На фона на Монбатя си хортувате интересно, но темата не го заслужава...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от pesho777Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4koПървоначално изпратено от pesho777Abe genii, da te pitam , ti tochno tuk li nameri da se pravish na spekulant ?
Честно ,ако е наистина вярно това за твоята съпруга ,бих ти цитирал един поет :
" когато цъфнат теменугите и работата тръгне на зле ,
еби им майката на другите и гледай ти да си добре " -Пеньо Пенев
П.П.така ,че ако искаш послушай ме ! СПЕЧЕЛИХ навремето моята мис БЛАНДИШ ,имах я и продължавам заслужено да я имам ,защото освен ,че я обичам ,СЪМ И МНОГО ПЕЧЕЛИВШ ! доно разбираш какво ти хортувам ,доно , защото както знаеш по-добре здрав и богат ,отколкото беден и болен ! !
п.п.в края на краищата това е квинтесенцията на живота : БОРБА !
защото никоя мацка / хеле пък забележително красива , доно твоята да е такава ,
та никоя такава мацка не обича НЕУДАЧНИЦИТЕ , , в дългосрочен аспект !
п.п. така ,че УМНАТА ! успех !
vechno me razsmivash , ako iskash da ti pratq snimka na jena mi ??????
osven tova imam i lubovnica moga i neina snimka da ti pratq
smqtam ,che sam dostachano pechelivsh , za da moga da si pozvolq da zagubq 100 000 leva na borsata i da imam tarpenie da izchakam v posledstvie 500k
jivota ne zapochva i ne svarshva s parite , koito sa vkarani na borsta , toi e pastar i raznoobrazen (pone za normalnite hora )......
no ako za teb nai-goleniq kriterii e koi kolko e izkaral ot borsata, ti pojelavam sled 5 godini da si tuk i da vidim na koi mu e po-dalag...............
pp moita jena qa vidqha 20 choveka ot foruma dai da vidim tvoita hubava jena , koqto sedi do teb zashtoto si mnogo pechelivsh ...
,ВЪПРЕКИ ,ЧЕ СТАТУТА МИ ГО ПРЕДПОЛАГА ,
и за да можете хептем да се задавите от смях :
аз съм глупакът Петер Мунк , които имайки всичко / плюс мис БЛАНДИШ , жалко че не се досещате какво ви бръщолевя , та аз макар и долу -горе ваш набор ,все още не съм изневерил !
п.п.все пак това не е искрено и лично , та на въпроса : казах го одеве на
EquityPrivate :
Играчът не трябва да играе спрямо дадена цена , спрямо собственият си инат ! Играчът играе без сантимент ,той играе ,спрямо даден времеви хоризонт !
п.п. по -ясно не мога ! СОРИ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4ko Pari4koПървоначално изпратено от pesho777Abe genii, da te pitam , ti tochno tuk li nameri da se pravish na spekulant ?
П.П.така ,че ако искаш послушай ме ! СПЕЧЕЛИХ навремето моята мис БЛАНДИШ ,имах я и продължавам заслужено да я имам ,защото освен ,че я обичам ,СЪМ И МНОГО ПЕЧЕЛИВШ ! доно разбираш какво ти хортувам ,доно , защото както знаеш по-добре здрав и богат ,отколкото беден и болен ! !
vechno me razsmivash , ako iskash da ti pratq snimka na jena mi ??????
osven tova imam i lubovnica moga i neina snimka da ti pratq
smqtam ,che sam dostachano pechelivsh , za da moga da si pozvolq da zagubq 100 000 leva na borsata i da imam tarpenie da izchakam v posledstvie 500k
jivota ne zapochva i ne svarshva s parite , koito sa vkarani na borsta , toi e pastar i raznoobrazen (pone za normalnite hora )......
no ako za teb nai-goleniq kriterii e koi kolko e izkaral ot borsata, ti pojelavam sled 5 godini da si tuk i da vidim na koi mu e po-dalag...............
pp moita jena qa vidqha 20 choveka ot foruma dai da vidim tvoita hubava jena , koqto sedi do teb zashtoto si mnogo pechelivsh ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesho777Abe genii, da te pitam , ti tochno tuk li nameri da se pravish na spekulant ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanotoдa видим сега кой ще го извади по-голям, т.е повече ще познае, чичко паричко или куроператорчо ?
Според мен куроператорчо е с преднина в класирането, засега, щото действа сам, докато чичко Паричко ползва и съвети от 3ти лица, един вид има "консултанти"
не че EquityPrivate е по глупав от мен !!!
просто ,когато човек играе / ИНВЕСТИТОРИ НЕ ОСТАНАХА / , та когато играча играе , той няма сантимент ,нещо повече ,той не си навива на пръста дадена цена ,на дадена акция !!!
просто играча играе за даден времеви хоризонт /какво ,ще се случи с голяма вероятност в този времеви хоризонт /.
