im e izgodna za obratno izkupuvane, t.e. iavno analiza e dal po-visoka cena ot 11lv. A moje i da go praviat tochno zaradi takav finansov instrument kato convertiruemata obligacia.
              Inache Monbat e industrialna firma, tia proizvejda akumulatori i osnovnata im deinost ne e da pecheliat ot finansovi speculacii sas sobstvenite si akcii. Ako niakoi e napravil pari pokrai obratnite izkupuvania, super za nego. Tova niama nishto obshto s usiliata na firmata da sabere poveche akcii na niska za tiah cena.

Коментар

Абе те и на 12 лева "неслучайно" си мислеха че си заслужава да се изкупуват акции... Нале?!
                Нали това ти казвам... И на 11 лева беше сигурен че са си направили сметката, пък тя ква излезе?!... Излезе че тези които им продадаха акциите си на 10 лева са имали още по-добра вътрешна информация и са си направили по-добре сметката от тях!!!

Маста, голям веселяк си
                и логиката ти е логична - Пазар!
                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Нали това ти казвам... И на 11 лева беше сигурен че са си направили сметката, пък тя ква излезе?!... Излезе че тези които им продадаха акциите си на 10 лева са имали още по-добра вътрешна информация и са си направили по-добре сметката от тях!!!
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

A cenata mislia beshe max 11lv, a ne 12lv.

Izliza im mnogo evtino na 4lv, tova e sas sigurnost. Moje bi iskat da pusnat sled vreme convertiruema obligacia (primerno s cena na convertirane 10-11lv) i tezi akcii shte gi paziat za convertiraneto. Nai-nakraia shte sa se finansirali za bez pari.
                    Ne znaesh kakva e rabotata.

Коментар

Коментар

При един положителен тренд бих винаги станал инвеститор тук, понеже ще знам, че мажоритаря се грижи за миноритарите!!!

Az samo shte dobavia neshto, koeto predpolagam vseki veche se e setil.
                        Noviat business plan v edna ili druga forma veche triabva da e gotov. Ot companiata znaiat kakvi sa ochakvaniata za proizvodstvo, oborot, dohodnost i EBITDA. Ne sluchaino misliat, che na tazi cena si zaslujava da si izkupiat akciite. Prosto kato obiaviat novia plan v nachaloto na dekemvri, cenata shte bude malko po-razlichna ot segashnata. Iasno e che ochakvaniata im shte sa korigirani nadolu, no spored men horata ochakvat po-loshi budeshti rezultati ot predpolojeniata na management-a.

Коментар

Първоначално изпратено от Shemata
                          На колко ли ще продават, когато дойдат падежите на кредитите? Или още ще "оптимизират" организационната структура?
                          Какви кредити?

Коментар

На колко ли ще продават, когато дойдат падежите на кредитите? Или още ще "оптимизират" организационната структура?

Коментар

• 83 стотинки до седмично биче хрускане Ако не таз седмица идва друга

Коментар

• ей тия не спряха да зи изкупуват акциите...

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

X