IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монбат (5MB / MONBAT) Архив 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе няма значение какъв е бил мастера преди, ама сега стана комуняга. Ужас

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
      Виж темата и заглавието ...вие го обърнахте на лични драми ..кои какъв бил и какъв драскач ...и кои кои е ....ако ви интересува кои кои е ......обадете се на админа да ви каже ако иска ....кво се напъвате да хвърляте боб ...това само Ташунко го умее ....а по систематизирано и конкретно ...размивате ..нещата ....
      мойте уважения към теб ,но забележи : сложих преграда за определени хора ,чрез последното си изречение !

п.п.моят съвет е прост : СЛУШАЙ !,не винаги в този компроментиран ФОРУМ ,се ръсят тотални глупости !

Коментар

• Виж темата и заглавието ...вие го обърнахте на лични драми ..кои какъв бил и какъв драскач ...и кои кои е ....ако ви интересува кои кои е ......обадете се на админа да ви каже ако иска ....кво се напъвате да хвърляте боб ...това само Ташунко го умее ....а по систематизирано и конкретно ...размивате ..нещата ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
          Първоначално изпратено от EquityPrivate
          Ne si me razbral. Imah predvid, che vutreshnia analiz na Monbat im e dal niakakva cena na akcia i momentnata pazarna im e izgodna za obratno izkupuvane.
          Ами да де... А з какво казвам?!... И на 11 лева vutreshnia analiz na Monbat im e dal niakakva cena na akcia i momentnata pazarna im e izgodna za obratno izkupuvane... Ама каква излезе?!... Че вътрешният им анализ пет пари не струва!!!

A moje i da go praviat tochno zaradi takav finansov instrument kato convertiruemata obligacia.
          А може и да е за конвертируема облигация с вграден опционен купон... Така де... Колкото повече се замажи счетоводството толкова по-добре...

Tova niama nishto obshto s usiliata na firmata da sabere poveche akcii na niska za tiah cena.
          Чудесно! Щом 11 лева е ниска за тях цена да им продам 100000 акции на ДВОЙНО по-изгодна цена от 6,50! А?

ТУШЕ !!! МОЙТЕ АДМИРАЦИИ !!ако се навият на сделката : удари едно ЛИЧНИ , да се включа и аз !

КОЙ СИ ТИ : Forex Master????
          за да илюстрирам ЗАГАДКАТА "Forex Master" ,БИХ ПОВТОРИЛ ЕДИН ДИАЛОГ НА 24.12.08. в EUBG :

WANNAROCK написа :
          Маста,отдавна пишеш за цени, които никой не вярваше да види, а са факт. респект
          но да те питам защо толкова си се загрижил за парите на другите?

4I4KO ПАРИ4КО ОТГОВОРИ ВМЕСТО Forex Master:

"отговарям : влезнал бързо на нивата ,които е смятал ,че са справедливи
          и още по-бързо излезнал !!!!
          ДА НО ВЪПРЕКИ ВСИЧКО Е ИНКАСИРАЛ ЗАГУБА /макар и минимална /
          тя обаче трудно се преглъща !
          На това ,аз му казвам отворени позиции :
          т.е. влезнал ,излезнал с загуба ,но след това пазарът се срутил и в един момент играча не може да изчисли % на спестените пари !!
          всичко това ,обаче има измерение ,когато ИГРАЧА ,затвори позицията , т.е.
          КУПИ НАНОВО АКЦИИ !!!
          та затова нашият приятел говори така ./ аз също/ икономиката и пазара в случая също ! нещо против ???

ще кажат цървулите : що трябва да влизаш и после бързо да излизаш и после да чакаш минимални нива ??????

Отговарям на теб wannarock : ние сме играчи стремейки се да хванем падащи ножове !!!

А нима това не е твой термин ???

А нима вече си се отказал от това твое кредо ?? Жалко ,ако е така !! Все си мисля ,че си един от умните играчи / и във форекса /
          както и да е : написах това заради теб ! успех !!!!"

п.п. може да съм отговорил вместо Forex Master ,но това ,не означава ,че съм прав ! Всъшност ,кой е Forex Master ????

Явно не е ФАКТС !
          Явно , е обаче и ,че е умник !
          Явно е и това ,че неговите прогнози МЕТОДИЧНО ,се спазват във времето !

П.П. според мен има два варианта за взаимноотношения с Forex Master :

- незабавно канонизиране / споко за отделни прогнози ,той го заслужава !/

-незабавно приканване да се идентифицира ,като ФОРУМЕЦ !
          т.е. макар и в малък времеви хоризонт , достойният и умен ИГРАЧ , би трябвало да има смелост да заяви :
          АЗ СЪМ ТАКЪВ !!!!!!

Иначе цялата харизматичност на добър ИГРАЧ ,ще се размие в твърденията :
          - ТОЯ ПРОСТО СЕ ЗАЯЖДА !
          -тоя ,просто е : ОБИКНОВЕН ДРАСКАЧ !

П.П.Съмнявам се приятелю ,че би допуснал такива мисли за теб !
          ,но кой знае ,топката е в твоето поле !

п.п.Да не се чете от ЛУЗЪРИ !

