IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Петрол АД (PET)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След три връщания на вписването на Ершов в Холдинга от Варненския съд беше озадачаващо финалното вписване. Оказа се, че победата е пирова. В случая ще се дъвче ли още могат ли или не утре да запорират, блокират връщат сделки и т.н.?
    Едната неизвестна в уравнението ясна, остава другата макар да ги има обичайните заподозрени.
    Засега пожелателното мислене кара нещата по план, единствено подобно на решението на ВОС ме гложди нещо и около ВАС, дано не съм прав, а и досега по думите на Мечето "Магарето в калта не оставя" и се надяваме да имаме скоро, много скоро много поводи за радост.
    Акции имам, но нямам никакви препоръки!

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
      Шахматистът нещо май не я изигра както трябва тая партия... Но утре има още да се изяснява КОЙ? купи! Тоя въпрос "КОЙ?" вече стана шлагер в България!
      Мат!
      Kaто чета статията по-долу и се сещам, че Ершов го бяха арестували за нещо...
      Наказателният кодекс не признава "освобождаване от отговорност", отчети и т.н., а директно се търси къде са заровени оборотните средства.
      Пеевски последно депутат ли остана или се върна следовател?

Не е препоръка и кой ме слуша - фалира!
      Last edited by onakilev; 08.12.2013, 22:48.
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Шахматистът нещо май не я изигра както трябва тая партия... Но утре има още да се изяснява КОЙ? купи! Тоя въпрос "КОЙ?" вече стана шлагер в България!

Коментар

• "Петрол": Акциите бяха продадени законно

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2569317

"Петрол": Акциите бяха продадени законно

Твърденията, че осъществената на 2 декември 2013 г. борсова сделка с продажба на акциите на “Петрол Холдинг” АД в капитала на “Петрол” АД е свързана с борсова измама и използване на неистински документи, са абсолютно неверни и злепоставящи доброто име и репутацията на дружествата от групата “Петрол”. Това заявиха вчера в писмо до медиите ръководствата на “Петрол” АД, “Нафтекс Петрол” ЕООД и “Елит Петрол” АД. Твърденията бяха разпространени преди дни от новия съвет на директорите на “Петрол Холдинг”.

“Продажбата на акциите на “Петрол Холдинг” АД в капитала на “Петрол” АД бе извършена по принудителен съдебен ред, следствие на образувано още през 2011 година изпълнително дело срещу “Петрол Холдинг” АД за неизпълнени парични задължения и наложен съдебен запор върху същите акции. Вследствие на съдебното изпълнение акциите бяха предложени за свободна продажба на борсата, като бяха реализирани повече от 190 сделки - все обстоятелства, които не могат да поставят под съмнение законността на борсовата продажба и които са добре известни на същите лица, въпреки преднамерените им опити да заблудят институциите, че били някак си “измамени”, се казва още в писмото.

Авторите му казват, че новоназначените членове на съвета проявяват крайна незаинтересованост към тежкото финансово състояние на “Петрол Холдинг” АД и неговите дъщерни дружества, като не са потърсили контакт с кредиторите на дружествата, между които и редица банки. “Приключилото съдебно изпълнение се явява също пряка последица от тази незаинтересованост”, пише в писмото.

Ръководствата на трите дружества заявяват още, че ще се противопоставят решително на всички опити за злепоставяне на дружествата и на накърняването на репутацията им, която са изграждали години наред.

Коментар

• Неее,,, казах че не ми хареса удара по кратуната, не води към добри мисли- а към резерви - Ииии де жа вю ! А развръзката е близка , и сме я гледали , но сме и участници с опит !

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
              А говорех ази, за Мечи чан, как по средата е огрява слънце и разтопява снега, от това се налага де се ходи на кукили през калта;- а ти ми казваш че не си скиор.....Е докарахме я до кукилите !!!
              Незнам колко от вас са очаквали да мине пакета, аз лично не съм.

Коментар

• А говорех ази, за Мечи чан, как по средата е огрява слънце и разтопява снега, от това се налага де се ходи на кукили през калта;- а ти ми казваш че не си скиор.....Е докарахме я до кукилите !!!

