IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Какво значи не знаеше. ИПто знае точно това което трябва - минала ли е сделката или не. Щом е минала значи акциите са си твои и нищо друго не би трябвало да те интересува.
    Ами няма никакво решение...
    Утре ще ми ги вземе от подсметката ако им наредят..... това значи...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Пак ли почваш да ни обработваш ..черното е бяло и обратното..
      Аз също имам 4,5 К който минаха днес... но ИП не знаеше нищо...
      3 К на 2 и 1, 5 на средна около 3,7...
      Как виждаш нещата ..
      БФБ отказва да избълни решение на съда..
      Откраднаха акциите на Ершов...
      . с помоща на ЦД и БФБ...
      Какво значи не знаеше. ИПто знае точно това което трябва - минала ли е сделката или не. Щом е минала значи акциите са си твои и нищо друго не би трябвало да те интересува.

Коментар

• Сега се надявам от тук нататък тази компания най-после да заработи нормално, да почне да прави печалба и аз да печеля от акциите си

Коментар

Сделките минаха. Поне моя посредник ми каза че сетълмента на сделката ми е минал.

От тук нататък по закон тази сделка е неотменима. Съдът може да си приказва каквото си иска, но има закон и този закон важи и за него. А според този закон това решение на съда е меко казано невъзможно за изпълнение.
          Пак ли почваш да ни обработваш ..черното е бяло и обратното..
          Аз също имам 4,5 К който минаха днес... но ИП не знаеше нищо...
          3 К на 2 и 1, 5 на средна около 3,7...
          Как виждаш нещата .. в медиите ..
          БФБ отказва да избълни решение на съда..
          Откраднаха акциите на Ершов...
          с помоща на ЦД и БФБ... въпреки решението на съда..

Коментар

И кой е този който няма да изпълни решение на съда....
            В момента чакат да не се отмени по някакъв начин...
            Сделките минаха. Поне моя посредник ми каза че сетълмента на сделката ми е минал.

От тук нататък по закон тази сделка е неотменима. Съдът може да си приказва каквото си иска, но има закон и този закон важи и за него. А според този закон това решение на съда е меко казано невъзможно за изпълнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
              В определението съда е сметнал, че "Сделка извършена на БФБ може да бъде оспорвана, съгласно действащата нормативна уредба по отношение на предлагането на ценни книжа в тридневен срок от обявяването й на БФБ, /в случая, считано от 02.12.2013 г./ и преди вписването й в "Централен депозитар" АД".
              Като цяло ще е добре догадките да ги оставим, но ми е интересно, че има възможност за обжалване, по-скоро кой ще обжалва ако има такъв.
              Предполагам залягат на фактора сетълмент Т+ 2...
              Днес е втория ден....

Коментар

А съдът просто е взел поредното некомпетентно мнение, което няма как да бъде изпълнено.
                В определението съда е сметнал, че "Сделка извършена на БФБ може да бъде оспорвана, съгласно действащата нормативна уредба по отношение на предлагането на ценни книжа в тридневен срок от обявяването й на БФБ, /в случая, считано от 02.12.2013 г./ и преди вписването й в "Централен депозитар" АД".
                Като цяло ще е добре догадките да ги оставим, но ми е интересно, че има възможност за обжалване, по-скоро кой ще обжалва ако има такъв.

Коментар

А съдът просто е взел поредното некомпетентно мнение, което няма как да бъде изпълнено.
                  И кой е този който няма да изпълни решение на съда....
                  В момента чакат да не се отмени по някакъв начин...

Коментар

• А съдът просто е взел поредното некомпетентно мнение, което няма как да бъде изпълнено.

Коментар

Изказах мнение ,за спиране от три дни ,докато се разбере кое, как е ..
                      Утре на борсата ще е мъгла ...
                      Не виждам ,този който купува ,какво купува , блокирани акции или различни от пакета..
                      Вече няма блокирани акции. Всичко се търгува

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Защо, СтОС иска само за спорните 51 млн.
                        Изказах мнение ,за спиране от три дни ,докато се разбере кое, как е ..
                        Утре на борсата ще е мъгла ...
                        Не виждам ,този който купува ,какво купува , блокирани акции или различни от пакета..

Коментар

Ако има нормални там в БФБ.... утре в 10 трябва да блокират всички акции....на Петрол АД..
                          Докато решат какво да правят..

Защо, СтОС иска само за спорните 51 млн.

Коментар

• Чудя се защо не е прецизирана бройката за пакета в определението, а пък крайната за деня е точна. Както и не разбирам Ершов или съда определя "Преди сделката от 16.18 ч. има няколко сделки с малки пакети за сваляне на цената от началната предлагана цена от около 5.15 лева до цена от 2.00 лева..." Тия няколко пакета бяха 100 к на около 4.8, и още 70-80 хил. до 3 лв. За дружество с ликвидност за годината, предшестваща прехвърлянето:
                            Общо сделки 996. Общо изтъргувани акции 340 018, на средна цена 5.419. Обща сума на сключените сделки 1 842 675.00.
                            незнам как ще го кажеш малки пакети, дори и да махнеш двете кифтета по 50 к на около 4.8, пак си бяха 70-80 хил. другите. Квото можахме направихме.
                            Препоръки няма!

Коментар

Ако има нормални там в БФБ.... утре в 10 трябва да блокират всички акции....на Петрол АД..
                              Не е добра идея, те могат да се съдят доста време, това ще наруши правата на дребните акционери, които няма да могат да търгуват акциите си..

Коментар

Ако има нормалин там в БФБ.... утре в 10 трябва да блокират всицки акции....на Петрол АД..
                                Аз юрист не съм, еле търговски, ти ме съмнява.
                                Докато не излезе ново инфо, връз което да гадаем май няма файда повече да се упражняваме по темата.

Коментар

Working...
                                X