Коментар

• Въх въх ...що не им каза че си онзи каун от форума ...дето го търсят ....веднага щяха да ти постелят червеният килим към фиша с глобата за разпространяване на неверна информация ! Аз лично ако бяха на двамата мажоритари на една банка за която пишеше глупости щях да знам как да постъпя с тебе и с бетона марка 500 дето ще го докара бетоновоза специално за тебе

Първоначално изпратено от Петър Караивaнoв
            Първоначално изпратено от COBOSCHETO
            Ти пък да имаш късмета да минеш ..още на входа ще ти окачат накитниците ..и докато те водят до патрулката ....ще се лее кръв от задника ти ...
            Днес минах.....просто не ме пуснаха да се кача,но пък това им негостоприемство ще им излезе през носа ... ;-)

Коментар

• Добитъкът пишещ на олигофреница да бъде така добър и да се научи на четмо и писмо.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO
                Ти пък да имаш късмета да минеш ..още на входа ще ти окачат накитниците ..и докато те водят до патрулката ....ще се лее кръв от задника ти ...
                Днес минах.....просто не ме пуснаха да се кача,но пък това им негостоприемство ще им излезе през носа ... ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
                  Първоначално изпратено от gbti
                  Първоначално изпратено от satata
                  Добри новини, конкуренцията започва съкръщения, значи ще има повече работа за нас:
                  http://news.ibox.bg/news/id_1771428936
                  В Акумулаторния завод в Пазарджик съкращават работници
                  29 работници са съкратени от Акумулаторния завод в Пазарджик в резултат от икономическата криза.
                  Това съобщи председателят на Регионалния съвет на КНСБ Николай Недев, цитиран от Радио Пловдив.
                  Без работа ще останат още около 30 работници, които са в пенсионна възраст или работят на срочни трудови договори.
                  Според ръководството на Акумулаторния завод, вероятно ще се наложи още една такава непопулярна стъпка и през месец март.
                  В региона затруднения имат и предприятията, които добиват и обработват цветни метали, заради спада в цените им на международните пазари.
                  В "Асарел-Медет" - Панагюрище също изпитват неблагоприятните последици от икономическата криза, но е постигнато споразумение да се използват гъвкави механизми за регулиране на броя на работниците, за да се избегнат масови съкращения.
                  Кое му е доброто?
                  За мен това си е липса на пазар за продукцията, а това за месец март премахва и най-малката надежда за бързо възстановяване. Абе мислете малко преди да коментирате.
                  Moje i v Monbat da ima namaliavane na broia rabotnici prez 2009 shtom konkurenciata go pravi. Neka izchakame 1 Dec i vidim novite prognozi.
                  Otkyde dojde nezdrawata euforiq po tozi akumulatoren biznes - ne znam :lol:

Ama, towa sega sa mnogo grozni danni i o4ewidno wse po mra4no 6te stawa za tozi biznes

Коментар

• Първоначално изпратено от gbti
                    Първоначално изпратено от satata
                    Добри новини, конкуренцията започва съкръщения, значи ще има повече работа за нас:
                    29 работници са съкратени от Акумулаторния завод в Пазарджик в резултат от икономическата криза.
                    Това съобщи председателят на Регионалния съвет на КНСБ Николай Недев, цитиран от Радио Пловдив.
                    Без работа ще останат още около 30 работници, които са в пенсионна възраст или работят на срочни трудови договори.
                    Според ръководството на Акумулаторния завод, вероятно ще се наложи още една такава непопулярна стъпка и през месец март.
                    В региона затруднения имат и предприятията, които добиват и обработват цветни метали, заради спада в цените им на международните пазари.
                    В "Асарел-Медет" - Панагюрище също изпитват неблагоприятните последици от икономическата криза, но е постигнато споразумение да се използват гъвкави механизми за регулиране на броя на работниците, за да се избегнат масови съкращения.
                    Кое му е доброто?
                    За мен това си е липса на пазар за продукцията, а това за месец март премахва и най-малката надежда за бързо възстановяване. Абе мислете малко преди да коментирате.
                    Moje i v Monbat da ima namaliavane na broia rabotnici prez 2009 shtom konkurenciata go pravi. Neka izchakame 1 Dec i vidim novite prognozi.

Коментар

• Първоначално изпратено от satata
                      Кое му е доброто?

Коментар

• Добри новини, конкуренцията започва съкръщения, значи ще има повече работа за нас:

Коментар

• Ти пък да имаш късмета да минеш ..още на входа ще ти окачат накитниците ..и докато те водят до патрулката ....ще се лее кръв от задника ти ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                            Първоначално изпратено от Батя
                            Колко злоба и завист има в тази тема, троловете са задушили всякакъв градивен диалог, по-добре човек въобще да не поглежда тук!
                            +1

Където мине Караиванов, става така ...
                            :-) аз още не съм минал през БФБ , а представяш ли си къде ще се сринат индексите ако мина ?! ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                              Колко злоба и завист има в тази тема, троловете са задушили всякакъв градивен диалог, по-добре човек въобще да не поглежда тук!
                              +1

Където мине Караиванов, става така ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold
                                Скодоумний Караиванов, затвори си устата да не мирише на лайна!!!
                                +++1111

Коментар

Working...
                                X