IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Че кой си ти да пледираш, вече си на работа! Гледай там да не я вапцаш, другото е работа на други хора. Сякаш Ершов чист като сълза, че си тръгнал да му адвокатстваш, че защо беше съден тоя какаванин, според теб, мигар му е чиста работата ли !?? Кротни се ! Даже и Батята тоя път съм длъжно да кажа, че заслужава поздравления
    Дали съм на работа или не съм ,теб не те засяга .....грам..
    А винаги съм бил фен на Събев..
    така ,че гледай си твойта работа... каквато и да е и не гледай в паничката на другите...
    поне от елементарно възпитание...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Не си разбрала имам 3 К на 2 лв и 3 К над 3,8.. лв..
      Пледирам за отмяна на сделките на 2 лв... по закон..
      Така че чети.... внимателно...
      И какъв точно ти е келепира да се отменят точно сделките на 2 лв.Хипотетично,ако ги отменят,но търговията остане на нива около 2-та лева ,ти ще касираш една добра загуба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Искането е за блокиране на ония 52 млн., минали на аукциона, предния мисля не ги засяга от 5 до 3.
        Относно връщане на сделки ако е възможно това представям си най-груб вариант - продаваш Хим на 1.43 примерно, купуваш Пет на 2 лв., после го продаваш на 2.4, купуваш си пак Хим на 1.5 примерно. Кой покрива разликата на Хима примерно, кой покрива евентуални подобни сделки на купувача от теб на 2.4. Въобще една такава поредица от сделки, че свят май ще се извие докато оправят всичко в изначалното състояние.
        Защо да се блокира цялата емисия - има спор за 52 млн., защо всички тогава?
        Всичко в сферата на догадките и без никакви препоръки!
        Целта на монти съвпада в случая с тая на Ершов към момента - да се протакат сделките, а през това време да се сипят нови документални филми
        Както казваше Пепи - "нема пет - шест"!! Сделките са факт, който не му отърва - да се оправя ! Закона, закона...къде е блял съда когато Ершов е правил чудесата !! Сега да си му бере кахъра
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Преди години при подобни спорове бяха блокирали емисията на Арома, така че чакаме... !!

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
            Добре де може ли само твоите да отменят - нашите да си останат.
            Ако толкова иска - Нека му ги отменят. По взаимно споразумение. Да пуска едно съгласие до старозагорския...
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Аз дори се учудвам че ПХ са чакали до 4-ти да пуснат жалбата

Коментар

Оставам с чувството, че Монти е купувал над 3 кинта и май иска да му отменят сделката !? Имаше един лаф: "Концерт по желание"
                Искането е за блокиране на ония 52 млн., минали на аукциона, предния мисля не ги засяга от 5 до 3.
                Относно връщане на сделки ако е възможно това представям си най-груб вариант - продаваш Хим на 1.43 примерно, купуваш Пет на 2 лв., после го продаваш на 2.4, купуваш си пак Хим на 1.5 примерно. Кой покрива разликата на Хима примерно, кой покрива евентуални подобни сделки на купувача от теб на 2.4. Въобще една такава поредица от сделки, че свят май ще се извие докато оправят всичко в изначалното състояние.

Коментар

Добре де може ли само твоите да отменят - нашите да си останат.

Коментар

Че кой си ти да пледираш, вече си на работа! Гледай там да не я вапцаш, другото е работа на други хора. Сякаш Ершов чист като сълза, че си тръгнал да му адвокатстваш, че защо беше съден тоя какаванин, според теб, мигар му е чиста работата ли !?? Кротни се ! Даже и Батята тоя път съм длъжно да кажа, че заслужава поздравления
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

Оставам с чувството, че Монти е купувал над 3 кинта и май иска да му отменят сделката !? Имаше един лаф: "Концерт по желание"

Коментар

• Р

Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                        Да видим днес дали ще има търговия Успех!
                        Казусът ще е интересен. Например, аз купих на цена 2,20 след аукциона от клиент на Карол, на какво основание ще ми отменят сделката? Защото ми е продал,акции, които не е трябвало да купи? А ако същият клиент е имал акции купени от 6 лева примерно,които не са били блокирани,може ли да се окаже,че е кеширал 66% загуба?

Лично мое мнение е, че трябва да се спре търговията до изясняване на ситуацията. Защото да не се окаже,че си мислиш, че имаш средна цена 2,4 и решиш да продадеш на 2,5 лева примерно и ....... кешираш загуба

Не е препоръка за покупко - продажби
                        lipsata

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                          Погледите на инвеститорите на БФБ преди два дена бяха насочени към позицията на Петрол АД.

Цената на дружеството падаше стремително през целия ден, като в късния следобед един от собствениците на компанията Митко Събев продаде своя пакет от 51.5 млн. акции на мажоритарния собственик Кирсан Илюмжинов при цена от 2 лева за една акция.

Последва засилена търговия до края на сесията, при което цената на компанията завърши на ниво от 2.30 лева, с което формира спад от 56% за деня.

МОНТИ НЕ СЕ ИНАТИ - НЯМА КАК ДА СЕ ВЪРНАТ ЗАКУПЕНИТЕ АКЦИИ
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Да видим днес дали ще има търговия Успех!

Коментар

• Погледите на инвеститорите на БФБ преди два дена бяха насочени към позицията на Петрол АД.

Цената на дружеството падаше стремително през целия ден, като в късния следобед един от собствениците на компанията Митко Събев продаде своя пакет от 51.5 млн. акции на мажоритарния собственик Кирсан Илюмжинов при цена от 2 лева за една акция.

Последва засилена търговия до края на сесията, при което цената на компанията завърши на ниво от 2.30 лева, с което формира спад от 56% за деня.

МОНТИ НЕ СЕ ИНАТИ - НЯМА КАК ДА СЕ ВЪРНАТ ЗАКУПЕНИТЕ АКЦИИ

Коментар

• Първоначално изпратено от smarti Разгледай мнение
                                сега ми се изяснява - защо голямата сделка мина на акцион и там публиката отнесе над 300 х акции?
                                можеха с още един два малки акциона да свалят цената до 2 лв и да мине безпроблемно сделката - щяха да загубят най-много 10-20 х акции за това
                                може би целта е била да се включи публиката, да има след това много сделки - втори, трети добросъвестни купувачи и да е невъзможно да се отмени нищо
                                Да, така е
                                Става много по-чисто с аукцион.
                                Ако търсят сметка на ЧСИ защо ги е продал толкова ниско, винаги може да се оправдае, че е имало търг. Всеки който е желаел е можел да даде с 1 ст. отгоре и да ги купи.. Чисто като сълза...

Коментар

Working...
                                X