Тук сантиментите са аут !
ЕТО ВИ И НОВИНАТА : ИНАТЪТ СЪЩО Е АУТ !!!!
никовете ,които ,го практикуват / ИНАТЪТ / , познайте сами ?
Коментар
-
дa видим сега кой ще го извади по-голям, т.е повече ще познае, чичко паричко или куроператорчо ?
Според мен куроператорчо е с преднина в класирането, засега, щото действа сам, докато чичко Паричко ползва и съвети от 3ти лица, един вид има "консултанти"Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivateПървоначално изпратено от 9 малки негърчетаТолкоз големи таблици кура досега не е пускал. Що ли сега се напъна, да не би, да е решил, да продава?)))
Както и да е : потвърждавам ,ти приятелю , че по един или друг начин до края на декември , макар и зиг -заг ,ще бъде така !/може и част от януари , МОЖЕ ! ???/
Ти обаче си друга бира , ти си : EquityPrivate ,казвам това без ни най-малка насмешка !!! Е И ?
цитат: чичко паричко към EquityPrivate ВЧЕРА !
СВЕТНИ СЕ ПРИЯТЕЛЮ ,ще има ли повишение до края на годината ?
може приятелю ,да има остатък от повишението и през януари догодина !
Това за висшия пилотаж ! там има въртележки ! На теб бих казал следното :
" не се гаси туй ,що не гасне "- Ив. Вазов - "Поля и гори"
"Ерго, никой не спори, че си съвестен, прилежен, УМНИК! Предполагам си наясно как може да се направи тарикатски одит, респ. 3-месечен отчет.
Но кого го грее това ако твоите прогнози са прецакани още от самия замисъл на създаването на дружеството. И все пак, успех ти желая!"-НАПИСАХ ТИ ВЧЕРА !
Ето ти и продължението:
Нека приемем хипотетично ,че мажоритаря е измамник ????
при положение ,че той владее дадена компания ,
чиито Free-float е :24,4283 %,
дай разумно обяснение ,какъв е мотивът на мажоритаря да потдържа голяма пазарна капитализация ???
жокер 1 : кой взел кредити ,взел ,така и така вече е ужасно трудно , пък и без това нямаме нужда !макар ,че правило е за такива компании ,когато вземат кредит е РИСКЪТ , да види каква е била пазарната капитализация на листваната компания !
жокер2: Бил Гейтс притежава 11% от МАЙКОЛСРОФТ!
Мажоритаря на ЯХУ ,притежава едва 4 % от компанията !!!!!!!
сещаш ли се приятелю в нормалните държави ,в нормалните западни компании какви са мажоритарите ,и най-вече какво мазнене пада на общото събрание от страна на мажоритарите към то негово величество МИНОТАРЯ !
жокер 3 : как си представяш общото събрание на тази компания ,т.е. как си представяш ,че ти като въшлив минотар ,ще вземеш думата и ще им го забодеш :
защо ,бе джанъм в условия на тотално сриващ се пазар ,ВИЕ МАЖОРИТАРИ ,,харчите ресурса на компанията ,чрез серия обратни изкупувания , които така и така не доведоха до нищо ?
Бих казъл така е , доведоха до нулев дивидент ЗА МИНОТАРИТЕ , а пък отделно и някакъв процент / малък / намалиха: Free-float
Когато това се случи в нормалният финансов свят ,просто падат глави ,просто се сменя МАЖОРИТАРЯ !!!
ДА ДЕ , но ВИЕ ,ще смените на няко му К ...А !
просто Free-float е 23 % ...., така ,че мълчат ,не разсъждат !!!!!
п.п.тогава ,ще каже някой , Е МИ КВО ДА ПРАВИМ ТОГАВА ,БЕ БАЙ ХУЙ ??
Бих отговорил : НЕ ЗНАМ !
за мене си бих отговорил : спекула ,спекула ,за съжаление ,тя е единственият разумен / макар и доста рисков / вариант !
за съжаление ИНВЕСТИТОРИТЕ УМРЯХА В КЪРВИ , ЗА ДА СТАНАТ СПЕКУЛАНТИТЕ ПЪРВИ !!!
П.П.в тоя контекс на мисли бих коментирал днешният ЪП ,просто чрез думите казани 15 реда по -нагоре !Може и чрез литературата ,
а за по ясно : " ПОВЯРВАШ ,ЛИ НА ТОВА ,ЩЕ ПОВЯРВАШ НА ВСИЧКО !"-Джеймс Хадли ЧЕЙС !
успех на всечки МИНОТАРИ , късмет ,те просто го заслужават !
Коментар
-
Първоначално изпратено от оркаhttp://www.investor.bg/?cat=5&id=72175
През октомври продажбите на Монбат намаляват с 10% спрямо октомври '07
Реализираната печалба на Монбат АД за месец октомври на 2008 г. е 2,896 млн. лева, което представлява ръст на печалбата от 51,39 %, в сравнение с месец октомври на 2007 г.
