IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• сега ми се изяснява - защо голямата сделка мина на акцион и там публиката отнесе над 300 х акции?
    можеха с още един два малки акциона да свалят цената до 2 лв и да мине безпроблемно сделката - щяха да загубят най-много 10-20 х акции за това
    може би целта е била да се включи публиката, да има след това много сделки - втори, трети добросъвестни купувачи и да е невъзможно да се отмени нищо

Коментар

• Така е ...
      Шест страници се изписа и не се разбра ,че сме правова държава и търговските спорове се решават от СЪДА а не от адвокатЕ , журналЕ и брокерЕ ...

който се мисли ,че е над съда и правосъдието.... пие бира и прави престъпления...

Бъдещето ще покаже.....
      Утре си купете от тези акции...на 2 лв..
      Не е препоръка....

Коментар

• Мдаа, макар и малко нескромно - Батя пак се оказа прав

равновесен, чудя ти се на акъла що се занимаваш да обясняваш 100 пъти едно и също нещо, на глави дето явно не искат да го проумеят!?
        Едно мачле отидох да изиграя с приятели и гледам сте изписали 6 страници, повече от половината на които все едни и същи неща се повтарят...
        Потвърждавам и за моите акции, сетълмента е приключил и вече са в реалното ми салдо. Само 3-те хил. които купих днес са във виртуално, т.е. с неприключил сетълмент.

Коментар

• Куражът беше.
          По-долу си признах, че аз лично не се престраших да купя.

Вътрешното ми чувство е, че утре по таз хартия търговия няма да има.
          Никакви препоръки, обаче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            И двете - крайния резултат трябва да е кеш.... лично аз няма да участвам.
            Аз за сега колко исках си взех, ще почакам да видя кой е купил пакета. Ако изглежда като замяна на дълг срещу собственост мисля че е добър сигнал.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Ти как го чувстваш
              И двете - крайния резултат трябва да е кеш.... лично аз няма да участвам.... за сега
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Е тогава - утрешния ден за продажба ли е орисан или за покупка
                Ти как го чувстваш

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                  Със сигурност имат мнение, но не смеят да го изразят, защото е вероятно да се наложи да го променят после.
                  Включително и противно на убеждения им.
                  Чака ги тежка нощ.
                  Много телефони ще звънят, офисите ще светят.
                  Накрая победителите ще кажат, че правдата е възтържествувала.

Струва ми се, че за откопчилите "дребни" количества, няма да има опасност.

Поздравявам в аванс колегите за куража!

Успех на всички.
                  Е тогава - утрешния ден за продажба ли е орисан или за покупка
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Малко е смущаващо ЦД да казва - чакайте до понеделник бюлетина.
                    Няма ли друг начин и метод и преди това да оповестят детайли, както и мнението им за определението?

Със сигурност имат мнение, но не смеят да го изразят, защото е вероятно да се наложи да го променят после.
                    Включително и противно на убеждения им.
                    Чака ги тежка нощ.
                    Много телефони ще звънят, офисите ще светят.
                    Накрая победителите ще кажат, че правдата е възтържествувала.

Струва ми се, че за откопчилите "дребни" количества, няма да има опасност.

Поздравявам в аванс колегите за куража!

Успех на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                      На излизане от Благоевград, посока Кулата, има бензиностанция, на която застроената площе огромна, то не са паркинги, алеи и т.н.
                      Пишеше "Лукойл" преди, вече пише Газпром (или каквото там), не вярвах, че ще дочакам някой да вземе нещо от тези, както не вярвам някой така силен да подготвил нещо за акционерите на БФБ, ако не е нещо дълго и средно

Не предлагам/препоръчвам нищо

Коментар

• "Боже, дай ми сили да понеса това, което не мога да променя;

Дай ми решителност да променя това, което мога да променя;

Дай ми мъдрост да различа това, което мога да променя,

от това, което не мога да променя."
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Е вече писах ,че приемам оферти за управителния съвет... може и за една бензиностанцийка в к. Константин и Елена ...до пощата...
                          На излизане от Благоевград, посока Кулата, има бензиностанция, на която застроената площе огромна, то не са паркинги, алеи и т.н.
                          Пишеше "Лукойл" преди, вече пише Газпром (или каквото там), не вярвах, че ще дочакам някой да вземе нещо от тези, както не вярвам някой така силен да подготвил нещо за акционерите на БФБ, ако не е нещо дълго и средно

Не предлагам/препоръчвам нищо
                          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Нямам идея, сделката приключи нормално - днес.
                            Идват ми на сметката между 16-17 ..ч.
                            Искал съм преводи по рано и ми казват след 15 часа...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Преди мечето да се включи с въпроса - сетълмента кога точно го приключват, имат срок Т+2, но не и фиксиран час мисля, т.е. може предполагам и в Т+1 да финализират срещата.
                              Догадки просто.
                              Нямам идея, сделката приключи нормално - днес.

Коментар

Работата на депозитара е една - да срешне парите на купувачите с акциите на продавачите.

В момента в който сетълмента е приключил и работата на депозитара по тази сделка е приключила.

Преди мечето да се включи с въпроса - сетълмента кога точно го приключват, имат срок Т+2, но не и фиксиран час мисля, т.е. може предполагам и в Т+1 да финализират срещата.
                                Догадки просто.

Коментар

Working...
                                X