IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега разбрах от къде идва разминаването. В Х3 има публикувани два пъти отчети на София Комерс. Първите са от 12:05 и според мен са грешни (поне екселските форми). В 14:08 отчетите са публикувани отново и мисля че там вече всичко е наред.

Коментар

• Това, което аз виждам в отчета, е увеличение от 1001 хил. лв до 1289 хил. лв, т.е 30%.

Коментар

• Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнение
        Къде го видя това увеличение с 2.4 пъти?
        Печалбата на София Комерс Заложни къщи за полугодието спада с 19% до 1,1 млн. лв.

Коментар

• Къде го видя това увеличение с 2.4 пъти?

Коментар

• Спад на печалбата заради увеличение на разходите за възнаграждения с 2,4 пъти.

Коментар

• Има веч и при нас сухичко.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• А де мойто схичко, ве-е-е-е... или като за приятели - на 20-ий другият месец?

Коментар

• Супер, още малко кешец
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Даа, дивидента дойде. Тъкмо навреме

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                      Много и вярваш на И... май!?!? И аз имам !
                      Ного ясно, че и вярвам.

Разбира се, може да е сбръкала без да ще.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Хъх - вие - сигурни?

На мен И. ми рече - 20-ий август...
                        Много и вярваш на И... май!?!? И аз имам !

Коментар

• Хъх - вие - сигурни?

На мен И. ми рече - 20-ий август...

Коментар

• Първоначално изпратено от karadjata Разгледай мнение
                            аз лично съм на бенч марк абонат и днес получих имейл че дивидента е преведен и може би утре ще го видя в сметката си
                            Да и аз погледнах и имам съобщение (също съм при тях) ... Значи утре би трябвало вече да са по сметка
                            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• аз лично съм на бенч марк абонат и днес получих имейл че дивидента е преведен и може би утре ще го видя в сметката си

Коментар

• Първоначално изпратено от ttodorov75 Разгледай мнение
                                И тук вече имаме дивидент по сметките....
                                При кой посредник си, че вече ти снесоха дивидента... ?
                                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X