не нещо, което се е случвало 100 пъти
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от don emilio"....Реализираната печалба на Монбат АД за месец октомври на 2008 г. е 2 896 хил. лева, което представлява ръст на печалбата от 51.39 %, в сравнение с месец октомври на 2007 г"
п.с.
КАРАДЕБИЛОВ , твоята изтърбушена телевизия такава печалба ще направи за около 100 години с такива като теб.....
Тръгнал за Бата да се кахари, еййййййййййй ???
Коментар
-
"....Реализираната печалба на Монбат АД за месец октомври на 2008 г. е 2 896 хил. лева, което представлява ръст на печалбата от 51.39 %, в сравнение с месец октомври на 2007 г"
п.с.
КАРАДЕБИЛОВ , твоята изтърбушена телевизия такава печалба ще направи за около 100 години с такива като теб.....
Тръгнал за Бата да се кахари, смешника еййййййййййй ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър КараивaнoвПървоначално изпратено от e$tradeПървоначално изпратено от Петър КараивaнoвНемога да разбера само за какво спорите? То да имаше нещо неясно - О.К.
Ама при положение,че Монбат потъва като Титаник , невиждам за какво спорите.
Очаквайте нови 100-200 съкратени работници с червени потници, спад в производството и пласмента,спад в експорта и нарастване на дълговете на предприятието.
Абе това е вече един изпят рефрен - бития бит и Бетина.
Jalko, 4e mnogo ne osyznawaha towa minalata godina.
А бре вие на 30 млн, печалба "потъващ титаник ли викате" бре , а КАРАДЕБИЛОВ....?????
П.С. Я РАЗКАЖИ И ДАУ ДЖОУНС как го познаваш ????!!!!
Коментар
-
И двете.
Уважаеми Дами и Господа,
“Монбат” АД е реализирало през месец октомври на 2008 г. нетни приходи от продажби в размер на 17 109 хил. лева, което представлява намаление от 10.30 % в сравнение с месец октомври на 2007 г. Обобщените данни за десетте месеца на 2008 г. сочат, че дружеството е реализирало нетни приходи от продажби в размер на 152 267 хил. лева, което представлява ръст от 46.41 % в сравнение със същия период на 2007 г.
Реализираните през десетте месеца на 2008 г. нетни приходи от продажби в размер на 152 267 хил. лева са разпределени както следва:
Продукция 133 451 хил. лева
Стоки 351 хил. лева
Услуги 917 хил. лева
Други, от които
- материали (основно олово и сплави за Старт АД, гр. София )
- активи (основно машини за Монбат, Сърбия)
- други 17 548 хил. лева
13726 хил. лева
3125 хил. лева
697 хил. лева
Реализираната печалба на Монбат АД за месец октомври на 2008 г. е 2 896 хил. лева, което представлява ръст на печалбата от 51.39 %, в сравнение с месец октомври на 2007 г. Обобщените данни за десетте месеца на 2008 г. сочат, че дружеството е реализирало печалба в размер на 26 178 хил. лева, което представлява ръст на печалбата от 82.53 % в сравнение със същия период на 2007 г.
Предвид постигнатите резултати през месец октомври УС на «Монбат» АД прогнозира на неконсолидирана база само за четвъртото тримесечие на 2008 г. нетни приходи от продажби в размер на 45 000 хил. лева и печалба преди облагане с данъци в размер на 7 300 хил. лева, а за цялата 2008 г. нетни приходи от продажби в размер на 180 158 хил. лева и печалба преди облагане с данъци в размер на 30 582 хил. лева.
С настоящото бихме желали да Ви информираме относно датите на бъдещи събития и оповестявания на информация от Монбат АД както следва:
На 01.12.2008 г. след приключване на борсовата сесия ще бъде представен консолидиран отчет за третото тримесечие на 2008 г. и изискуемата информация за дейността на компанията за този период на консолидирана база. След представяне на консолидирания отчет за третото тримесечие на 2008 г. и след анализ на постигнатите резултати УС ще прецени дали е необходимо да преразгледа направените годишни консолидирани прогнози за 2008 г. и респективно да ги коригира.
На 04.12.2008 г. след приключване на борсовата сесия ръководството на дружеството ще представи на инвеститорите Прогноза за развитието на компаниите от икономическата група на Монбат за 2009 г.
За “Монбат” АД
/Атанас Бобоков – Председател на УС/
Първоначално изпратено от оркаhttp://www.investor.bg/?cat=5&id=72175
Реализираната печалба на Монбат АД за месец октомври на 2008 г. е 2,896 млн. лева, което представлява ръст на печалбата от 51,39 %, в сравнение с месец октомври на 2007 г.
Коментар
-
http://www.investor.bg/?cat=5&id=72175
Коментар
Коментар