IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
    Явно, даже повече от явно не сме закрили тройката! Не знам как е с двойката и нещо, дали и нея сме закрили или не!?!

Не препоръчам на никой нищо, разбира се...
    Явно не, но не смятам да хващам ками, освен като се успокоят, ама бетер ми тежи вече в портфейла.

Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
    Жека, изтървах му края тук. Какво стана с увеличението, замръзено е след като затвориха КТБ?

Да има публично инфо - да го споделя. До момента единствено изречение от Ганчев, за което И тогава не съм бил много сигурен доколко е релевантно на ситуацията.

Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
    A дали няма пак да видим голям пакет да прехвърчи към края на деня или в рамките на следващите?
    Подобна хипотеза ми се завъртя на мен в цялата ситуация миналия четвъртък, затова и в петък допълних на тройката, пък видно могло и надолу.

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Имам едно съмнениице ,но дали е то....
    В момента може да излиза нафтекс....
    Не е препоръка....
    Така съдя по продавача.....
    А Нафтекс вероятно продава своите...~340 к акции за да прибере 1 млн. да влезе в касата им ли?

Бях питал по-рано - известен натиск над цената би ли могъл да окаже известно влияние при хипотетични варианти за препродажба?

Препоръки никакви, гледаме мача, пък да видим от коя страна ще сме.

Коментар

• Първоначално изпратено от nikrum Разгледай мнение
      имаше една игра Петролев- Малко на хазарт отиваше,но пък който си пада по тези неща си играеше.....Тук едни хора задлъжнели,после тези дето им дали кредити и те, после ще дойдат тези дето дали пари на тези дето давали кредити, и т.н. и т.н.После идват стоковите кредити- горива и така колелото се върти :дълг-собственост ,горива,лихви....Абе банките измислиха отрицателна лихва, сега чакайте отрицателен дивидент
      В крайна сметка както казваше даскала по математика - В България нещата са като енергията - тя не се губи, само промяна своята форма. Та тук нищо не се губи, просто си сменя собствеността.
      Нямам никакви препоръки, то е ясно!

Коментар

• имаше една игра Петролев- Малко на хазарт отиваше,но пък който си пада по тези неща си играеше.....Тук едни хора задлъжнели,после тези дето им дали кредити и те, после ще дойдат тези дето дали пари на тези дето давали кредити, и т.н. и т.н.После идват стоковите кредити- горива и така колелото се върти :дълг-собственост ,горива,лихви....Абе банките измислиха отрицателна лихва, сега чакайте отрицателен дивидент

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
          Продажбите през ЧСИ минаха на 2,00 лв. и после имаше на 2,90
          Другият голям пакет, за който предполагам че говориш, беше на 3,25.
          За ЧСИ говорех, но нещо съм ги смесил двете сделки
          Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Тук ако помня правилно на 2,25 мина големия пакет? До къде смятате ще е спада, ще подмине ли 2,25. Глътнах вече вода, надявам се да се спре вече
            Продажбите през ЧСИ минаха на 2,00 лв. и после имаше на 2,90
            Другият голям пакет, за който предполагам че говориш, беше на 3,25.

Коментар

• Тук ако помня правилно на 2,25 мина големия пакет? До къде смятате ще е спада, ще подмине ли 2,25. Глътнах вече вода, надявам се да се спре вече

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                Че те колко им останаха? през кой продават?
                само идея....
                преди ги въртяха през капман ,днес пак ....
                Може и да греша....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Не е препоръка....
                  Че те колко им останаха? през кой продават?

Коментар

Поне засега мераклиите да купуват в ниското са повече от тези, които демонстрират паника.
                    За голям пакет ...... не знам????
                    Голям излизащ трябва да го посрещне голям влизащ, пък при тази ситуация .....
                    абе, дрънкам и аз глупости щото ми скъсаха гърбината.

Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                      A дали няма пак да видим голям пакет да прехвърчи към края на деня или в рамките на следващите?
                      Поне засега мераклиите да купуват в ниското са повече от тези, които демонстрират паника.
                      За голям пакет ...... не знам????
                      Голям излизащ трябва да го посрещне голям влизащ, пък при тази ситуация .....
                      абе, дрънкам и аз глупости щото ми скъсаха гърбината.

Коментар

Има ли някакво събитие/инфо тук, или просто някому свърши търпението и нервите.

Преди малко обраха всички бидове до 2,90

Толям бой .... ям.

Коментар

• Има ли някакво събитие/инфо тук, или просто някому свърши търпението и нервите.

Преди малко обраха всички бидове до 2,90

Толям бой .... ям.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Елана да не събират пари за увеличението си?
                            Жека, изтървах му края тук. Какво стана с увеличението, замръзено е след като затвориха КТБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              Ти ме сепна явно, с някой в секунда се пуснахме, ама се появи и друг самарянин след него, та закрихме тройката. Надявам се во веки!
                              Сега, ще трябват ли тука пари за увеличение или не?
                              Явно, даже повече от явно не сме закрили тройката! Не знам как е с двойката и нещо, дали и нея сме закрили или не!?!

Не препоръчам на никой нищо, разбира се...

Коментар

• Елана да не събират пари за увеличението си?

Коментар

Working...
                                X