IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pumpkin Разгледай мнение
    По тази причина споменах клонирането До колкото знам сделки през ЧСИ, както и такива през регулирания пазар са неотменяеми...
    Мила родна картинка
    Те и да не са - я ми кажи сделки преди половин и кусур година, нови собственици, ресурс, абстрахираме се от случая.
    Ей го - Каолин нали го продадоха. Днес ако някой има да взима пари от стария дял - я го запорирайте, че преди са имали да взимат. Е нали си взел в крайна сметка пари за тия акции - от ЧСИ 104 млн. ли бяха, при Нафтекс още 130 -235 млн. следва да са им постъпили по сметките и тия сега ще запорирали дружества...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      ... една госпожа в Стара Загора решава, че сделки, следствие на принудително изпълнение през ЧСИ и минали на борса, както и такива само минали на борса, та тия сделки тя в общи линии казва: Абе вие добре сте си ги продали, ако ще и на 100 фирми и прехвърляния след вас, ама аз тука след Ченалова, ще измисля нещо още оригинално.
      Та после се чудим що сме на това дередже...
      Нямам никакви препоръки!
      По тази причина споменах клонирането До колкото знам сделки през ЧСИ, както и такива през регулирания пазар са неотменяеми...
      Мила родна картинка
      Единствената ми препоръка: Консумирайте алкохолни напитки в умерени количества

Коментар

Ченалова май се клонира
        Пълен цирк - Холда е заложил всички дялове на Ню Ко пред Булбанк за 8 757 000 лв., а вземането е за 1 360 000 евро. В началото на миналата година е запориран част от тоя капитал на стойност 6 609 015 лв. без лихвите от близо милион. Еранс и те със запор, но за 6 млн. евро и накрая какво се случва - Ню Ко кредитира Холдинга с над 19 млн. лв. Това по данни от време оно, но предполагам към момента не са по-различни. Та за тия няма и 20 млн. лв., съответсващи на няма и 7 % от капитала, на няма и половината от най-дребния едър тук - една госпожа в Стара Загора решава, че сделки, следствие на принудително изпълнение през ЧСИ и минали на борса, както и такива само минали на борса, та тия сделки тя в общи линии казва: Абе вие добре сте си ги продали, ако ще и на 100 фирми и прехвърляния след вас, ама аз тука след Ченалова, ще измисля нещо още оригинално.
        Та после се чудим що сме на това дередже...
        Нямам никакви препоръки!

Коментар

Това как точно се случва???

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=83...265OavT1988623
          Ченалова май се клонира

Коментар

• Това как точно се случва???

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=83...265OavT1988623

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              Тоз Лазов последно с Василев ли е или е свидетел на прокуратурата срещу него? Ако е с Василев, значи Ловеч си играе собствена игра срещу Василев. Много объркано стана.
              Именно това е въпроса.
              Ако е с Василев си го рекъл, но ако пък не е?
              А и не разбирам на какво отгоре, освен... гледам че е в Афлик. Те са собственици на част от Алфа Кепитъл, които останаха с 28 %. Може и затова да ги е нямало в статията именно Алфа. Това води и до известни изводи в тоя случай. Но пък от друга страна Татарски сам си излиза. Абе мъгли големи все тука, не му върви и това си е. Не може ли да има един ясен собственик, цената да пори небето, а и без собственици и т.н. да кара поне по теорията на проф. Каро.
              Нямам препоръки!

Коментар

Ето едно и за ВИП.
                При Карне е объркана фирмата, вероятно и датата на дело на Лазов, при ВИП само датата.

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=Qd...BZ9JcGC1988370
                Ако Мустака и Ганчев са в комбина все още защо техни дружества ще си правят сечено през съда и ще блокират промени

Всъщност сега като се разрових този Лазов е минал към "тъмната страна". Много подло, но май всеки гледа да си спаси кожата
                Last edited by Garcilаso; 18.07.2014, 16:16.

Коментар

Ето едно и за ВИП.
                  При Карне е объркана фирмата, вероятно и датата на дело на Лазов, при ВИП само датата.

Тоз Лазов последно с Василев ли е или е свидетел на прокуратурата срещу него? Ако е с Василев, значи Ловеч си играе собствена игра срещу Василев. Много объркано стана.

Коментар

Обаче, има един момент, който ме грезе - тези акции са купени със заеми.
                    Много Akции на БФБ са купени с какви ли не средства и начини, пазари си връи, ako това те гризе ...
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Ето едно и за ВИП.

Коментар

Карне-М - там какво се случва? Гледам някакво решение на съда се джурка. Тея май имаха къде 60мил кредити

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=8Z...neNgFEx1988358

Някой да познае кой е зад Интер Финанс Инвест?

Коментар

• Бях останал с впечатление, че и Карне-то имат, но явно съм в грешка...
                          Тея кредити рано или късно ще трябва да се връщат

Коментар

Вероятно сляга доверени хора. Дали със знанието на мустака... кой знае?!?
                            Обаче, има един момент, който ме грезе - тези акции са купени със заеми. Според таблицата от темата за банката, Корект имат към 50 мил. кредити...

Карне-М - там какво се случва? Гледам някакво решение на съда се джурка. Тея май имаха къде 60мил кредити
                            Ако Корект е с 50 млн. s 18 %, с колко е Алфа с техните 28 %?
                            Какво те гризе за акциите и какво има покрай Карне-М, те гледах доста са чистили вестници в началото на годината към Маркета.
                            polax - към такава се придържам и аз, неслучайно вкарах примера с Татарски, но в спора е и истината. Повече гледни точки ни трябват.
                            Нямам препоръки!

Коментар

• Вероятно сляга доверени хора. Дали със знанието на мустака... кой знае?!?
                              Обаче, има един момент, който ме грезе - тези акции са купени със заеми. Според таблицата от темата за банката, Корект имат към 50 мил. кредити...

Коментар

• А хипотезата, че Василев - Ганчев играят заедно за да спасят част от империята, ако нещата съвсем се прецакат с банката?

Коментар

Working...
                                X