Коментар

• Гледам отчета на Нафтекс - при споменатата разлика в края на 2011 и 2012 г. съответно 7.96 лв. и 6.5 лв. са на загуба само от това в размер на 64,664 млн. лв. и това при около 45 млн. акции по спомен. Всеки може сам да смята от в края на годината ако е от 6.5 до 2.48 например, както затвори в петък, не съм сигурен дали броя на акциите е същия. Понеже Мечето държи на съда - какво правим АКО се окаже, че ЧСИ е шитнал прибрани вече акции? Ще ли има връщане и в кой ли ще са отишли тия 47.15 %, дребните 0.35 % у нас си ги знаем.
                  Все въпроси, които силно ме касаят като акционер, надявам се не и дългосрочен, поради което ми се реят разни мисли, които не представляват никакво мнение или препоръка за каквото и да било!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    НИС Петрол ЕООД продава гориво под логото на Газпром, зареждах наскоро... Бензиностанцията беше бивша Лукойлска, а един служител ми обясни че компанията предвижда в скоро време да разполага с над 80 обекта....

Правихме сметки с един приятел, в БГ е по-евтино да купиш нещо, отколкото да го построиш... Както за бизнес недвижимост, така и за резидентска
                    Не питам за тази в Бл.град, днес ми споменаха за друга- някъде из Старозагорско... не съм я видял лично, но според разказвача била ПЕТ.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                      Банките (и КТБ, И ЦКБ) имат залог в/у цялото предприятие, вписан в ТЗ, там палавост няма как да се случи, обезпечени са !
                      Някой знае ли как на дадени бензиностанции Петрол пишело вече Нис Петрол и каквото там - по силата на какъв договор става това -тези бензиностанции извън Елит Петрол ли са, под наем ли са взети? Не е много вероятно да са под наем, защото няма кой да влага пари в нает обект сега, ама аз си спомням и едни обекти с договор с ЛУк, на които отдавна вече не пише Петрол...
                      Мои мисли, не е препоръка!
                      НИС Петрол ЕООД продава гориво под логото на Газпром, зареждах наскоро... Бензиностанцията беше бивша Лукойлска, а един служител ми обясни че компанията предвижда в скоро време да разполага с над 80 обекта....

Правихме сметки с един приятел, в БГ е по-евтино да купиш нещо, отколкото да го построиш... Както за бизнес недвижимост, така и за резидентска

Коментар

• Първоначално изпратено от scandy Разгледай мнение
                        Никога не е добре апетитните активи да са извън публичното, па макар да са собственост на дъщерното му. Историята помни много случаи на сделки от "палави" дъщери, които са в ущърб на акционерите в публичното.

Не е препоръка! Имам, да ме питаш защо са ми.
                        Банките (и КТБ, И ЦКБ) имат залог в/у цялото предприятие, вписан в ТЗ, там палавост няма как да се случи, обезпечени са !
                        Някой знае ли как на дадени бензиностанции Петрол пишело вече Нис Петрол и каквото там - по силата на какъв договор става това -тези бензиностанции извън Елит Петрол ли са, под наем ли са взети? Не е много вероятно да са под наем, защото няма кой да влага пари в нает обект сега, ама аз си спомням и едни обекти с договор с ЛУк, на които отдавна вече не пише Петрол...
                        Мои мисли, не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Жека,
                          Едно автомобилно рали е въпрос на престиж и доверие в даден състезател - водач , кола и фирма производител..
                          Ако си отговорим на този въпрос относно Петрол ,ще имаме решение....
                          Покупките септември мисля са в подкрепа на ралито, а развоя дотук ми дава основание за мен поне и за водач, и за производител.
                          Интересна хипотеза има тук, особено във връзка с хапчето, а аз препоръки нямам!

http://www.investor.bg/novini-i-anal...petrol,162904/

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            След всичко написано дотук за мен поне остава въпроса ще ли има рали?
                            Жека,
                            Едно автомобилно рали е въпрос на престиж и доверие в даден състезател - водач , кола и фирма производител..
                            Ако си отговорим на този въпрос относно Петрол ,ще имаме решение....

Коментар

• Коментар

• След всичко написано дотук за мен поне остава въпроса ще ли има рали?

Коментар

Working...
                                X