IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Правилно ли виждам, че държат почти 9% от пазара на ОЗ?!?!
    Какво съм проспал - да не са придобили Алианц???

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      хм а нормално ли е миноритарен акционер, като мен, да има повече и то вътрешно инфо, за разлика от мен?!?! тия са свалили гащите и са ходили да се молят за тия милиони и кой знае какво са обещали - ето 35% дивидент например.
      Има миноритари и Миноритари. Това е струва ми се ясно. Но, пазарът тук е толкова заспал, че само когато излезе "новината", тогава всички се втурват да купуват. Всеки чака катализатор , но повечето се надяват , че някой друг ще свърши тяхната работа и те, просто ще оберат парсата...
      Тук поне човекът го е казал доста ясно, да видим колко ще се разбралите.
      И друг път съм писал за това, да се следват големите пари, пък били и на миноритари, си е в повечето случай печеливша стратегия...
      "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
        Хмм
        Значи, ако такова интервю излезе в САЩ или друг развит пазар, това автоматично ще изстреля акциите на дружеството сериозно нагореl]
        москва не вярва на сълзи...

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
          Хмм
          Значи, ако такова интервю излезе в САЩ или друг развит пазар, това автоматично ще изстреля акциите на дружеството сериозно нагоре / предполагам, че и на майката и на дъщерята, но аз имам само позиции в дъщерята в този момент.../
          Тук, краткосорочно може и да има и още спадове..
          Предполагам, обаче, в дългосрочен аспект винаги е добре да следваш големите пари...

Оглеждаме пет български компании за инвестицияУправляващият партньор в KJK Capital Куста Аима пред "Капитал"

http://www.capital.bg/biznes/kompani...a_investiciia/
          хм а нормално ли е миноритарен акционер, като мен, да има повече и то вътрешно инфо, за разлика от мен?!?! тия са свалили гащите и са ходили да се молят за тия милиони и кой знае какво са обещали - ето 35% дивидент например.

Коментар

• Хмм
            Значи, ако такова интервю излезе в САЩ или друг развит пазар, това автоматично ще изстреля акциите на дружеството сериозно нагоре / предполагам, че и на майката и на дъщерята, но аз имам само позиции в дъщерята в този момент.../
            Тук, краткосорочно може и да има и още спадове..
            Предполагам, обаче, в дългосрочен аспект винаги е добре да следваш големите пари...

Доволни ли сте от вложенията си в България до момента и има ли нещо, което ви притеснява?

- Имаме основателна причина да инжектираме капитал в "Еврохолд България". Очевидно разполагаме с вътрешна информация за техните планове за развитие. Подобна инвестиция бяхме направили в Прибалтика. В застрахователния бизнес тече консолидация, която ще продължи. Ще дойде момент, в който пазарът ще стане нормален. Печалбите ще се подобрят. А има и друг момент - проникването на застрахователни услуги сред населението в България все още е ниско, но след време очаквам да настигнете останалите страни от Европа.
            Оглеждаме пет български компании за инвестицияУправляващият партньор в KJK Capital Куста Аима пред "Капитал"

http://www.capital.bg/biznes/kompani...a_investiciia/
            "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
              е, продължаваме така - за сметка на това едни заплати на мениджмънта ще се гласуват - леле мале?
              Меринджейте и Мажо на инса са едно голямо разочарование. Вписват се идеално в средата наречена БГ-бизнес измътен покрай масовата приватизация....случайни хора в неслучайни отношения правят бизнес...
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

e?
                е, продължаваме така - за сметка на това едни заплати на мениджмънта ще се гласуват - леле мале?
                Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  А активите кога станаха 180 мил.
                  Къде ги активите !?

Коментар

Купили преди години дял в Евроинс акционери, след многогодишно очакване на добър резултат и дял от печалбата!!!

e?

Коментар

При пазарна капитализация 16-17 млн. Ей това се казва лост

Коментар

спекулирам:
                        -увеличен капитал
                        -увеличени приходи по презастраховане (Евроинс РО)
                        -вкл. дял на презастрахователи в резерва
                        -ХДИ (за това последното не съм сигурен)
                        Last edited by cymru; 19.05.2015, 17:22.
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от педро леон Разгледай мнение
                          Хмм според месечните сводки на Еврохолда премиите на Евро инс България за тримесечието са 9 млн евро. Аз ли да не съм разбрал кога еврото е станало над 4 лева?
                          +HDI

http://www.investor.bg/novini-i-anal...talanx-189637/

Коментар

• Хмм според месечните сводки на Еврохолда премиите на Евро инс България за тримесечието са 9 млн евро. Аз ли да не съм разбрал кога еврото е станало над 4 лева?

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              39 млн. премии - 80 хиляди печалба...страх ме е да сметна рентабилността каква е

Коментар

• 39 млн. премии - 80 хиляди печалба...страх ме е да сметна рентабилността каква е

Коментар

Working...
                                X