If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хм а нормално ли е миноритарен акционер, като мен, да има повече и то вътрешно инфо, за разлика от мен?!?! тия са свалили гащите и са ходили да се молят за тия милиони и кой знае какво са обещали - ето 35% дивидент например.
Има миноритари и Миноритари. Това е струва ми се ясно. Но, пазарът тук е толкова заспал, че само когато излезе "новината", тогава всички се втурват да купуват. Всеки чака катализатор , но повечето се надяват , че някой друг ще свърши тяхната работа и те, просто ще оберат парсата...
Тук поне човекът го е казал доста ясно, да видим колко ще се разбралите.
И друг път съм писал за това, да се следват големите пари, пък били и на миноритари, си е в повечето случай печеливша стратегия...
Хмм
Значи, ако такова интервю излезе в САЩ или друг развит пазар, това автоматично ще изстреля акциите на дружеството сериозно нагоре / предполагам, че и на майката и на дъщерята, но аз имам само позиции в дъщерята в този момент.../
Тук, краткосорочно може и да има и още спадове..
Предполагам, обаче, в дългосрочен аспект винаги е добре да следваш големите пари...
Оглеждаме пет български компании за инвестицияУправляващият партньор в KJK Capital Куста Аима пред "Капитал"
хм а нормално ли е миноритарен акционер, като мен, да има повече и то вътрешно инфо, за разлика от мен?!?! тия са свалили гащите и са ходили да се молят за тия милиони и кой знае какво са обещали - ето 35% дивидент например.
Хмм
Значи, ако такова интервю излезе в САЩ или друг развит пазар, това автоматично ще изстреля акциите на дружеството сериозно нагоре / предполагам, че и на майката и на дъщерята, но аз имам само позиции в дъщерята в този момент.../
Тук, краткосорочно може и да има и още спадове..
Предполагам, обаче, в дългосрочен аспект винаги е добре да следваш големите пари...
Доволни ли сте от вложенията си в България до момента и има ли нещо, което ви притеснява?
- Имаме основателна причина да инжектираме капитал в "Еврохолд България". Очевидно разполагаме с вътрешна информация за техните планове за развитие. Подобна инвестиция бяхме направили в Прибалтика. В застрахователния бизнес тече консолидация, която ще продължи. Ще дойде момент, в който пазарът ще стане нормален. Печалбите ще се подобрят. А има и друг момент - проникването на застрахователни услуги сред населението в България все още е ниско, но след време очаквам да настигнете останалите страни от Европа.
Оглеждаме пет български компании за инвестицияУправляващият партньор в KJK Capital Куста Аима пред "Капитал"
е, продължаваме така - за сметка на това едни заплати на мениджмънта ще се гласуват - леле мале?
Меринджейте и Мажо на инса са едно голямо разочарование. Вписват се идеално в средата наречена БГ-бизнес измътен покрай масовата приватизация....случайни хора в неслучайни отношения правят бизнес...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
спекулирам:
-увеличен капитал
-увеличени приходи по презастраховане (Евроинс РО)
-вкл. дял на презастрахователи в резерва
-ХДИ (за това последното не съм сигурен)
Хмм според месечните сводки на Еврохолда премиите на Евро инс България за тримесечието са 9 млн евро. Аз ли да не съм разбрал кога еврото е станало над 4 лева?
Хмм според месечните сводки на Еврохолда премиите на Евро инс България за тримесечието са 9 млн евро. Аз ли да не съм разбрал кога еврото е станало над 4 лева?
Коментар