IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
    От електронния регистър на КФН - уведомленията по чл. 16 от ЗПЗФИ, става ясно че Нафтекс е купувача (или един от купувачите - не съм гледал подробно сделките) при последното покачване над 6 лв. Можете да видите и кой е бил Дядо Коледа предишните години.
    Еее, браво Пончо. Съвсем бях изключил че това може да се провери там. Много полезно инфо.

Ето заради такива постове и форумци си заслужава човек упорито да рови из 90% плява в тоя форум!

Коментар

• Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнение
      При Н.И. обезпеченията не са като на БФБ.Там всеки да продава квото и кого иска след вписването...
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
        Е, банките нямаха ли обезпечение?
        Разбира се.
        http://www.capital.bg/biznes/kompani..._koivzepetrol/

Коментар

Никога не е добре апетитните активи да са извън публичното, па макар да са собственост на дъщерното му. Историята помни много случаи на сделки от "палави" дъщери, които са в ущърб на акционерите в публичното.

Не е препоръка! Имам, да ме питаш защо са ми.
          Е, банките нямаха ли обезпечение?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            Нещо слабичко ми струва представянето на адвоката на Петрол АД. И какво е това становище на КПМГ?

Коментар

Това добре ли е за акционерите на Петрол АД?
              Никога не е добре апетитните активи да са извън публичното, па макар да са собственост на дъщерното му. Историята помни много случаи на сделки от "палави" дъщери, които са в ущърб на акционерите в публичното.

Не е препоръка! Имам, да ме питаш защо са ми.
              Last edited by scandy; 06.12.2013, 17:18.

Коментар

• http://www.sac.government.bg/court22...80%D0%BE%D0%BB

Коментар

Мисля, че атрактивните бензиностанции се държат от Елит Петрол, които са собственост 99.99 на Петрол АД
                  Това добре ли е за акционерите на Петрол АД?

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                    Aз знам един дето купи мнооого от ОЦК и то след продажбата на активите и той се оказа ... съдебен изпълнител. Интерес към компаниите има и, ако нещо зависи от нас , то това е цената, на която ще ги придобият. Някой ми разправяше за балъци, които на 50-60 лева купуваха много акции на БТХ... Балъци с много пари!
                    И, не, аз не вярвам в притчата, че в Петрол останали само бензиностанции на "неудобни" места. Неудобни на БФБ за маджо могат да са само акционерите, както сме виждали по други позиции, но този път билетите за цирка предлагам да не ги плащаме ние!

Не е препоръка! Имам.
                    Мисля, че атрактивните бензиностанции се държат от Елит Петрол, които са собственост 99.99 на Петрол АД

Коментар

Докато друг септември е купил малко над 90 хил. бр.
                      Aз знам един дето купи мнооого от ОЦК и то след продажбата на активите и той се оказа ... съдебен изпълнител. Интерес към компаниите има и, ако нещо зависи от нас , то това е цената, на която ще ги придобият. Някой ми разправяше за балъци, които на 50-60 лева купуваха много акции на БТХ... Балъци с много пари!
                      И, не, аз не вярвам в притчата, че в Петрол останали само бензиностанции на "неудобни" места. Неудобни на БФБ за маджо могат да са само акционерите, както сме виждали по други позиции, но този път билетите за цирка предлагам да не ги плащаме ние!

Не е препоръка! Имам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                        Някой не го е страх
                        Докато друг септември е купил малко над 90 хил. бр.
                        Пък миналата година 75 % от последния ден у Варна сторидж, няма лошо, но и гледам една сделка на извънборсов - за 1.1 млн. броя, но нещо не се вижда с дата 8.11.2010 в ОТС или в близките дни.
                        Last edited by Jekata; 06.12.2013, 16:41.

Коментар

• Някой не го е страх

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Нищо не оправдава избирателното тълкуване и прилагане на закона!
                            Е ... Това го пише и в учебниците ама очевидно "задкулисието" /да използвам тая модерна дума/ решава кога, за кой и как. Трябва да се обезсилват акциите при подобни ситуации. Но при всички случаи а не само при удобни за нЕкои хора.Чудно ми е защо КФН за пореден път мълчи.Ти знаеш ли за някаква официална позиция по случая?
                            Life won't wait for you.

Коментар

• От електронния регистър на КФН - уведомленията по чл. 16 от ЗПЗФИ, става ясно че Нафтекс е купувача (или един от купувачите - не съм гледал подробно сделките) при последното покачване над 6 лв. Можете да видите и кой е бил Дядо Коледа предишните години.

Коментар

• Първоначално изпратено от lokoto26 Разгледай мнение
                                От всички тези действия се вижда, че Илюмжинов иска да изтласка Събев изцяло от холдинга. Това пък означава, че може би в следващите месеци бургаският Черноморец ще има нов президент и ново ръководство, пише „Тема спорт”.
                                http://www.burgasutre.bg/2013/12/06/...si_v_petrol_ad

Е няма такъв смях.
                                Половин държава се чуди какво става, но авторитетните източници Тема спорт и БургасУтре са наясно. Първите като част от холдинга - как да е. Никой не излиза нищо да каже, ЦД казва понеделник, обаче ей на - вече се знаело - Събев си продал акциите, че и 102 млн. взел. Събев има 121 147 бр. към 14.06 - каква цена е взел тогава на акция??? Холдинга има 51 млн. акции, е*ем ти партенката поредна, пък ние да си пише на всичко, че не е препоръка. Толкова бързо ли новото ръковоство на холдинга определи политиката на притежавания вестник?

Коментар

Working...
                                X