IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес се оформя бой за акции тук. Едва успях да измъкна още 2Т на 2,40-2,43
    Голямо цакане на бида

А брокера ми потвърди - шанс за разваляне на сделката на 2 лв. - нулев
    Сетълмента е приключен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      69, ако ги отменят моментално 370-380 хил. отиват в забвение до ново решение.
      176 хил. мисля бяха от 5 до 3, от тях 100 хил. на 2 по 50 к около 4.8.
      И кво остана ако има рали - има няма 76 хил. изсипани в дребни и колко още да са в дребни отпреди това? А сега го умножи по цена различна от 2 лв., еми пари за семки са си откъдето и да го погледнеш.
      Някакви си мои сметки са това, много вероятно да са криви, не препоръчвам никой да ги следва!
      Ако ги отменят всички сделки и покупките и продажбите ще стане наистина голям цирк!

Коментар

• Търговията си върви. Монти трябва да е спокоен вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Е сега ти пожелавам приятен ден и престани да ми досаждаш ..
          Целия форум иска да ти пожелае приятен ден (и ти го пожелава още от снощи) но ти продължаваш да ни досаждаш!!! ))
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            Предполагам, че на втори не им е останало време, та от 3 до 4 са решили у СтОС.
            В допълнение на долуописаната каша да добавя и момента с личното съгласие на новия собственик за разтурянето на сделката. Като цяло е хубаво да си искаме да се блокират всички, само нашите да са на разположение, Нафтекса поне да не участват в ОСА, ако може и да ги обезсилят, та така да си имаме едни 2 % примерно ФФ и всички да искаме да ни ги купят на супернайсе евро, ама...закони, институции, то ако зависеше от нас...
            Гореописаното граничи с нАучна фантастика и не го мислете като реален вариант!
            Не е препоръка!
            Интересното е, че само Ершов се пъне, но нали беше продал на Шахматиста. А Кирсан мълчи. Защо?

Коментар

защо!
              Някой купил на 6 ще продава на 2 ...
              Така ли мислиш при блокирани от 98% от акциите...
              А,нима не се е случвало такова нещо на БФБ-то,някой да купи,примерно на 10 и да се наложи да продаде на 1,че и на под 1....Поразгледай се последните 4 години и ще видиш десетки примери....Но аз съм убеден ,че ти знаеш много добре за подобни случаи,както и почти всеки от нас,разбира се...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto
                И слава богу, че не ме засяга, защото ако очаквах от теб да си я вършиш работата .... щях да осъмна
                Винаги си бил първичен спекулант. От фен на Събев, за 2 лв ще се смениш на Ершов. Дори и батята е по-рафиниран
                Добре, че работата ми няма нищо общо с твоята... а паницата да не говорим, че иначе още повече щеше да съскаш
                Е сега ти пожелавам приятен ден и престани да ми досаждаш ..

Коментар

Стига си правила шоу...
                  Преди твърдещше едно ,сега противоположното...
                  бъди постоянна в простотиите ...
                  по-постоянно от мен в простотиите няма
                  Не е препоръка... !!!

Коментар

В момента търговията не е блокирана и ще гледаме мача... ...
                    добро утро свят. !
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                      И какъв точно ти е келепира да се отменят точно сделките на 2 лв.Хипотетично,ако ги отменят,но търговията остане на нива около 2-та лева ,ти ще касираш една добра загуба.
                      69, ако ги отменят моментално 370-380 хил. отиват в забвение до ново решение.
                      176 хил. мисля бяха от 5 до 3, от тях 100 хил. на 2 по 50 к около 4.8.
                      И кво остана ако има рали - има няма 76 хил. изсипани в дребни и колко още да са в дребни отпреди това? А сега го умножи по цена различна от 2 лв., еми пари за семки са си откъдето и да го погледнеш.
                      Някакви си мои сметки са това, много вероятно да са криви, не препоръчвам никой да ги следва!

Коментар

• В момента търговията не е блокирана и ще гледаме мача... ...

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Ами как какъв му е ! Такъв му е келепира, че като няма купили на 2 лв, няма и кой да продава под 3 лв. А както знаем, Монти се е налупал с хартии на 3 ... и нещо
                          От 9 кладенци води извади, спука ни тъпанчетата тука във форума...
                          Стига си правила шоу...
                          Преди твърдещше едно ,сега противоположното...
                          бъди постоянна в простотиите ...

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                            Аз дори се учудвам че ПХ са чакали до 4-ти да пуснат жалбата
                            Предполагам, че на втори не им е останало време, та от 3 до 4 са решили у СтОС.
                            В допълнение на долуописаната каша да добавя и момента с личното съгласие на новия собственик за разтурянето на сделката. Като цяло е хубаво да си искаме да се блокират всички, само нашите да са на разположение, Нафтекса поне да не участват в ОСА, ако може и да ги обезсилят, та така да си имаме едни 2 % примерно ФФ и всички да искаме да ни ги купят на супернайсе евро, ама...закони, институции, то ако зависеше от нас...
                            Гореописаното граничи с нАучна фантастика и не го мислете като реален вариант!
                            Не е препоръка!

Коментар

И какъв точно ти е келепира да се отменят точно сделките на 2 лв.Хипотетично,ако ги отменят,но търговията остане на нива около 2-та лева ,ти ще касираш една добра загуба.
                              Ами как какъв му е ! Такъв му е келепира, че като няма купили на 2 лв, няма и кой да продава под 3 лв. А както знаем, Монти се е налупал с хартии на 3 ... и нещо
                              От 9 кладенци води извади, спука ни тъпанчетата тука във форума...
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

защо!
                                Някой купил на 6 ще продава на 2 ...
                                Така ли мислиш при блокирани от 98% от акциите...

Коментар

Working...
                                X