IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Евроинс (5IC / EURINS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    То тук от имащите никой не знае как? Кога? И с колко се издува пазар, а и с колко резерв остава да се крепи и не са гледани тия филми ..... Щастие за огретите !
    Имаш впредвид щастие за Огърите?
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Аз мисля че преди да се стигне до там, още сегашните ще надуят цената

То тук от имащите никой не знае как? Кога? И с колко се издува пазар, а и с колко резерв остава да се крепи и не са гледани тия филми ..... Щастие за огретите !

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
        и мене това ме крепи тука
        Аз мисля че преди да се стигне до там, още сегашните ще надуят цената

Коментар

Ето това се казва страхотно пожелание към акционерите
          и мене това ме крепи тука

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            ... момента в който ще решат да се пенсионират и ще пласират застрахователния бизнес на някой голям европейски застраховател
            Ето това се казва страхотно пожелание към акционерите

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              ++ точно, кубрате
              Ако на батя му се наложи да си има работа в смисъл да получава обезщетение от евроинс ще разбере за какво става дума Затова му пожелаваме да си няма работа и да не му се налага ))
              преди години един серсемин ме обрули странично на околовръстното. колата беше почти излязла от гаранция, но гаранционна...е навих се да я направят в техен доверен сервиз и ми я направиха идеална без ядове и обяснения.

не е реклама, но описване на щета и тн всичко си мина нормално без разправии

иначе за заплатите по 10К на костюмарите и аз не се кефя...още повече, че би било добре да обяснят защо заменят читавите неща от резерва (добри имоти и акции) с дървета....

честно да си кажа не вярвам грам в приказките на настоящите босове(еврохолд) и с нетърпение очаквам момента в който ще решат да се пенсионират и ще пласират застрахователния бизнес на някой голям европейски застраховател
              Last edited by bertram; 07.08.2015, 15:23.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                Колко е хубаво да има и такива теми- носещи свеж хумор и позитивни/дай боже и за Батя/ емоции
                ++ точно, кубрате
                Ако на батя му се наложи да си има работа в смисъл да получава обезщетение от евроинс ще разбере за какво става дума Затова му пожелаваме да си няма работа и да не му се налага ))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Колко е хубаво да има и такива теми- носещи свеж хумор и позитивни/дай боже и за Батя/ емоции

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                    ного правилно си го разбрал

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                      Това не съм сигурен, че го разбрах правилно, би ли уточнил.
                      ного правилно си го разбрал

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                        При Солвенси 2 няма такъв застраховател .
                        Това не съм сигурен, че го разбрах правилно, би ли уточнил.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          Пичове, колкото и да се напъва мениждмънта при 75% пазарен дял на каско и ГО (общо за пазара) няма как да цъфне и върже фирмата. Четете Solvency II и новия проект на КЗ и мислете ...

Не е препоръка
                          При Солвенси 2 няма такъв застраховател .

По въпроса за добрия мениджмънт тук наистина е необходим такъв .

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                            Ако е толкова добър мениджмънтът, да му вържат възнаграждението с резултатите на компанията
                            Пичове, колкото и да се напъва мениждмънта при 75% пазарен дял на каско и ГО (общо за пазара) няма как да цъфне и върже фирмата. Четете Solvency II и новия проект на КЗ и мислете ...

Не е препоръка

Коментар

Не се заяждайте за трохи... добрия мениджмънт си заслужава парите.. като е добре мотивиран ще ти донесе много повече отколкото му плащаш... току виж след известно време качил печалбата с 3 000%
                              Ако е толкова добър мениджмънтът, да му вържат възнаграждението с резултатите на компанията
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от relatively new Разгледай мнение
                                ......главен изпълнителен директор в лицето на Петър Веселинов Аврамов. Предложеното брутно месечно възнаграждение е 10 687 лв.

не че му гледам в паничката, ама ако му се намали наполовина възнаграждението
                                печалбата за 6месечието ще скочи с едно 30% на компанията.
                                смешници
                                Не се заяждайте за трохи... добрия мениджмънт си заслужава парите.. като е добре мотивиран ще ти донесе много повече отколкото му плащаш... току виж след известно време качил печалбата с 3 000%

Коментар

Working...
                                X