If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това ясно, въпроса е че колкото и да е тегав казуса защо ЦД ще чака чак до понеделник и няма ли друг вариант да известят какво се е случило и какво смятат да правят. Онаклиев в общи линии е напипал нещата за столовете още с прехвърлянето.
Работата на депозитара е една - да срешне парите на купувачите с акциите на продавачите.
В момента в който сетълмента е приключил и работата на депозитара по тази сделка е приключила.
В бюлетина ще стане ясно кой е продал и кой е купил. Сетълмента на сделките не се определя в бюлетина.
Това ясно, въпроса е че колкото и да е тегав казуса защо ЦД ще чака чак до понеделник и няма ли друг вариант да известят какво се е случило и какво смятат да правят. Онаклиев в общи линии е напипал нещата за столовете още с прехвърлянето.
Съда е органа ,който определя собственика и кой има право да продава собственост .. ..
Виж ,че не е взел дефиницията за неотмененост а се спира на точката за Т+ 2...днес е втория ден... така че....
Като купувач на акции ,не съм съгласен/ но си получавам стотинките до шушка/ ,но ако съм прецакан като продавач / нищо не получавам /са си прави...виж от тази страна..
Изобщо не е съда. Законът го определя. Съдът може да се произнася по закона, но не може да променя закона.
не е трябвало да могат да бъдат продадени. Щом са ги продали, значи който там е искал да не се продават не си е изпекъл работата.
Съда е органа ,който определя собственика и кой има право да продава собственост .. ..
Виж ,че не е взел дефиницията за неотмененост а се спира на точката за Т+ 2...днес е втория ден... така че....
Като купувач на акции ,не съм съгласен/ но си получавам стотинките до шушка/ ,но ако съм прецакан като продавач / нищо не получавам /са си прави...виж от тази страна..
Странното е, че и при мен се получи така.
Били са минали, питам все пак нали е Т+2, но казват - файла от ЦД дошъл, всичко е ОК.
По-долу спомена някой и час на идване на "файла", но в регистъра не е видно кога е качено определението.
Все пак Т+2 е срока, т.е. в 10 ч., както и в 15 ч. все е Т+2.
Не е лошо ако има по запознати да споделят.
Малко е смущаващо ЦД да казва - чакайте до понеделник бюлетина.
Няма ли друг начин и метод и преди това да оповестят детайли, както и мнението им за определението?
Размисли само, без препоръки!
В бюлетина ще стане ясно кой е продал и кой е купил. Сетълмента на сделките не се определя в бюлетина.
Сделките минаха. Поне моя посредник ми каза че сетълмента на сделката ми е минал.
Странното е, че и при мен се получи така.
Били са минали, питам все пак нали е Т+2, в платформата ги гледам още са в сетълмент, но казват - файла от ЦД дошъл, всичко е ОК.
По-долу спомена някой и час на идване на "файла", но в регистъра не е видно кога е качено определението.
Все пак Т+2 е срока, т.е. в 10 ч., както и в 15 ч. все е Т+2.
Не е лошо ако има по запознати да споделят.
Малко е смущаващо ЦД да казва - чакайте до понеделник бюлетина.
Няма ли друг начин и метод и преди това да оповестят детайли, както и мнението им за определението?
Размисли само, без препоръки!
Коментар